سویا را ۳ الی ۴ ساعت قبل درون آب بخیسانید سپس سویا ها را آبکش کنید بعد از انجام این کار پیاز و سیب زمینی را رنده کرده سپس آب پیاز را گرفته و مواد را با سویا مخلوط کنید . حالا به این مواد سبزی جعفری خرد شده و تخم مرغ و پودر سوخاری را اضافه کنید .
در مرحله بعد نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پودر سیر و زیره را به مایه کوکو مجلسی اضافه کنید و بخوبی با هم مخلوط کرده و ورز دهید . زمانی که مایه آماده شد تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه کنید حرارت را کم کنید و زمانی که روغن داغ شد دست را خیس کنید و از مایه کوکو برداشته و حالت دهید کوکو خوشمزه را درون تابه ریخته و دو طرف آن را سرخ کنید . وقتی غذای شما آماده شد کوکوها را درون دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود .
برای تهیه یک اشترودل اولین کاری که شما انجام میدهید این است که مایه خمیر را همراه با شیر ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و سپس آنرا استراحت دهید تا عمل بیاید ۱۰ دقیقه زمان برای خمیر کافی میباشد . سپس روغن مایع را با تخم مرغ مخلوط کنید و یک قاشق چایخوری بهبود دهنده به آن اضافه کنید سپس خمیر عمل آمده را ریخته و آرد را الک کنید و به خمیر آرام آرام اضافه کنید و با دست بخوبی ورز دهید تا حسابی جا افتاده و منسجم شود . روی خمیر را به روغن مایع آغشته کنید و روی ظرف را با پارچه حوله ای بپوشانید تا حجم آن دو برابر شود .
در مرحله بعد ، روی میز کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را بروی آن قرار داده و به کمک یک وردنه خمیر را به قطر نیم سانت پهن کنید . برای تهیه مواد میانی اشترودل پیاز را رنده کرده و درون تابه ریخته و تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و با هم تفت دهید هنگامی که رنگ گوشت تغییر کرد مقداری قارچ و نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه نمایید و با هم مخلوط کنید در پایان هم رب گوجه فرنگی را درون تابه ریخته و برای مدت زمان ۵ دقیقه با هم مخلوط کرده و تفت دهید تا مواد میانی ساندویچ خانگی شما آماده شود .
در مرحله بعد ، این مواد آماده شده را بر روی خمیری که پهن کرده بودید ریخته و روی آن را با پنیر موتزارلا بپوشانید خمیر دیگری را آماده کرده و روی مواد قرار دهید ، سپس رومال زده و مقداری کنجد بپاشید ، فر را آماده کرده و غذای خود را برای مدت زمان ۲۰ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید ، اکنون اشترودل شما آماده برای سرو شده است .
برای شروع سیبزمینی را پوست کنده سپس بصورت نگینی خرد کنید حالا تابه را روی اجاق گاز گذاشته حرارت را کم کنید مقداری روغن درون تابه ریخته زمانی که روغن داغ شد سیب زمینی ها را اضافه کنید و تفت دهید . درون تابه ای جداگانه پیاز را خرد کنید و تفت دهید زمانی که پیاز ها بصورت شیشه ای درآمد
کدو و پس از آن فلفل و سیر خرد شده را اضافه کنید کنی تفت دهید مواد را پس از آن گوجه فرنگی و ادویه مورد نظر را درون تابه بریزید ، مواد را سرخ کنید در حدی که آب کدو گرفته شود .
در مرحله بعد ، رب گوجه و ته لیوان آب درون تابه بریزید حالا درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا خوراک شما جا افتاده شود ، در پنج دقیقه پایانی پخت سیب زمینی های سرخ شده را به یتیمچه اضافه کنید و از مقداری آبلیمو و یا آبغوره برای چاشنی استفاده نمایید . حالا شما میتوانید خورش کدو خود را در کنار
پس از اینکه بادمجان را تمیز نمودید ، آنها را بر روی اجاق گاز قرار دهید بصورت کبابی درآورید پس از آماده شدن
برای گرفتن نفخ خوراک خومشزه ، لوبیا ها را از ۴،۵ ساعت قبل درون ظرف آب بخیسانید و آب ظرف را نیز در ۳ مرحله عوض کنید ، حالا لوبیا را درون قابلمه ریخته و به مقدار ۶ لیوان آب هم اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا برای مدت زمان ۲ ساعت لوبیا بپزد .
حالا درون تابه پیاز را نگینی خرد کرده و همراه با مقدار کمی روغن تفت دهید کمی که رنگ پیاز ها تغییر کرد سیب زمینی هایی را که خرد نموده اید را همراه با قارچ های ورقه ورقه شده درون تابه ریخته و کمی تفت دهید حالا نوبت اضافه نمودن ادویه و رب میباشد کمی با قاشق چوبی مواد را به آرامی هم بزنید سپس یک لیوان آب درون تابه ریخته و اجازه دهید تا حسابی مواد پخته و جا افتاده شوند .
در مرحله بعد و پس از گذشت ۲ ساعت زمان پخت لوبیا ، مواد درون تابه را هم به خوراک رژیمی دونفره اضافه کنید ، حالا زمان مورد نیاز شما برای آماده شدن غذا سی دقیقه میباشد ، در پایان و قبل از سرو کردن از مقداری آب لیمو و گل پر برای چاشنی استفاده کنید .
برای تهیه این خوراک خوشمزه که شباهت زیادی به شیر برنج دارد ، شیر سرد را درون ظرف مناسبی ریخته و پس از آن آرد برنج را بر روی شیر الک نمایید ، حالا آرد و شیر را به کمک یک همزن دستی بخوبی با هم مخلوط نمایید تا آرد درون برنج به طور کامل حل شود و بصورت گوله گوله درنیاید ، در مرحله بعدی بر روی حرارت ملایم اجاق شکر را اضافه کنید و بصورت مستمر مواد را با هم مخلوط کنید و هم برنید تا به غلظت مناسب برای فرنی برسد ، آخرین کار شما اضافه نمودن گلاب و کره میباشد کمی که مواد با هم جوشید اجاق گاز را خاموش میکنیم .
در این مرحله برای رنگ بندی غذا فرنی را به سه قسمت تقسیم کنید ، یک قسمت را با زعفران دم کرده مخلوط نمایید ، قسمت دیگر را درهمان حالت خودش یعنی رنگ سفید و برای قسمت سوم مقداری کاکائو را درون آب جوش حل نمایید و با فرنی مخلوط کنید تا رنگ بندی زیبا و خوشگل را برای خوراک خود آماده کرده باشید . حالا میتوانید فرنی را در هر ظرف و یا جامی که میخواهید ریخته و با سلیقه خود آنرا تزیین کنید ، اگر میخواهید فرنی لیوانی داشته باشید فرنی را بصورت لایه لایه ریخته و صبر کنید تا لایه اول خودش را بگیرد بعد لایه دوم و سوم را اضافه نمایید .
تابه را روی اجاق قرار داده مقداری روغن اضافه کنید هنگامی که روغن داغ شد پیاز را بصورت خلالی و ریز خرد نموده و درون تابه ریخته و تفت دهید زمانی که رنگ آن طلایی شد سیر را له کرده و در کنار پیاز ریخته و با هم تفت دهید ، در این مرحله سیب زمینی و هویج پخته شده را نگینی خرد کرده و به مواد درون تابه اضافه کنید ، در آخر جو پخته شده را بریزید و مقداری آب جوش اضافه نمایید ، درب ظرف را بسته و صبر کنید تا سیب زمینی بپزد .
در مرحله بعد مرغ را ریش ریش کنید و همراه با گشنیز خرد شده و آب مرغ به سوپ خوشمزه اضافه کنید ولی اینبار درب ظرف را باز بگذارید تا رنگ سبزی ها تیره نشود ، وقتی که غذای شما یک جوش زد ، آرد را با ماست مخلوط نموده و آرام آرام به سوپ اضافه نمایید ، غذا را در این مرحله هم بزنید و اجازه ندهید تا ماست ببرد ، نمک را اندازه کنید و ده دقیقه زمان لازم دارید تا سوپ سفید شما جا افتاده شود .