برای شروع مرغ را مرینیت کرده برای این کار سینه مرغ را درون کاسه ای ریخته سپس پودر آویشن و ریحان خشک را اضافه کنید،پس از آن پاپریکا و روغن زیتون را ریخته از مقداری آب لیمو و پودر سیر و پیاز هم استفاده کنید در پایان اندکی سماق ریخته و روی کاسه را با پلاستیک پوشانده و برای مدت زمان یک الی دو ساعت درون یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار شود .
در مرحله بعد و زمانی که مرغ آماده شد درون تابه ریخته و سرخ نمایید . حالا برای تهیه سس مخصوص سس کچاپ و سرکه بالزامیک را با هم مخلوط کرده سپس نصف قاشق چایخوری عسل بر روی سس ریخته و بعد از آن نصف قاشق چایخوری خردل را همراه با نمک و فلفل و آویشن اضافه کنید ، در آخر کار آب مرغ را ریخته و با مرغ سرخ شده برای ده دقیقه روی اجاق گاز گذاشته و اجازه دهید تا بپزد .
در این فاصله زمانی ۱۰ دقیقه ای کدو ها را خرد کرده درون تابه ریخته به آن مقداری نمک و فلفل و سیر و پاپریکا اضافه نموده و تفت دهید ، حالا کدوهای سرخ شده را همراه ریحان و جعفری در کنار مرغ تزیین کرده و سرو نمایید .
پس از شستشوی لوبیا سبز آنها را پاک نموده و خرد کرده سپس همراه با یک لیوان آب درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود زمانی که آب درون قابلمه کشیده شد لوبیا سبز ها را آبکش کرده و صبر کنید تا خنک شوند .
سپس سیب زمینی را درون تابه ریخته و سرخ نمایید . بصورت جداگانه یک عدد پیاز را خلالی خرد کرده و تفت دهید این مواد را کنار گذاشته و صبر کنید تا خنک شوند . در مرحله بعد ۴ عدد تخم مرغ را درون کاسه ریخته و با نمک و فلفل سیاه و قرمز و مقداری زردچوبه مخلوط میکنیم .
حالا لوبیا سبز و پیاز و سیب زمینی را درون یک کاسه با هم ترکیب کرده سپس تخم مرغ ها را اضافه میکنیم مواد را بخوبی با هم مخلوط کرده و در همان حال آرد را اضافه میکنیم زمانی که مایه کوکو یکدست شد تابه را بر روی اجاق گاز گذاشته و مقداری روغن اضافه میکنیم ، سپس مایه کوکو را درون تابه ریخته و سرخ میکنیم دو طرف کوکو خوشمزه را سرخ کرده سپس آن را سرو نمایید .
پس از اینکه پیاز و قارچ را تمیز نمودید ، تابه ای را بر روی اجاق قرار داده و در مرحله اول پیاز ها را تفت داده زمانی که پیاز ها سبک شدند قارچ را اضافه نموده و همراه با پیاز تفت دهید ، میزان تفت دادن شما باید در حد کشیده شدن آب پیاز و قارچ باشد ، در مرحله بعد سیر را رنده کرده و پس از انجام این کار سیر را نیز به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید .
در مرحله بعد، خامه را درون کاسه ریخته در حدی به هم بزنید تا بافت خامه شل و نرم شود اگر احساس کردید خامه غلیظ است مقداری شیر به آن اضافه کنید، خامه را به آرامی درون تابه ریخته و صبر کنید تا به دمای جوش برسد ، پس از اینکه شروع به جوشیدن کرد برای ۵ دقیقه مواد را هم بزنید تا بخوبی با هم مخلوط شوند . حالا مواد را بر روی نان تست ریخته و خوراک قارچ را سرو نمایید .
برای شروع پیاز را خیلی نازک و بصورت خلالی خرد نموده و درون تابه ریخته و تفت دهید کمی که سبک و شیشه ای شد جگر را همراه با دل و قلوه اضافه نمایید و مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید در همان حال که در حال تفت دادن خوراک هستید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی درون تابه ریخته سپس نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و برای چند لحظه با هم تفت دهید ، در پایان نصف لیوان آب درون تابه ریخته و اجازه دهید تا غذا بخوبی پخته و جا افتاده شود ، از مقداری آب لیمو بعنوان چاشنی استفاده کنید ، میتوانید سیب زمینی و هویج را جداگانه سرخ کنید و در کنار خوراک جگر سرو نمایید .
برای تهیه این غذای ساده با گوشت در ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و درون تابه تفت دهید مقداری از پیاز داغ را جدا نموده سپس گوشت و دل را اضافه کرده و همراه با پیاز تفت دهید مقداری زردچوبه هم به مواد اضافه نمایید و صبر کنید تا گوشت بپزد . در این فاصله جگر و قلوه را با الباقی پیاز داغ بصورت جداگانه سرخ کنید ،زمانی که گوشت پخته شد جگر و قلوه را اضافه کنید و از مقداری آب لیموی تازه برای طعم دهنده به خوراک استفاده کنید ، اکنون غذای شما آماده برای سرو شده است .
برای تهیه این خوراک خوشمزه با جگر سفید ، جگر را پس از اینکه خرد نمودید برای یک مرتبه آنرا بجوشانید ، در این فاصله زمانی دو عدد پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس جگر را از درون آب جوش در آورده و همراه با پیاز فراوان به حالت نیمه سرخ تفت دهید ، حالا مقداری گوشت و دل را به خوراک اضافه کنید سپس نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را ریخته و با هم مخلوط کرده و تفت دهید . آب را اضافه نموده و صبر کنید تا غذا بپزد .
حالا درون تابه ای جداگانه مقداری پیاز را با جگر سیاه گوسفندی و قلوه سرخ کنید مراقب باشید زیاد تفت ندهید چون باعث سفت شدن جگر خواهد شد یک قاشق غذاخوری رب گوجه هم به مواد اضافه کنید ، جگر و قلوه را سپس به مواد دیگر اضافه نموده و کمی که با هم جوشید اجاق گاز را خاموش کرده و خوراک را سرو نمایید .
برای تهیه و آماده نمودن یک پیراشکی خوشمزه آب ولرم را آماده نموده و یک قاشق غذاخوری از شکر را درون آن حل نموده پس از انجام این کار خمیر مایه را نیز درون آب ریخته و برای مدت زمان ده دقیقه آنرا کنار قرار میدهیم تا عمل بیاید ، در این فاصله زمانی تخم مرغ ها را درون کاسه شکسته و وانیل را به آنها اضافه میکنیم حالا به کمک یک هم زن دستی مواد را زده تا از حالت لختگی خارج شود حالا الباقی شکری را که در اختیار دارید را درون کاسه ریخته و با تخم مرغ ها هم زده در همان حال کره آب شده و پس از آن شیر ولرم را ریخته و بخوبی با هم مخلوط نمایید تا کاملا یکدست شوند .
در مرحله بعدی ، زمانی که خمیر آماده شد آنرا نیز با مواد دیگر مخلوط کنید آرد را الک نموده و آرام آرام با خمیر ترکیب نمایید ، اکنون خمیر را برای ۱۰ دقیقه بخوبی ورز دهید تا حالت نرم و لطیفی پیدا کند ، کاسه لبه بلندی را آماده کرده بدنه آنرا چرب کنید و خمیر را برای ۵۰ الی ۶۰ دقیقه در یک جای نسبتا گرم قرار داده تا حسابی ور بیاد ، روی کاسه را نیز با سلفون بپوشانید .
در مرحله بعدی ، زمانی که خمیر آماده شد آنرا بر روی میز کار با ضخامت نیم سانت پهن کنید و با قالب های مورد نظر خمیر را برش بزنید دوباره اجازه دهید خمیر در همان حالت برای ۳۰ دقیقه دیگر استراخت کند . قابلمه کوچکی را بر روی حرارت گذاشته مقداری روغن اضافه کرده زمانی که روغن داغ شد پیراشکی ها را درون قابلمه ریخته و سرخ میکنیم . زمانی که خوراک شما آماده شد آنرا درون دستمال قرار داده تا روغن اضافی آنها گرفته شود . حالا میتوانید پیراشکی ساده خود را با انواع مختف کرم و شکلات پر نمایید و سرو کنید .
در ابتدا پیاز ها تمیز نموده و پوست آنها را جدا کرده ، حالا در سایز ریز و با رنده یا اگر چرخ گوشت داشتید چرخ کنید ، در مرحله بعد مقداری نمک بر روی پیازها ریخته و برای مدت زمان ۳ الی ۴ ساعت درون یخچال قرار میدهیم ، بعد از گذشت این مدت زمان آب پیاز را گرفته و درون یک کاسه لبه دار ریخته ، گوشت را نیز از قبل با دنده های درشت چرخ میکنیم همراه با پیاز و نمک برای ۱۰ دقیقه ورز میدهیم تا خوب مخلوط شود ، حالا مواد را درون یخچال قرار داده تا سرد شوند .
در مرحله بعد گوشت را آماده کرده نمک و فلفل و زعفران را به آن اضافه نموده مخلوط کرده و دوباره با دنده ریز چرخ میکنیم ، حالا به مخلوط گوشت تخم مرغ و آرد نخودچی اضافه میکنیم گوشت را بخوبی ورز دهید تا بافت منسجمی پیدا کند و حالت چسبندگی خوبی داشته باشد ، گوشت را درون یخچال قرار دهید تا خوب مزه دار و جا افتاده شود .
در مرحله بعد برای سیخ گرفتن کباب خانگی کاسه آب سرد را کنار دست خود قرار داده، کاسه گوشت را هم آماده نموده دست را نمدار کرده و مایه کوبیده را برداشته و به سیخ میکشیم ، با انگشت شست و اشاره ابتدا و انتهای سیخ را بسته و پس از تمام شدن مواد سیخ ها را برای مدت زمان یک ساعت درون یخچال قرار میدهیم . آتش متعادل و یکنواختی را تهیه کرده و سیخ ها را روی ذغال قرار میدهیم تا زمانی که گوشت خودش را بگیرد آتش را با بادبزن میزنیم ، زمانی که گوشت بر روی سیخ منسجم شد دیگر نیازی به باد زدن آتش نیست . اکنون کباب کوبیده خوشمزه شما آماده برای سرو شده است.
پس از اینکه سیب زمینی ها را بخوبی پاک نمودید شسته و با چنگال چند سوراخ بر روی سیب زمینی ها ایجاد کرده و بر روی آن مقداری روغن زیتون همراه با نمک و فلفل ریخته سپس سیب زمینی ها را برای پخته شدن درون فر و یا قابلمه با آب قرار داده تا کاملا پخته شوند .
در مرحله بعد، حالا تا زمانی که سیب زمینی پخته شود سینه مرغ را خرد نموده ، پیاز را هم بصورت نگینی خرد کرده تابه را بر روی حرارت ملایم قرار داده و با اندکی روغن پیازها را تفت دهید مقداری نمک هم به پیاز داغ اضافه کرده و صبر کنید تا آب پیاز گرفته شود ، بعد از آن تکه های مرغ را اضافه کنید و با هم تفت دهید هنگامی که احساس کردید مرغ پخته شده فلفل دلمه ای را هم ریخته و برای ۵ دقیقه با هم تفت داده و اجاق را خاموش کنید.
وقتی سیب زمینی پخته شد درون آنرا خالی کرده ، سیب زمینی هایی را که در آوردید با پشت قاشق له کرده به آن جعفری و مرغ پخته شده و پنیر خامه ای و نمک و فلفل را اضافه نمایید مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید و درون سیب زمینی ها را با آنها پر کنید ، در پایان پنیر پیتزا ریخته و درون فر قرار دهید برای مدت زمان ۱۰ الی ۱۵ دقیقه وقت نیاز دارید تا ساندویچ خانگی شما آماده برای سرو شود .