در این روش مرغ درسته و کامل را را داخل قابلمه بپزید ، سپس برای بریان شدنش داخل فر قرار میدهید . در ابتدا پس از شستن مرغ ، پوست آن را جدا نکنید ، وزن مرغ باید حدود ۱/۵ تا ۲ کیلو باشد اگه مرغ درشت تری با وزن بالا انتخاب کنید ممکن است مرغ خوب پخته نشود . اول مرغ را به همراه نمک و فلفل وزردچوبه ، فلفل دلمه و هویج داخل آب در قابلمه با حرارت ملایم بزارید بپزه ، حدود ۴۰ دقیقه برای پخت کافیست . در این زمان که مرغ میپزد شما باید مواد داخل شکم مرغ را حاضر کنید . اول پیاز رو ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید سپس فلفل دلمه ، کرفس ، آلو خورشتی ، رب گوجه ، رب انار ، نمک و زرد چوبه را به ترتیب اضافه کنید و تفت دهید .
مرغ پخته شده را به آرامی برداشته و داخل صافی قرار میدهید تا آب آن گرفته شود ، موادی که تفت داده شده است را داخل شکم مرغ پر کنید و بهتر است درآخر شکم رو بدوزید . داخل تابه شیشه ای پیاز را حلقه حلقه برش بزنید و بچنید مرغ را روی پیازها قرار دهید ، کمی کره آب کرده و به آن زعفران اضافه کنید و با فرچه به همه جای مرغ بزنید ، سپس مرغ شکم پر را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه ، یک ربع با حرارت بالا و یک ربع با حرارت پایین تنظیم کنید ، تا مرع کاملا خوشرنگ و بریانی شود . نکته مهم اینکه ، آبی که مرغ را در ابتدا در آن پختید دور نریزید و هنگام سرو خوراک مرغ استفاده کنید . اگر مرغ را از قسمت سینه داخل قابلمه بگذارید بهتر میپزد . نگرفتن پوست مرغ باعث میشه مرع شما در فر خشک نشود . نوش جان
ابتدا یک لیوان شیر را جوشانده و به آن شکر و نسکافه اضافه و حل کنید ، لیوان را داخل یخچال قرار داده تا سرد بشه . بعد از سرد شدن لیوان با سس شکلات لیوان را تزیین کنید اگر سس شکلاتی ندارید ، ساده سه قاشق بستنی در یک لیوان بلند یا یک جام بریزید .حدودا نصف لیوان را با بستنی پر کنید ، و نصف دیگر را با شیر نسکافه سرد شده را بریزید .
پیشنهاد خوب اینه که اول کمی شیر نسکافه در لیوان ریخته سپس بستنی و بعد شیر بریزید . برای تزیین میتونید روی کافه گلاسه کمی نسکافه یا خلال پسته بریزید یا حتی خامه که حسابی شیک ترش میکنه ، نی و یک قاشق بلند هم فراموش نشه . درستش کنید و از مزه بینظیر خانگیش لذت ببرید . نسکافه سبب بهبودو خلق و خو شده و از طرفی به مبارزه با افسرگی میپردازد.کافئین سبب تحریک سیستم عصبی مرکزی و افزایش تولید انتقال دهندههای عصبی مانند سروتونین، دوپامین و نورآدرنالین میشود که این عمل باعث میشود خلق و رفتار افراد بسیار خوب شود. نوشیدن دو فنجان نسکافه در روز مانع از خطر خودکشی تا ۵۰ درصد میشود.
برای آماده نمودن یک شامی خوشمزه در ابتدا سبزی ها را ریز خرد کنید ، اگر پلنگ مشت در اختیار نداشتید متونید از سبزی های معطر مثله گشنیز و جعفری استفاده کنید . پیاز رو رنده کنید و آبش را بگیرید ولی دور نریزید ، گوشت و آرد نخود چی و نمک و فلفل و زرد چوبه و پیاز رنده شده و کمی گلپر را باهم ورز دهید ، به شکل چهار تا شامی حالتش بدید و درون یخچال قرار دهید تا خودشا بگیره ، بعد از گذشت یک ساعت در داخل روغن زیتون سرخش کنید . گوجه ها را رنده کنید تا به حالت پوره در بیاید و به همراه سبزیجات معطر و کمی زرد چوبه و نمک داخل تابه ریختم تا بپزه و آبش تبخیر و خشک بشه رب گوجه و آب پیاز را اضافه کنید .
شامی مجلسی را داخل سس بچینید ومقداری از روغن زیتونی که برای سرخ کردن شامی ها اضافه اومد را هم داخل سس بریزید . درب تابه را بگذارید تا شامی ها حدود نیم ساعت بپزن و در آخر هم کمی فلفل به غذا اضافه کنید . شامی ها رو کمی پهن تر و نازک تر شکل دهید چونکه موقع سرخ شدن قطور میشه . روغن زیتون و سبزی های معطر طعم این غذا را خوشایند میکنند . شعله گاز را موقع سرخ کردن شامی ها کم کنید چونکه روغن زیتون مقاومتش در برابر شعله زیاد کم است و زود میسوزد .
در ابتدای تهیه این نوع خمیر پیراشکی خانگی ، آرد و آرد سمولینا را با مقداری روغن مخلوط کرد و با دست ورز دهید ، به طوری که وقتی خمیر را میفشارید ، فرم بگیرد . بعد از این قسمت نمک و مقداری آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی بدست آورید . این خمیر یک خمیر سفت است ولی با وجود سفتی نباید ترک بخورد یا بافت خمیر منسجم نباشد . در این صورت نیاز دارد که کمی آب اضافه کنید .
خمیر را باید ده دقیقه ورز دهید ، سطح خمیر را کمی با دست چرب کنید و با یک دستمال تمیز نخی آن را بپوشانید و ۱۵ دقیقه اجازه دهید خمیر شما استراحت کند . اکنون خمیر شما آماده است . اگر شما بجای آرد سمولینا از آرد گندم استفاده کنید این خمیر به خمیر پیراشکی خوشمزه تبدیل میشود . حتما این نوع خمیر را درست کنید و ازش لذت ببرید . نوش ❤️
برای تهیه خوراک گوشت رژیمی در ابتدا گوشت را شسته و آبکشی نمایید و در داخل روغن تفت دهید تا کاملا طلایی شود . سپس یک عدد پیاز و دوحبه سیر را پوست گرفته ، خرد کنید . در تابه دیگری روغن سرخ کردنی ریخته و پیازها را کمی تفت دهید تا طلایی شوند ، سپس نمک و زرد چوبه ، فلفل و دارچین را نیز اضافه کنید . وقتی ادویه ها تفت داده شدند ، هویج و سیب زمینی از قبل خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید .
در آخر کار آب گوشت را به سبزیجات اضافه نموده تا حدود دو ساعتی آبپز شوند . اجازه دهید آب غذا کم شود تا خوراک شما آبکی نباشد ، البته اگر شما اینطوری دوست دارید کاملا سلیقه ای است . سپس آبلیمو و جعفری اضافه کرده و غذایتان را همراه با ترشی وسالاد و مخلفات سرو میکنید ، خوراک گوشت و سبزی آماده است ، نوش جان
برای پخت و آماده سازی یک سمبوسه خانگی خوشمزه در ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کرده و سپس سرخش کنید . سپس سیر و پیاز را خرد کرده و تفت دهید ، سپس گوشت چرخ کرده را بهش اضافه کنید و بزارید کامل بپزد . سپس به ترتیب سوسیس و کالباس و قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه کنید تا همه مواد با هم تفت داده شوند ، سپس سیب زمینی های سرخ شده را به مواد اضافه کنید
در مرحله بعد باید رب و نمک و فلفل و زرد چوبه و پودر آویشن را نیز به مواد اضافه کنید ، تابه مواد را از روی حرارت بردارید تا کمی سرد شود . سپس نان لواش را به شکل دلخواهتان برش بزنید ، داخل نان ها کمی از مواد ریخته کمی پنیر پیتزا رویش بریزید سپس نان را بپیچید و در روغن زیاد و داغ سرخش کنید . اکنون سمبوسه مخصوص شما آماده برای سر شده است . نوش جان
برای مرینیت کردن خوراک ماهی باید سیر ، سرکه ، چاشنی آلسپایس ، آب لیمو ترش ، تخم گشنیز ، نمک و فلفل ، نعنا خشک و زنجبیل را با هم خوب مخلوط کنید و ماهی ها را به مدت نیم ساعت داخلش قرار بدید .این ترکیب خیلی زود گوشت ، مرغ و ماهی را مزه دار و نرم میکند . برای سرخ کردن از کره استفاده کنید ولی مواظب باشید کره روی حرارت نسوزد . سپس ماهی جنوب را سرخ کنید و پس از انجام این کار غذای شما آماده برای سور شده است ، این چاشنی هم طعم دهنده و هم ترد کننده بسیار خوبی برای گوشت و مرغ و ماهی در ۳ الی ۵ دقیقه بدون اضافه کردن نمک و ادویه میباشد ، کاملا طبیعی و بدون مواد نگه دارنده شیمیایی هستند .