برای تهیه جوجه کباب با پنیر ابتدا دستگاه را پیش گرم کنید و درجه حرارت آن را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید حالا پوست سیب زمینی ها را کنده و آنها را به صورت لایه لایه و با ضخامت تقریبی ۵ میلیمتر برش بزنید سیبزمینیها را ظرف خود بچینید و روی آن کمی روغن و نمک و فلفل بریزید .
در مرحله بعد پوست لیموی رنده شده را با پنیر فتا و آبلیمو و پونه مخلوط کنید سپس ران های مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و تکه های مرغ را درون مخلوط پوست لیمو بریزید ، برای ۳۰ به مرغ استراحت دهید ، تا مزه دار شود .
حالا زمان آن رسیده که تکه های مرغ را بر روی سیب زمینی های درون ظرف قرار دهید ، ظرف را هم برای مدت زمان ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید ، بعد از گذشت این زمان ظرف را خارج کنید و آن را با زیتون و گوجه فرنگی دور چین کنید .
روی مواد کمی فلفل پاشیده و دوباره درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شود جوجه کباب در فر ، پس از اینکه غذا پخته شد ، با برگ های سبزی پونه تازه تزیین کنید و از خوردن آن لذت ببرید .
برای تهیه گمج کباب ، گردو را همراه با گوشت خورشتی بریزیم درون قابلمه و بدون اضافه کردن روغن آنها را تفت دهید پس از انجام این کار ۳ الی ۴ لیوان آب سرد را همراه با رب انار به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد سپس حرارت را کم کنید و ۲ ساعت صبر کنید تا گوشت به صورت نیم پز آماده شود .
حالا سبزی های خرد شده را درون ماهیتابه ریخته و با اضافه کردن کمی روغن خوب سرخ کنید . سبزی خرد شده را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و بذارید تا برای سه ساعت با حرارت ملایم خورش محلی بپزد .در اواخر پخت نمک و فلفل را به غذا اضافه کنید .
مرحله سوم
این خورشت گیلانی طعم ترشی دارد و شما می توانید با کم و زیاد کردن رب انار مزه آن را تغییر دهید این غذا را در ظرف های سفالی و لعاب دار با نام گمج تهیه میکنند . گیاه چوچاق یکی از گیاهان خوش عطر میباشد که در مناطق مرطوب شمالی کشور رشد میکند . این گیاه محلی دارای خواص دارویی زیادی میباشد و در اغلب غذاهای شمالی مورد استفاده قرار میگیرد .