برای تهیه ساندویچ کوفته ، ابتدا یک کاسه کوچک را آماده کنید سپس درون آن فلفل و تخم کرفس و نمک بریزید ، مواد را با هم مخلوط کنید ، در یک ظرف جداگانه نصف پیاز را به گوشت اضافه کرده و هم بزنید . حالا الباقی پیاز را نیز با سس باربیکیو و زنجبیل ترکیب کنید .
حالا گوشت را درون ماهی تابه ریخته و با حرارت ملایم اجازه دهید تا بپزد ، اکنون زمان آن رسیده که ادویه را اضافه نمایید بعد از اینکه مواد را مخلوط کردید ، سس باربیکیو را بر روی گوشت ریخته و پس از پخته شدن مواد ساندویچ ، همراه با چند ورقه انبه گوشت را درون نان ساندویچ ساده ریخته و آن را میل نمایید .
برای تهیه کوکو شوید خوشمزه و مجلسی پس از این که سبزی را خرد کردیم آن را درون کاسه ریخته و سپس تخم مرغ ها را بشکنید و همراه با مقداری نمک و فلفل به سبزی خرد شده اضافه کنید مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند .
اکنون ماهی تابه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید مقداری روغن اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد از مایه کوکو رژیمی برداشته و با دست حالت دهید سپس آن را درون ماهیتابه ریخته و سرخ کنید زمانی که کوکو ساده منسجم و سفت شد آن را بچرخانید و طرف دیگرش را سرخ کنید .
برای تهیه مربا موز ، ابتدا شکر و آب را درون قابلمه ریخته و بر روی اجاق گاز قرار دهید و صبر کنید تا شکر درون آب حل شود و قوام بیاید . اکنون پوست موزها را جدا کنید و آنها را بصورت حلقه حلقه برش بزنید ، موز ها را با آب لیمو آغشته کنید .
موزهایی که حلقه حلقه می کنید نه زیاد نازک باشد نه زیاد ضخیم . اضافه کردن آب لیمو باعث می شود که از تیره شدن رنگ موزها جلوگیری کند . پس از اینکه شربت آماده شد موزها را درون قابلمه ریخته و برای ۵ دقیقه اجازه می دهیم تا بجوشد .
مراقب باشید اگر مربا خوشرنگ زیاد بجوشد موزها حالت خود را از دست میدهند و له میشوند . در لحظات پایان پخت زعفران و گلاب را هم به مواد اضافه کنید و کمی آنها را هم زده تا یکدست شوند اکنون می توانید اجاق گاز را خاموش کنید .
مربا خانگی خوشمزه که سرد شد میتوانید خلال پسته و یا هر مغز دیگری را که در نظر گرفته اید اضافه کنید اجازه دهید تا در دمای محیط خنک شود سپس درون ظرف ریخته و در یخچال نگهداری کنید . اگر موزها را با چاقوی پلاستیکی برش بزنید دیرتر سیاه میشوند . وقتی که شربت به خوبی قوام آمد موز را اضافه کنید و خیلی سریع از روی اجاق گاز بردارید .
برای تهیه پاکوره ابتدا سیب زمینی ها را شسته و آنها را به صورت آب پز آماده کنید پس از پخته شدن پوست سیبزمینیها را گرفته و آنها را رنده کنید ، درون ظرفی جداگانه آرد گندم را در یک لیوان آب سرد حل کنید ، آب را تدریجی اضافه کنید تا آرد گوله گوله نشود .
پس از انجام مراحل بالا تخم مرغ ها را شکسته و به محلول آب و آرد اضافه کنید ، مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و به آن برای مدت زمان ۱۰ دقیقه استراحت دهید . حالا تره و جعفری را با سیب زمینی رنده شده مخلوط کنید سپس به آن ادویه ها را اضافه کرده و مایه خوراک هندی را ورز دهید تا یکدست شود .
حالا نوبت آن رسیده که تمرهندی را درون یک لیوان آب ولرم حل کنید و آنرا از صافی رد نمایید . چهار قاشق از شیره تمر هندی را همراه با مایع سیب زمینی به مخلوط آرد اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید .از مایه پاکوره اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و درون روغن داغ سرخ کنید .
حالا الباقی شیره تمر هندی را که دارید همراه با مقداری روغن و فلفل قرمز و کمی نمک بجوشانید تا یک سس غلیظ تهیه کنید ، این سس را همراه با خوراک سیب زمینی میل نمایید .
برای تهیه حلوا سیاه ابتدا شیره آن را تهیه کنید برای اینکار قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس شکر را با آب و گلاب و زعفران و هل مخلوط کنید ، اکنون این مواد را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید تا برای ۵ دقیقه بجوشد .
در این مرحله روغن را درون قابلمه ای جداگانه ریخته و آن را بر روی اجاق گاز بگذارید تا گرم شود . در این فاصله زمانی برای دو مرحله الک کنید و آن را درون ماهی تابه بریزید و تفت دهید تارنگ آرد کرمی شود و بوی خامی آن گرفته شود .
زمانی که آرد را تفت میدهید مرتب آن را هم بزنید تا ته نگیرد ، پس از اینکه کرم رنگ شد روغن داغ را اضافه کنید ، حالا آرد و روغن را با هم مخلوط کنید تا زمانی که آرد سرخ شود و رنگ آن به صورت قهوه ای سوخته در آید .
حالا زمان آن رسیده که حرارت را کم کنید و شیره داغی را که از قبل تهیه کرده بودید به آرد اضافه کنید حالا تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و تفت دهید ، کره را به حلوا خانگی اضافه کنید و مدام مواد را هم بزنید تا حالا خودش را بگیرد .
زمانی که حلوا به روغن افتاد ، آن را از روی اجاق گاز برداشته و با پسته و پودر نارگیل تزیین نمایید . زمانی که روغن را اضافه میکنید میتوانید ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو به حلوا اضافه کنید تا رنگ حلوا تیره تر شود .
برای تهیه مافین اسفناج و پنیر ابتدا اسفناج ها را خرد کنید و پس از شستشو آنها را بپزید و اجازه دهید تا سبزی سرد شود در این فاصله پنیر را رنده کنید و دمای فر را بر روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید حالا قالب های مافین را با کاغذ روغنی بپوشانید .
آرد را با نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده سپس آن را الک کنید پس از انجام این کار شکر را همراه با اسفناج و دوسوم پنیری که رنده کرده بودید به آرد اضافه کنید . درون یک کاسه جداگانه تخم مرغ را شکسته و با شیر و روغن مخلوط کنید و هم بزنید .
در این مرحله شیر را نیز به مخلوط اسفناج اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و کمی کف کند . توجه داشته باشید که هارد نباید در خوراک اسفناج شما گوله گوله شود . حالا این خمیر را درون قالب ریخته و با الباقی پنیر رنده شده روی آن را بپوشانید .
حالا قالب ها را برای مدت زمان ۲۰ الی ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا پف کند و سطح روی آن ها طلایی رنگ شود . توجه داشته باشید که این غذا را باید گرم سرو کنید . به علت وجود اسفناج در این خوراک یک میان وعده عالی برای فرزندان شما محسوب می شود .
برای پخت کوکو میگو پس از اینکه میگو را پاک کردید آن را چرخ کرده و درون غذاساز ریخته و خرد کنید و درون یک کاسه سیر را رنده کرده و گوشت خرد شده را با آن مخلوط کنید حالا به این مواد پیازچه و گشنیز را با قیچی ریز کرده و اضافه کنید .
حالا نوبت اضافه کردن تخم مرغ ها به مایه کوکو خوشمزه می باشد ، در پایان به این مواد یک قاشق آرد ذرت اضافه میکنیم ، حالا مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید ، اکنون کوکو مجلسی آماده برای سرخ کردن شده . توجه کنید که این کوکو در هنگام سرخ کردن نباید نازک باشد .
پس از تمام شدن پخت با گشنیز و پیازچه خوراک میگو را تزیین کنید . اگر به آرد ذرت دسترسی ندارید میتوانید از آرد گندم استفاده کنید . میگو دارای خواص زیادی میباشد سعی کنید از آن در برنامه غذایی خود استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید .