برای تهیه خوراک مرغ ابتدا باید پیاز را رنده کنید و آن را درون ماهی تابه ریخته و با اضافه کردن مقدار کمی روغن سرخ کردنی پیاز را تفت دهید سپس به آن ادویه را اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید اکنون نوبت اضافه کردن تکه های مرغ می باشد .
حالا حرارت را کم کنید و مرغ ها را سرخ کنید . کمی که رنگ مرغ عوض شد رب گوجه فرنگی را درون ماهیتابه ریخته و مواد را تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود . به خوراک مرغ نیمی از زعفران را همراه با آلوها و دو لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا خوراک با حرارت کم بپزد
پس از اینکه آب مرغ غلیظ شد و غذای شما کاملا پخته شد ۱ قاشق شکر را درون آب جوش حل کنید و به خوراک مرغ اضافه کنید و صبر کنید تا غذا کاملاً جا افتاده شود . تو این فاصله زمانی که دارید سس زرشک را آماده کنید .
برای اینکار زرشک های خیس خورده را درون ماهی تابه ریخته و به آن کره اضافه کنید حالا زرشک را تفت دهید و به آن الباقی زعفران دم کرده را اضافه کنید پس از اینکه غذا را درون سینی کشیدید سس را روی مرغ زعفرانی آبدار بریزید و نوش جان کنید .
تهیه مرغ شکم پر در دیگ در قابلمه و درون فر روشهای مختلفی دارد برای پخت این غذا پس از اینکه مرغ را به خوبی تمیز کردید ، داخل شکم آن را باز کرده و آنرا تمیز می کنیم . توجه داشته باشید که نباید پوست مرغ را جدا نمایید .
حالا مرغ را درون آبکش قرار می دهید تا آب آن کاملاً خارج شود سپس مشغول آماده کردن مواد داخل شکم مرغ میشویم . برای این کار نصف پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و همراه با سیر رنده شده درون ماهی تابه ریخته و با مقدار کمی روغن تفت می دهیم .
پس از اینکه پیاز ها سبک شد زرشک را اضافه میکنیم و پس از مخلوط کردن مواد نوبت اضافه کردن گردو و در پایان رب انار می باشد . مواد را با هم مخلوط کرده ، سپس نمک و زعفران آب کرده را اضافه میکنیم و برای چند دقیقه آنها را تفت میدهیم .
در این مرحله شکم مرغ را باز کرده و درون آن را با آب لیمو و مقداری نمک پوشش میدهیم ، سپس چند ورقه گوجه فرنگی درون شکم مرغ گذاشته و سسی را که آماده کرده بودیم روی گوجه ها میریزیم دوباره گوجه اضافه کرده و در پایان شکم مرغ را با نخ و سوزن میدوزیم .
اکنون بر روی سینه مرغ با چاقو چند سوراخ ایجاد میکنیم و و درون سوراخ ها را با نمک پر می کنیم ، نمک و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و سطح روی مرغ را کاملاً به آن آغشته میکنیم ، حالا مرغ را درون ماهیتابه گذاشته و اطراف آن را سرخ میکنیم .
درون یک دیگ کوچک ، پیاز را نگینی خرد کرده و همراه با مقداری زردچوبه سرخ میکنیم سپس یک لیوان آب اضافه کرده و پس از آن مرغ را درون دیگ قرار می دهیم چند ورقه گوجه فرنگی روی مرغ چیده و هویج های خرد شده را درون قابلمه میریزیم .
ابتدا حرارت را زیاد کرده و پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم تا مرغ برای نیم ساعت بپزد . در این فاصله زمانی ۳۰ دقیقه ای و تا زمانی که مرغ بپزد، سس مخصوص خوراک مرغ را آماده می کنیم .
برای این کار نیمی از پیاز را که مانده بود نگینی خرد کرده درون ماهی تابه ریخته و تفت می دهیم ، زمانی که سبک شدند زردچوبه و رب را اضافه میکنیم پس از اینکه بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شد یک لیوان آب و آلو ها و نمک و زعفران را اضافه میکنیم ، اجازه میدهیم تا با حرارت کم سس آماده شود .
پس از گذشت ۳۰ دقیقه در دیگ را باز کرده و تمام قسمتهای مرغ را به این سس آغشته میکنیم و اضافه آن را درون دیگ میریزیم ، درب ظرف را بسته و اجازه میدهیم تا برای دو ساعت و با حرارت کم مرغ کاملاً مغز پخت و جا افتاده شود .
آموزش طرز تهیه نان در ماهیتابه به صورت ساده و روان ابتدا آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و آن را الک کنید سپس آرد نمک و شکر و روغن را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید ، اکنون نوبت اضافه کردن آب به صورت آهسته آهسته می باشد .
آرد را با دست هم بزنید تا خمیر نان آماده شود ، حالا خمیر را به صورت چانه بگیرید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید تا خمیر به اصطلاح محلی و ور آید . ماهیتابه را روی اجاق گاز گذاشته و زمانی که داغ شد چانه های خمیر را با وردنه پهن کنید و آنها را درون ماهیتابه قرار دهید .
سعی کنید با حوصله مراحل پخت نان را انجام دهید ، زمانی که خمیر را درون ماهیتابه پهن کردید چین و چروک های آن را خیلی سریع صاف کرده و پس از پخت نان ها را درون پارچه قرار دهید تا خشک نشوند . توجه داشته باشید این خمیر زمان زیادی را برای استراحت لازم ندارد .
آموزش طرز تهیه نان در ماهیتابه به صورت ساده و روان ابتدا آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و آن را الک کنید سپس آرد نمک و شکر و روغن را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید ، اکنون نوبت اضافه کردن آب به صورت آهسته آهسته می باشد .
آرد را با دست هم بزنید تا خمیر نان آماده شود ، حالا خمیر را به صورت چانه بگیرید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید تا خمیر به اصطلاح محلی و ور آید . ماهیتابه را روی اجاق گاز گذاشته و زمانی که داغ شد چانه های خمیر را با وردنه پهن کنید و آنها را درون ماهیتابه قرار دهید .
سعی کنید با حوصله مراحل پخت نان را انجام دهید ، زمانی که خمیر را درون ماهیتابه پهن کردید چین و چروک های آن را خیلی سریع صاف کرده و پس از پخت نان ها را درون پارچه قرار دهید تا خشک نشوند . توجه داشته باشید این خمیر زمان زیادی را برای استراحت لازم ندارد .
برای پخت یک خوراک خوشمزه و دریایی پیشنهاد میکنیم غذا با میگو را در لیست برنامه های آشپزی خود قرار دهید برای پخت این خوراک خوشمزه ابتدا پیاز و سیر را پوست بگیرید و آنها را خرد کنید پیشنهاد می کنیم سیر را رنده نماید .
حالا ماهی تابه رو روی اجاق گاز قرار بدید و مقداری روغن اضافه کنید پس از اینکه روغن داغ شد پیاز و سیر را درون ماهی تابه ریخته و با حرارت ملایم تفت دهید این کار را تا زمانی که پیاز ها نرم شوند و بوی سیر پخش شود انجام دهید .
حالا نوبت این رسیده که فلفل دلمه ای ها را به صورت نگینی خرد کنید و آن را به مواد درون تو ماهیتابه اضافه کنید و برای مدت زمان یک الی دو دقیقه آنها را مخلوط کرده و تفت دهید . در مرحله بعد برنج فلفل و زردچوبه را اضافه کنید .
مقدار کمی نمک اضافه کنیم و مواد درون ظرف را به خوبی هم بزنید حالا نوبت اضافه کردن آب مرغ می باشد پس از انجام این کار در ماهیتابه را ببندیم و کمی حرارت را زیاد کنید و صبر کنید تا خوراک میگو شروع به جوشیدن کند .
حرارت را کم کنید و برای ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا با حرارت ملایم غذا کاملا پخته شود . در این مرحله میگو های پاک شده را همراه با نخود فرنگی پرخاصیت به خوراک میگو اضافه کرده و درب ظرف را ببندید تا خوراک شما آماده برای مصرف شود .
در ادامه شما را روش تهیه و آماده سازی کمپوت آناناس خانگی خوشمزه و خوشرنگ آشنا خواهیم کرد .
پس از این که پوست میوه را گرفتید آن را به صورت دلخواه و در اشکال گوناگون برش بزنید سپس پس از آب و شکر را مخلوط کرده و روی اجاق گاز قرار دهید .
حرارت را کمی زیاد کنید و اجازه دهید تا آب شروع به جوشیدن کند حالا زمان آن رسیده که تکه های آناناس را به آب اضافه کنید ، مدت زمان مورد نیاز برای آماده شدن کمپوت خانگی بستگی به رسیده بودن میوه دارد . تقریباً بین ۳۰ الی ۵۰ دقیقه با حرارت ملایم باید بپزد .
برای این که ظاهر کمپوت خوش رنگ باشد می توانید کمی زعفران را دم کنید و به میوه اضافه نمایید هنگامی که اجاق گاز را خاموش کردید اجازه دهید تا در همان دما و شرایط خنک شود سپس درون ظرف شیشه ای با درب فلزی بریزید .
درب شیشه ها را محکم کنید حالا شیشه ها را درون یک قابلمه چیده و بر روی آن آب ولرم بریزید پس از انجام این مراحل قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا برای ۴۰ دقیقه بجوشد ، با این کار ماندگاری کمپوت بالا خواهد رفت .
در ادامه شما را روش تهیه و آماده سازی کمپوت آناناس خانگی خوشمزه و خوشرنگ آشنا خواهیم کرد .
پس از این که پوست میوه را گرفتید آن را به صورت دلخواه و در اشکال گوناگون برش بزنید سپس پس از آب و شکر را مخلوط کرده و روی اجاق گاز قرار دهید .
حرارت را کمی زیاد کنید و اجازه دهید تا آب شروع به جوشیدن کند حالا زمان آن رسیده که تکه های آناناس را به آب اضافه کنید ، مدت زمان مورد نیاز برای آماده شدن کمپوت خانگی بستگی به رسیده بودن میوه دارد . تقریباً بین ۳۰ الی ۵۰ دقیقه با حرارت ملایم باید بپزد .
برای این که ظاهر کمپوت خوش رنگ باشد می توانید کمی زعفران را دم کنید و به میوه اضافه نمایید هنگامی که اجاق گاز را خاموش کردید اجازه دهید تا در همان دما و شرایط خنک شود سپس درون ظرف شیشه ای با درب فلزی بریزید .
درب شیشه ها را محکم کنید حالا شیشه ها را درون یک قابلمه چیده و بر روی آن آب ولرم بریزید پس از انجام این مراحل قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا برای ۴۰ دقیقه بجوشد ، با این کار ماندگاری کمپوت بالا خواهد رفت .