جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

طرز تهیه نودل سبزیجات

طرز تهیه نودل سبزیجات

مرحله اول

برای تهیه نودل سبزیجات رژیمی خوشمزه و مقوی ابتدا پیاز و سیر را خرد کنید سپس یک ماهیتابه را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه کنید حرارت را ملایم کرده و پیاز و سیر خرد شده را درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید زمانی که آن ها نرم شدند زردچوبه را به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید .

مرحله دوم

تمام سبزیجاتی را که از قبل آماده نموده بودیم را به صورت خلالی برش زده و خورد می کنیم ، در مرحله اول هویج خرد شده را درون ماهیتابه ریخته و با سیر و پیاز تفت میدهیم برای مدت زمان ۵ دقیقه چون هویج از الباقی سبزیجات بافت محکم تری دارد ، سپس سیب زمینی ها را اضافه می کنیم و بعد از آن سس سویا را همراه با نمک و فلفل سیاه به مواد درون ماهیتابه اضافه نموده و با هم مخلوط می کنیم ‌.

مرحله سوم

برای مدت زمان ۱۰ دقیقه این مواد را با هم تفت میدهیم سپس فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و برای ۳ دقیقه با سایر مواد می پزیم بعد از آن کدو و بادمجان را به خوراک خود اضافه میکنیم . بعد از کمی تفت دادن رب گوجه را با مقداری آب رقیق می کنیم و همراه با آبلیمو به مواد دیگر اضافه میکنیم .

مرحله چهارم

برای ۵ دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید سپس قارچ را اضافه کنید هنگامی که غذا آب انداخت نودل را اضافه کرده و با آن یک لیوان آب جوش بر روی خوراک بریزید ، بعد از گذشت ۳ دقیقه نودل سبزیجات شما آماده مصرف می‌باشد .

مرحله پنجم

برای تهیه این غذا نیازی نیست از ادویه درون نودل استفاده کنید چون خوراک شما شور میشود . توجه کنید به ترتیب سبزیجات ذکر شده را در دستور پخت اضافه کنید ، چون یا له میشود یا اینکه نپخته و خام باقی میماند .

طرز تهیه کمپوت به

طرز تهیه کمپوت به

مرحله اول

برای تهیه کمپوت به خوش طعم و عالی پس از اینکه پوست میوه های به را گرفتید آنها را به چند تکه تقسیم نمایید سپس داخل آنها را تمیز نموده دانه‌های به را از آن جدا نمایید اگر این کار را انجام ندهید آب کمپوت شما لزج خواهد شد و حالت بدی را بخود میگیرد .

مرحله دوم

حالا میوه های خرد شده را درون قابلمه ریخته و پس از آن شکر و زعفران را با مواد مخلوط کنید حالا آب را تا اندازه‌ای که روی میوه ها را بگیرد درون قابلمه بریزید ، بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید و اجازه دهید تا بجوشد با چنگال امتحان کنید اگر که میوه های شما نرم شده بود کمپوت خوشمزه خانگی شما آماده شده است .

مرحله سوم

برای تهیه کمپوت میزان شیرینی آن بستگی بخود شما دارد و می‌توانید مقدار شکر را کم و یا زیاد نمایید ، پس از اینکه پخته شد و اجاق را خاموش نمودید اجازه دهید تا مواد سرد شوند سپس درون ظرف شیشه ای ریخته و درب آن را ببندید می توانید آن را برای مدت زمان یک سال درون یخچال نگهداری کنید .

طرز تهیه برنج آبکش

طرز تهیه برنج آبکش

دم کشیدن برنج

برای تهیه برنج آبکش با استفاده از این تجربیات و فن های آشپزی میتوانید یک آشپز حرفه ای شوید برای اینکه برنج شما زودتر آماده و دم بکشد ، زمانی که میخواهید برنج را دم کنید با کمک دسته کفگیر چند سوراخ ( ۵ ) بر روی برنج تا کف قابلمه ایجاد کنید  این کار باعث خواهد شد برنج شما بهتر و زودتر دم بکشد . برای هر پیمانه برنج از یک قاشق مرباخوری نمک استفاده کنید .

قد کشیدن برنج

یکی از مسائل مهم برای آشپزهای حرفه ای قد کشیدن برنج می باشد ، برای این کار زمانی که برنج شما در حال جوشیدن است یک استکان آب سرد داخل قابلمه بریزید توجه کنید زمانیکه می خواهید برنج را آبکش کنید به آن آب سرد نزنید این کار شما باعث شوک شده و از قد کشیدن برنج جلوگیری می‌کند . همچنین آن را دانه‌دانه و خوش خوراک خواهد کرد . یکی دیگر از نکات ساده برای پخت برنج انتخاب قابلمه بزرگ تر می باشد با این کار هم ته دیگ بزرگتر و هم به رنج قد کشیده تری خواهید داشت .

سفید شدن برنج موقع پخت

اگر می‌خواهید در پایان پخت برنج سفیدی داشته باشید در زمان جوشیدن یک قاشق غذاخوری آب لیمو و یا آب نارنج به برنج اضافه کنید . یکی دیگر از راه های سفید شدن برنج اضافه نمودن ماست در حد دو قاشق غذاخوری و یا یک استکان دوغ می باشد .

برنج زعفرانی مجلسی

برای تهیه برنج مجلسی و زعفرانی مقداری زعفران را دود کنید و در یک استکان آب داغ حل نمایید سپس زمانی که می‌خواهید برنج را دم کنید استکان زعفران را بر روی برنج قرار داده و در قابلمه را ببندید و صبر کنید تا برنج دم بکشد این کار شما باعث می‌شود تا عطر زعفران به خرد برنج برود ،پس از پخت و دم کشیدن برنج زعفران را با برنج مخلوط کنید .

نکات پخت برنج ایرانی

اگر تایم پخت برنج از دستتان در رفت و بیش از حد جوشید قبل از اینکه آن را آبکش کنید به برنج آب سرد بزنید این کار شما باعث سفت شدن برنج میشود . اگر مقدار نمک شما زیاد شد در زمان آبکش کردن آب بیشتری به برنج بزنید اگر دیرتر شد خورشت را کم نمک درست کنید اگر برنج ته گرفت و سوخت بلافاصله بر روی برنج نان قرار دهید نان بوی سوختگی برنج شما را جذب می‌کند ، یا اینکه چند حلقه پیاز بر روی برنج قرار دهید .

طرز تهیه جوجه ماستی

طرز تهیه جوجه ماستی

مرحله اول

برای تهیه جوجه ماستی کبابی پس از اینکه مرغ ها را خرد نمودید آنها را شسته و درون آبکش بریزید تا کاملا خشک شوند یا به اصطلاح مرغ تشنه شود ، مرغی که خیس باشد مواد مرینیت را بخوبی به خود جذب نمیکند و همین امر باعث خواهد شد مزه دار نشود ، پس برای اینکه طعم بهتری داشته باشید مرغ ها را خشک کنید سپس مشغول طعم دار کردن آن شوید برای مرینیت مرغ از این مواد استفاده کنید .


مرحله دوم

نمک را همراه با فلفل سیاه بر روی تکه های مرغ ریخته و حسابی ورز دهید تا تمام قسمت های مرغ به ادویه آغشته شود . بخاطر اینکه طبع ماست و مرغ سرد می‌باشد از پودر گل محمدی به عنوان مصلح استفاده کنید ، این پودر بخاطر داشتن عطر و بوی خاص خودش ، بوی خوبی را به خوراک جوجه شما خواهد داد ، پس از اضافه نمودن این مواد سبزی های معطر را که شامل پونه و ترخون و مرزه میشود را به مواد اضافه کنید با هم بخوبی مخلوط کنید .

مرحله سوم

لیمو عمانی ها را بشکنید و هسته های تلخ آنرا خارج کنید سپس آنها را کوبیده و بر روی مواد بپاشید . حالا پیاز را بصورت خلالی برش زده و کمی نمک بر روی آن بپاشید ، برای چند دقیقه اجازه دهید در همان حالت بماند تا کمی بافت پیاز نرم شود ، سپس با دست پیازها را فشار دهید تا گاز پیاز خارج شود ، همان گاز موجود در پیاز طعم جوجه ها را بدمزه خواهد کرد ، حالا تفاله های پیاز را به مرغ اضافه کنید . در پایان ماست چکیده را که خیلی ترش نباشد به مرغ ها اضافه کنید در حد ۴ ۵ قاشق غذاخوری کفایت می کند . مواد را با هم مخلوط کنید و برای مدت زمان ۲۰ دقیقه به آن استراحت دهید .

مرحله چهارم

پس از آن مرغ‌ها را با اضافه کردن روغن چرب کنید ، چرب کردن مرغ باعث می‌شود که منافذ گوشت بسته شود و ادویه ها دیگر بخورد گوشت نمی‌رود ، همچنین بعد از کباب کردن جوجه های شما براق و طلایی رنگ خواهند بود . حالا روی کاسه خود را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان ۶ الی ۸ ساعت به آن استراحت دهید البته درون یخچال . پس از اینکه جوجه ها را از درون یخچال خارج نمودید بر روی تکه های مرغ آبلیمو بریزید و با دست هم بزنید ، یک آتش یکدست و کاملا روشن را آماده کرده و سیخ های جوجه کباب خانگی را آماده برای پخت نمایید . این هم از تجربیات بنده برای پخت این خوراک پرطرفدار و خوشمزه .

طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی

طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی

مرحله اول

برای تهیه این بستنی زمستانی خانگی خوشمزه بوسیله یک لیوان یا کاتر نان میکادو را به قطر سانت برش بزنید تقریباً ۲۰ عدد نان می توانید برش بزنید . پس از این کار دو عدد سفیده تخم مرغ را درون یک کاسه ریخته و با همزن هم بزنید تا کمی پف کند تقریبا ۳ الی ۴ دقیقه ، سپس پودر قند الک شده را همراه با وانیل و سرکه سفید به تخم مرغ اضافه کنید و برای چند لحظه با هم مخلوط کنید .

مرحله دوم

قابلمه را تا نصفه آب کنید بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید هنگامی که شروع به جوشیدن کرد کاسه را روی قابلمه قرار دهید توجه کنید که کف کاسه نباید به آب برسد ، حالا سفیده های تخم مرغ را برای مدت زمان ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با همزن برقی بر روی حرارت بخار آب هم بزنید تا از خامی دربیاد اکنون کاسه را از روی حرارت برداشته و کنار قرار دهید .

مرحله سوم

بدون معطلی و خیلی سری یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین را همراه با یک قاشق غذاخوری گلاب مخلوط کنید دوباره بر روی حرارت بخار آب قرار دهید تا ذرات ژلاتین حل شود حالا آن را به مخلوط سفیده تخم مرغ اضافه کنید و برای مدت زمان ۶۰ ثانیه در حد مخلوط شدن هم بزنید .

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را درون قیف پلاستیکی بریزید و بر روی نان های میکادو پایپ نمایید ، حالا نان ها را برای مدت زمان ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد .  در این فاصله زمانی شکلات تخته ای را بر روی حرارت بخار آب کتری گرفته و آب کنید سپس روغن مایع را به آن اضافه نمایید .

مرحله پنجم

یک طرف نان های اضافه را شکلات زده و پس از اینکه بستنی ها را از درون یخچال خارج نمودید در زیر آنها بچسبانید و نان ها را دوبل و تقویت کنید ، زمانی که شکلات ها از داغی افتاد با قاشق و به آرامی بر روی بستنی ها کشیده و تمام قسمتها را به شکلات آغشته کنید . اکنون بستنی ها را برای مدت زمان یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود تقریباً با این مواد۱۰ عدد بستنی خانگی می توانید آماده کنید ، نوش جان .

طرز تهیه کیک کشمشی

طرز تهیه کیک کشمشی

مرحله اول

برای پخت کیک کشمشی خانگی ابتدا چهار عدد تخم مرغ را درون یک کاسه شکسته سپس به آنها شکر و وانیل را اضافه نمایید حالا با یک همزن برقی مواد را برای مدت زمان ۴ دقیقه هم بزنید تا حجم بگیرد و تقریباً کرم رنگ شود . سپس روغن و بعد از آن شیر را اضافه کنید مواد را در حدی هم بزنید که با هم به خوبی مخلوط شوند .

مرحله دوم

پس از آماده شدن مایه کیک خانگی آرد راه همراه با بکینگ پودر الک شده اضافه کنید و با یک همزن دستی مواد را به خوبی هم زده تا کاملا یکدست شوند ، حالا قالب خود را کمی چرب نموده و بعد از اینکار نیمی از مایه کیک را درون قالب ریخته سپس کشمشها را به آرد آغشته کنید و درون قالب بریزید ، الباقی مایه کیک را درون قالب ریخته و آن را برای قرار گرفتن درون فر آماده کنید .

مرحله سوم

دستگاه فر را از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم نمایید سپس قالب را برای مدت زمان ۳۵ الی ۴۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا با همین درجه بپزد ، اگر بعد از این مدت زمان به پخت شدن کیک شک داشتید با فرو بردن یک خلال چوبی درون فر از حالت آن آگاه شوید . بعد از اینکه کیک خوشمزه را از فر خارج نمودید اجازه دهید ۱۰ دقیقه در همان حالت باقی بماند سپس از داخل قالب خارج نمایید ، در پایان میتوانید با پودر قند آن را تزیین کنید .