برای شروع به یک کاسه بزرگ نیاز داریم , پس از آماده کردن ظرف پیازها را تمیز کرده و پس از شستن با یک رنده دندانه ریز انها را رنده میکنیم . پس از انجام این کار باید گوشت چرخ کرده(گوشت را هنگامی که تگری هست چرخ کنید) را همراه مقداری نمک و فلفل با پیازهای رنده شده مخلوط نماییم . (استفاده از جوش شیرین بخاطر ضرر آن توصیه نمیشود) حالا زمان اضافه کردن زعفران فرا رسیده است باید زعفران ساییده شده در اب جوش حل کنیم و آن را با مایع مخلوط کنیم . حالا باید این مایع را به حدی با دست ورز دهید که حالت چسبندگی پیدا کند . اکنون مایع را به مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار میدهیم .
نکته : این مورد را باید همیشه بخاطر بسپارید اگر پیازها آب انداخته باشد حتما قبل از اضافه کردن گوشت با دست پیازهای رنده شده را بفشارید و آب اضافی آنها را خالی نمایید . این کار ضروری میباشد .
نکته : گوشت کباب کوبیده نیاز مبرم به ۲بار چرخ کردن دارد . گوشت کبابی میتواند به صورت ۱۰۰ درصد گوسفندی باشد یا اینکه مقدار کمی گوشت گوساله به آن اضافه نمود . گوشت گوساله بخاطر اینکه فاقد چربی است به تنهایی بدرد کباب کوبیده نمیخورد . در ضمن گوشت گوسفندی که خیلی هم دارای چربی باشد بدرد کباب کوبیده نمیخورد .
نکته : اصولا با این دستور پخت شما دیگر نباید استرسی برای ریختن کباب از روی سیخ باشید ولی برای اینکه خاطر شما از این مورد راحت شود میتوانید یکی الی دو تخم مرغ به مایه کباب کوبیده خود اضافه کنید.
برای تهیه میرزا قاسمی در ابتدای کار بادمجان ها رو پس از شست شو پوست گرفته و با کمک یک چاقو آنها را تکه تکه میکنیم . برای تهیه بادمجان کبابی بهتر است با چاقو یک شیار طولی در بادمجان ایجاد کنیم تا هنگامی که بر روی حرارت قرار میگیرد بخوبی مغز پخت شود .
بعد از انجام این کار در یک ظرف جداگانه سیر کوبیده شده را همراه زرد چوبه و روغن هر کدام به اندازه یک قاشق چایخوری و مقدار کمی نمک با حرارتی ملابم و کم تفت میدهیم تا زمانی که طلایی رنگ شود در مرحله بعدی تخم مرغ ها را اضافه میکنیم ,
پس از افزودن تخم مرغ مایع را باید هم بزنیم تا حالت سفت به خود بگیرد و به اندازه های نیم سانتی تغییر شکل دهد . اکنون زمان اضافه کردن بادمجان ها فرا رسیده , پس از اضافه کردن بادمجان مواد را برای لحظاتی بخوبی هم میزنیم , حالا گوجه های پوست گرفته شده را بصورت نگینی خرد میکنیم و به مابقی مواد در ظرف اضافه میکنیم در ظرف را برای مدت زمان ۱۵ دقیقه میگذاریم با حرارت ملایم گاز تا غذا کاملا جا بیفتد .
پس از گذشت این زمان در ظرف را برداشته و با کمک پشت قاشق بادمجان و گوجه را تخت میکنیم تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند در مرحله بعد رب را میتوانید اضافه کنید پس از اضافه کردن رب این غذا به ۱۰ دقیقه زمان برای پخته شدن با حرارت ملایم زمان نیاز دارد .
آخرین کاری که شما باید در پایان کار انجام دهید اضافه کردن فلفل میباشد . اکنون میرزا قاسمی خوشمزه شما آماده سرو میباشد . میرزا قاسمی را میتوان با نان و یا برنج میل کرد .
گالری عکس های ارسالی کاربران از تزیین میرزا قاسمی
انواع مدل های جدید تزیین غذای میرزا قاسمی
لباس مجلسی پوشیده دوخت شده با پارچه حریر قرمز و گیپور طرح ۲۰۱۷
لباس مجلسی طرح دار با رنگ آبی و بسیار جذاب و دلربا طرح ۹۶ – ۹۷
لباس مجلسی بلند دخترانه مناسب دختر خانم هایی که کمی اضافه وزن دارند
لباس مجلسی ساده و براق دوخته شده با پارچه های گیپور و حریر
لباس مجلسی بلوز دامن مناسب برای خانم های میان سال و مسن
لباس مجلسی مشکی بسیار شیک و زیبا طرح سال ۲۰۱۷ – ۲۰۱۸
لباس مجلسی آستین سه ربع مناسب خانم های باردار
لباس مجلسی شیک با آستین گیپور مناسب فصل بهار و تابستان و استفاده در تالار
جدیدترین مدل لباس مجلسی زنانه و دخترانه با رنگ بندی های شاد برای سال ۲۰۱۷
مواد لازم برای تهیه املت گوجه فرنگی
گوجه فرنگی :♦: دوازده عدد
قارچ :♦: پنج عدد
فلفل دلمه ای :♦: یک عدد
پیاز سرخ شده :♦: دوقاشق غذاخوری
سیر :♦: چهارعدد
تخم مرغ :♦: سه عدد
جعفری خردشده :♦: دوقاشق غذاخوری
روغن مایع :♦: سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :♦: به مقدار لازم
پنیر پیتزا رنده شده :♦: دو قاشق غذاخوری (استفاده از پنیر پیتزا سلیقه ای میباشد)
طرز تهیه املت گوجه فرنگی و قارچ با پنیر پیتزا
با سلام خدمت شما همراهان گرامی امروز برای شما دستور پخت املت گوجه فرنگی را آماده نموده ایم و امیدواریم مورد پسند شما واقع گردد . برای شروع میتوانیم از ظروف پیرکس و یا یک ماهیتابه تفلون استفاده نماییم به مقدار لازم حدود یک قاشق غذاخوری روغن مایع در ظرف ریخته پس از انجام این کار گوجه ها را به صورت لایه های باریک برش میزنیم و در کف ظرف قرار میدهیم .
در مرحله بعد قارچ ها (ترجیحا تازه) را برش زده و بر روی گوجه فرنگی های کف تابه میگذاریم . حالا نوبت طعم دار کردن و افزودن چاشنی ها و مواد طعم دهنده مثل فلفل دلمه ای خرد شده و سیر میباشد . سپس پیاز داغ را به مواد اضافه میکنیم . حالا برای بهتر شدن طعم املت گوجه فرنگی میتوان از سبزی جعفری استفاده نمود . پس از انجام مو به موی مراحل بالا مقداری روغن به ظرف اضافه میکنیم و مواد را بر روی شعله اجاق گاز قرار میدهیم با درجه حرارت ملایم .
مدت زمان لازم برای اماده شدن مواد بستگی به تبخیر شدن آب مواد دارد هنگامی که آب غذا گرفته شد و گوجه ها خشک شدند (مراقب باشید نسوزد) نوبت به افزودن تخم مرغ ها میرسد . نکته : (همیشه قبل از اضافه کردن تخم مرغ به غذا , تخم مرغ ها را در ظرف جدا بشکنید تا اگر خون در داخل تخم مرغ بود بتوانید آنرا براحتی جدا نمایید) .
حالا اگر به استفاده از پنیر پیتزا در غذا علاقه مند هستید میتوانید آنرا همزمان با تخم مرغ ها و مقدار کمی نمک مخلوط نمایید . سپس مواد را به املت اضافه میکنیم و تا زمانی که املت گوجه فرنگی پخته شود در ظرف را میگذاریم . برای اینکه املت گوجه با پنیر پیتزا به خوبی پخته شود میتوان از ماکرویو استفاده نمود . امیدواریم از تهیه این املت خوشمزه لذت کافی را برده باشید .
سبزی خورشتی را باید ریز ریز خرد کنیم , بخاطر اینکه سبزی که در ابعاد درشت خرد شده باشد براحتی در آب نمیجوشد . همچنین اضافه کردن سبزی های محلی و معطر مناطق کوهستانی و شمال کشور طعم خاص و ویژه ای را به غذای شما خواهد داد . آشنایی با تاثیر زیاد بودن یکی از سبزی ها در مزه و طعم خورشت قورمه سبزی : اگر تره زیاد باشد خورشت را تند میکند . اسفناج زیاد مزه خورشت را شبیه به خورشت آلو اسفناج خواهد کرد . شنبلیله هم که در بالا ذکر کردیم باعث ایجاد یک رگ تلخی در خورشت خواهد شد .
هر چه لیموعمانی درشت تر و دارای رنگ تیره تر باشد از مرغوبیت و کیفیت بالاتری برخوردار است . استفاده از لیمو عمانی اشتهای مهمانان شما را زیاد خواهد نمود و عطر آن همه را مست خواهد کرد . دانه های لیمو عمانی تلخ میباشد میتوانید قبل از اضافه کردن لیمو دانه های آنرا جدا کنید . استفاده از لیمو عمانی باعث کاهش کلسترول و چربی خون و تا حدودی فشارخون میشود. افزودن لیموعمانی ، گرد لیمو یا آب لیمو به غذاها باعث جذب بیشتر آهن غذا میشود . یکی از فوت و فنهای پخت قورمهسبزی این است که باید مراقب باشید موقع اضافهکردن لیمو عمانی ، لوبیاها پخته باشد وگرنه ترشی لیمو باعث مییشود لوبیای خورشت ما نپزد. اگر قورمه سبزی را ترش مزه دوست دارید، می توانید آبلیمو و یا آب نارنج هم به خورشت اضافه کنید.
برای تهیه یک قورمه سبزی جا افتاده به مهمترین چیزی که نیاز داریم زمان است ، اگر غذا بر روی شعله کم در مدت زمان طولانی پخته شود مطمئن باشید که جا افتاده خواهد شد و در پایان آشپزی شما یک خورشت بسیار خوش رنگ و خوش عطر در اختیار خواهید داشت . خیلی از افراد دوست دارند که روی خورشت را روغن بگیرد برای این کار ظرف را روی شعله ملایم قرار دهید و در آخر پخت شعله اجاق گاز خود را کمی زیاد کنید و در ظرف خورشت را بردارید و بگذارید خوب بجوشد تا به روغن بیفتد . امیدواریم این دستور پخت جامع و کامل مورد پسند شما قرار گرفته باشد . نکاتی را اگر ما جا انداخته ایم شما در با درج نظرات خود به مطلب ما اضافه نمایید . با تشکر
آموزش آشپزی و طرز تهیه قارچ کبابی خوشمزه و مجلسی
قارچ :♦: ۴ الی ۵ عدد
گوجه فرنگی ریز :♦: به تعداد دلخواه
پیاز ریز :♦: به تعداد دلخواه
فلفل سبز :♦: به تعداد دلخواه
نمک و فلفل سیاه و قرمز :♦: به میزان لازم
آبلیمو :♦: یک قاشق غذاخوری
سیر رنده شده :♦: یک حبه
جعفری یا گشنیز خرد شده :♦: یک قاشق غذاخوری
ابتدا قارچ ها درشت و سفید که پشت انها بسته است تهیه نمایید . با این قارچ ها می توان یک قارچ کبابی فوق العاده خوشمزه و با کیفیت تهیه کرد. قارچ ها بعد از شستشو رو ی یک دستمال حوله ای قرار می دهیم تا خشک شوند.
اگر قارچ ها خیلی بزرگ بود از وسط نصف می کنیم تا بخوبی کباب شوند. در یک ظرف بزرگ قارچ ها را می ریزیم و موادمان را که از آبلیمو ، سیر ، نمک و فلفل و جعفری خرد شده و روغن زیتون تشکیل شده است را داخل ظرف می ریزم تا قارچ کبابی ما طعم دار شود.
بعد از قرار دادن قارچ ها در مواد روی ظرف را سلفون می کشیم و به قارچ ها ۲ ساعت استراحت می دهیم . در این مدت بهتر است قارچ ها در یخچال باشند تا طعم دار شوند.
بعد از گذشت این زمان و طعم دار شدن قارچ ها انها را به دقت سیخ می کنیم و روی ذغال قرار می دهیم تا کباب شوند. در بین قارچ ها می توانید از گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل کبابی هم قرار دهیم تا طعم قارچ کبابی بهتر شود .
این غذا را معمولا به عنوان یک شام سبک و خوشمزه سرو می کنند. با اینکه می توانید قارچ کبابی را روی گاز هم تهیه کنید توصیه ما اینست روی ذغال آنرا تهیه کنید و طعم بهتری را تجربه کنید.