پس از تمیز نمودن مرغ آن را آبپز میکنیم مقدار آب را بگونه ای تنظیم کنید که بعد از پخته شدن مرغ یک استکان آب در ظرف باقی بماند پس از آن استخوان های مرغ را جدا میکنیم . مرغ را در ابعاد بزرگ ریش ریش میکنیم . حالا مایه طعم دهنده مرغ را باید تهیه نماییم برای این کار زعفران را در آب جوش حل میکنیم بعد از آن به سراغ ماست رفته و پس از آنکه ماست را بخوبی هم زدیم نصف زعفرانی را که در آب حل کرده ایم را به ماست اضافه میکنیم .
در مرحله بعد نمک را همراه با فلفل به ماست اضافه میکنیم حالا سه زرده تخم مرغ را در داخل ماست ریخته و ماست را دوباره هم میزنیم . اکنون مایه ما آماده شده و میتوانیم مرغ را در آن بخوابانیم بهترین زمان برای این کار یه شب تا صبح میباشد . حالا نوبت استفاده از برنج رسیده پس از آنکه برنج را آبکش کردیم یک ظرف تفلون مناسب برای تهیه ته چین مرغ انتخاب میکنیم . ته ظرف را با استفاده از زرده ۲ الی ۳ عدد تخم مرغ م مقداری رغن چرب میکنیم سپس دو ملاقه ماست بر روی آن میریزیم اکنون روی این مواد را با ۲ الی ۳ کف گیر برنج میپوشانیم . سپس به سراغ مرغ ها رفته و روی برنج را با مرغ پر میکنیم .
بهمین ترتیب با استفاده از مرغ و برنج ظرف را پر میکنیم با پشت قاشق مواد را روی هم فشار میدهیم تا برنج سفت شود و بخوبی بهم بچسبد . آبی که قبلا در ظرف مرغ ها مانده بود را با الباقی زعفران حل شده و و ۳ الی ۴ قاشق رغن آب شده را با ماستی که مانده بود در یک ظرف یکجا مخلوط میکنیم و این مایع را در آخرین مرحله بر روی برنج داخل قابلمه میریزیم در قابلمه را گذاشته و ظرف را در فر یا بر روی اجاق گاز برای ۱٫۵ الی ۲ ساعت قرار میدهیم تا برنج دم بکشد .
اگر با فر غذا را آماده میکنید درجه حرارت فر را بر روی ۳۵۰ درجه تنظیم نمایید .هر چقدر مدت زمان پخت بر روی اجاق گاز طولانی تر شود ته چین مرغ شما برشته تر خواهد شد . اگر از ظرف نسوز استفاده نمایید هنگام که ظرف را برمیگردانید ته چین مرغ شما به صورت قالبی خواهد بود .
آسپرین حاوی اسید سالیسیلیک میباشد ، که می تواند قرمزی و التهاب ناشی از جوش آکنه یا جوش صورت را
کاهش دهد . ۱ الی ۲ عدد قرص اسپرین را له کرده و به صورت پودر درآورده در
صورت تمایل میتوانید مقداری عسل به آن اضافه نمایید تا به حالت خمیر درآید .
این خمیر را برای مدت زمان ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بر روی جوشها قرار دهید و بعد
از آن ماسک را با آب ولرم بشویید این کار را روزی ۲ بار تکرار نمایید .
چای حاوی مقدار خوبی از تانن است که کمک به کاهش تورم، و قرمزی ناشی از جوش مینماید . یک کیسه چای را در آب گرم برای مدت ۱ دقیقه قرار دهید . سپس اجازه دهید تا کمی خنک شود و سپس آب اضافی آن را با فشار بگیرید . کیسه را بر روی جوش قرار دهید سپس، پوست خود را با آب سرد بشویید . این کار را چند بار در روز تکرار نمایید .
گالری عکس جذاب ترین نمونه های مدل مانتو کتان پاییزه
گالری عکس جذاب ترین نمونه های مدل مانتو پاییزه جلو باز
گالری عکس جذاب ترین نمونه های مانتو پاییزه ترکیه ای
گالری عکس جذاب ترین نمونه های مدل مانتو کوتاه پاییزه
روش پخت لازانیا مانند ماکارونی میباشد . برای شروع لازانیا را با آب و نمک و مقداری روغن میجوشانیم . بعد از انجام این کار در مرحله بعد لازانیا را با قیچی به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم سپس ظرف پیرکسی را که قرار است مواد را در آن بریزیم چرب مینماییم .
به سراغ مایه ماکارونی رفته و این مواد را مثل دلمه در داخل لازانیا میپیچیم و لوله میکنیم . حالا لازانیا لقمه ای را در داخل ظرف چیده و بروی آن را با سس سفید و پنیر پیتزا میپوشانیم . فر را برای طبخ لازانیا لقمه ای باید با درجه ۱۷۵ سانتی گراد پیش گرم نماییم , اکنون ظرف پیرکس را برای مدت زمان ۴۵ دقیقه در فر قرا میدهیم .
از نظر تجربی هم هنگامی که پنیر پیتزا آب شود و رنگ آن طلایی شود این معنا را میدهد که غذای ما آماده شده است . برای تزیین لازانیا لقمه ای هم میتوان از برش های کوچک نارنج و سبزی جعفری استفاده نمود .
ژورنال عکس های زیبا از دیزاین ناخن جدید
ژورنال عکس های زیبا از دیزاین ناخن ۲۰۱۷
ژورنال عکس های زیبا از طراحی ناخن عروس
ژورنال عکس های زیبا از طراحی ناخن ساده و شیک
ژورنال عکس های زیبا از طراحی ناخن جدید
شما میتوانید با مانیکور گوشت های اضافه ی دور ناخن خود را به طور کامل گرفته و شیارها و زردیهای صدف ناخن خودتان را توسط سوهان از بین ببرید و توسط مواد مخصوص و پولیش ناخن را براق گردانید . تمیز و زیبا بودن ناخن اعتماد بنفس شما را بالا خواهد برد .
گالری عکس های جدید از پیراهن شیک مردانه
گالری عکس های جدید از کفش شیک مردانه
گالری عکس های جدید از مدل لباس شیک مردانه
گالری عکس های جدید از لباس مجلسی شیک مردانه
گالری عکس های جدید از کت و شلوار شیک مردانه
گالری عکس های جدید از ساعت شیک مردانه
برای شروع یک پیاز متوسط را انتخاب میکنیم , پیاز را خرد کرده در ابعاد ریز , پس از آن گردن را همراه با بال مرغ و یک لیتر آب با پیاز خرد شده در قابلمه ریخته و به آن ادویه (نمک-فلفل-زردچوبه) اضافه میکنیم . این مواد را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم تا به آرامی بپزد . جو را هم قبل از اضافه نمودن باید یک ساعت بخیسانیم . بعد از گذست ۱۵ دقیقه که مواد داخل قابلمه بخوبی جا افتاد جو پوست کنده را هم به سوپ جو اضافه میکنیم . در قابلمه را میگذاریم تا مواد بخوبی پخته شود . بعد از انکه سوپ جو بخوبی جا افتاد , ابتدا سیر و هویج سپس کرفس و قارچ را نیز به مواد درون ظرف اضافه میکنیم . حالا نوبت طعم دار نمودن سوپ جو با اضافه کردن سبزیجات معطر و جعفری خرد شده فرا رسیده است . حالا سوپ را برای ده دقیقه دیگر بر روی شعله ملایم اجاق گاز قرار میدهیم تا مواد بخوبی پخته شوند و سوپ جو لعاب دار و جا افتاده شود . برای اضافه نمودن شیر باید اصولی را رعایت نمود , شیر را هیچ وقت سرد در هنگام جوشیدن سوپ جو ساده به آن اضافه نکنید این کار باعث بریدن شیر خواهد شد . برای بهتر شدن طعم هنگام صرف غذا میتوانید چند قطره آب لیمو ترش در بشقاب خود بچکانید . در ضمن لازم بذکر است پخت طولانی مدت و با حرارت بالا باعث از بین رفتن ویتامین c سبزی ها خواهد شد . امیدواریم این نکات کلیدی در طبخ سوپ جو با شیر مورد قبول شما قرار گرفته باشد .