بادمجان و کدوی با اندازه متوسط را انتخاب میکنیم (برای خرید بادمجان دقت کنید که بادمجان شما تلخ نباشد) و پس از پوست کندن , بادمجان و کدو را بصورت طولی برش میزنیم و پس از سرخ کردن جدا جدا میگذاریم . حالا نوبت درست کردن مواد اصلی سوفله کدو و بادمجان رسیده گوشت را تفت میدهیم , قارچ و فلفل دلمه ای و پیاز داغ را به گوشت اضافه میکنیم پس از انجام این کار رب و ادویه( نمک و فلفل ) را اضافه میکنیم , در پایان یک استکان آب به مایه اضافه میکنیم و در ظرف را میبندیم تا مواد بخوبی پخته شوند .
برای درست کردن سوفله کدو بادمجان بهتر است از ظرف پیرکس استفاده کنیم , ته ظرف را چرب میکنیم و بعد از آن در ته ظرف یک کدو و بادمجان قرار میدهیم و بعد مقداری از مایه را بر روی کدو و بادمجان قرار میدهیم حالا روی مایه را با سس سفید و پنیز پیتزا میپوشانیم با همین روش ظرف را پر میکنیم تا مواد مایه تمام شود و در آخر روی مواد را با پنیر پیتزا میپوشانیم . فر را نیز باید پیش گرم کنیم , حالا مواد را با ظرف پیرکس در داخل فر قرار میدهیم مدت زمان لازم برای پخت سوفله کدو بادمجان در فر ده دقیقه میباشد . اکنون سوفله کدو بادمجان ما حاضر میباشد امیدواریم مورد پسند شما واقع گردیده باشد .
ژورنال عکس های زیبا از مدل ست پیراهن مادر و کودک
ژورنال عکس های زیبا از مدل ست لباس زمستانی مادر و دختر
ژورنال عکس های زیبا از مدل ست بلوز مادر و پسر
ژورنال جدیدترین عکس های مادر و دختر با لباس ست برای کریسمس
برای اینکه بتوانید یک شله زرد خوشمزه و بسیار خوب را تهیه نمایید , برنج مخصوص شله زرد را در شب قبل از آشپزی چندین بار بشویید و بعد از انجام این کار برنج را همراه با یک لیوان گلاب و سه لیوان آب مخلوط نمایید و به آن اجازه دهید با این مواد خیس بخورد . خلال بادام را هم یک ساعت قبل از شروع آشپزی در گلاب بخیسانید , فردای آن روز ۸ لیوان آب را در قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا بجوشد . هنگامی که آب به دمای جوش رسید برنج مخلوط شده با اب و گلاب را به قابلمه اضافه نمایید تا زمانی که این مواد پخته شود شما باید کف روی قابلمه را بگیرید و برنج را مرتب هم بزنید تا به کف قابلمه نچسبد , در این بین شکر را نیز به برنج اضافه نمایید و به هم زدن شله زرد ادامه دهید , پس از افزودن شکر نوبت به اضافه نمودن خلال بادام ها و زعفرانی که ساییده شده است میرسد , شعله گاز را ملایم نمایید تا برنج شله زرد پخته شود . اگر غلظت غذای شما بالا بود به آن آب جوش اضافه کنید در پایان کار کره را به شله زرد اضافه کنید . برای تزیین و سرو شله زرد پس از انکه آنرا در کاسه ریختید و سرد شد از پودر پسته , دارچین و پودر نارگیل میتوانید استفاده نمایید .
نکته : در پخت شله زرد باید حواس شما همیشه به غذا باشد تا ته نگیرد و اگر با حرارت ملایم و با استفاده از شعله پخش کن در زیر قابلمه پخته شود شله زرد شما آب نخواهد انداخت .
عکس های زیبا و جالب از تزیین شله زرد ماه رمضان با استفاده از شابلون و دارچین
عکس های زیبا و جالب از تزیین شله زرد مجلسی با پسته وخلال بادام و دارچین
عکس های زیبا و جالب از تزیین شله زرد نذری با گل محمدی و دارچین و خلال پسته
عکس های زیبا از تزیین شله زرد مجلسی با گل محمدی و دارچین برای ماه محرم
عکس های زیبا و جالب از تزیین شله زرد با گل محمدی و دارچین
ژورنال عکس های جدید از پالتو های دخترانه باکیفیت و بسیار زیبا
ژورنال عکس های جدید از مدل پالتو بلند زنانه پشمی و شیک
ژورنال عکس زیبا از جدید ترین مدل پالتو های دخترانه بلند و بسیار گرم
ژورنال عکس های جدید از پالتو زمستانی دخترانه زیبا و خوشگل
ژورنال عکس های جدید از انواع پالتو زنانه با طراحی زیبا و جوان پسند
عکس جدید از مدل پالتو و کت زنانه پشمی و بسیار شیک برای فصل پاییز و زمستان
در ابتدای کار ما حبوبات خود را در ظرفی ریخته و پس از شست شو ادویه که شامل ( نمک , فلفل و زردچوبه ) میشود را به حبوبات اضافه میکنیم حالا نوبت اضافه کردن آب رسیده آش شله قلم کار برای اینکه بخوبی جا بیفتد و لعاب دار شود باید به مدت زمان ۱۰ تا ۱۲ ساعت زمان نیاز دارد . برای اینکه آش ما مزه و طعم خوبی داشته باشد میتوانیم از آب قلم استفاده کنیم . حالا بعد از گذشت یک نصف روز گوشت پخته شده را از درون ظرف خارج میکنیم , گوشت را بخوبی میکوبیم و ریش ریش میکنیم . آرد برنج را در یک لیوان آب سرد حل میکنیم و همراه با سبزی آشی به گوشت اضافه میکنیم . دوباره این مواد را بر روی حرارت ملایم برای ۲ ساعت قرار میدهیم . در این ۲ ساعت غذا را در چند مرحله هم میزنیم . اکنون نوبت تهیه پیاز داغ فرا رسیده , دو عدد پیاز را با یک فنجان روغن داغ و با شعله بالا سرخ میکنیم تا حسابی برشته شوند در این زمان به پیاز ها هم میتوانیم زرد چوبه اضافه نماییم . نکته : پیاز داغ را باید پس از سرخ شدن در آبکش بریزیم تا روغن پیاز جدا شود , دوباره ما پیاز ها را در تابه پهن میکنیم و همراه با نعناع و روغنی که در تابه میباشد سرخ میکنیم . تا هم پیاز داغ و هم نعنا داغ آش شله قلمکار ما حاضر شود . آش شله قلمکار اکنون آماده سرو میباشد و میتوانید آن را با پیاز داغ , کشک و زعفران آب شده تزیین نمایید . این مقدار موادی که در دستور پخت ذکر شده است برای ۱۰ کاسه کفایت میکند .
عکس های زیبا و وسوسه انگیز از تزیین آش شله قلمکار
برای شروع سیب زمینی ها را پس از آنکه به خوبی شستیم پوست میکنیم و بعد از آن آنها را در ابعاد ریز خرد مینماییم . بعد از خرد کردن سیب زمینی ها را همراه آب مرغ در داخل ظرف مناسب ریخته و برای ۲۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم گاز قرار میدهیم . قارچ را هم پس از شست شو و ضد عفونی کردن خرد میکنیم برای اینکه سیاه نشوند چند قطره آبلیمو اضافه میکنیم . کره را در ظرف میریزیم و بعد از آن پیاز خرد شده را در روغن تفت میدهیم بعد از ۵ دقیقه قارچ ها را نیز اضافه میکنیم زمانی که آب قارچ گرفته شد گاز را خاموش میکنیم . به سراغ سیب زمینی ها رفته و پس از پخته شدن , آنها را در مخلوط کن ریخته و هم میزنیم تا نرم شوند . سیب زمینی ها را هم به قارچ و مواد دیگر اضافه میکنیم و دوباره بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم تا مواد بجوشد . نمک را همراه با فلفل و خامه به سوپ سیب زمینی و قارچ اضافه میکنیم . بعد از اینکه سوپ کاملا جا افتاد زیر اجاق را خاموش میکنیم . حالا میتوانید روی سوپ را با ریحان و جعفری تزیین نمایید .
عکس های جالب و خلاقانه از تزیین سوپ قارچ
برای تهیه مایه کوکوی آرد نخودچی در ابتدای کار ما گوشت چزخ کرده را همراه با پیاز و تخم مرغ مخلوط مینماییم در هنگام مخلوط کردن این مواد آردنخودچی و زعفران را به مواد اضافه میکنیم و به هم زدن مواد ادامه میدهیم در ادامه آشپزی , ادویه را به مایه کوکوی آرد نخودچی اضافه میکنیم در ادامه کار آب را افزوده مقدار آب باید بگونه ای باشد که مایه ما حالتی شبیه به ماست بخود بگیرد . در تابه ای نسوز( ترجیحا استفاده از ظروف تفلون را پیشنهاد میدهیم )روغن داغ را آماده میکنیم و به اندازه دلخواه از مایه کوکو آرد نخودچی برداشته و در تابه میریزیم هنگامی که کوکو سرخ و طلایی رنگ شد روی دیگر آن را سرخ میکنیم . امیدواریم از دستور پخت تهیه کوکو استفاده لازم را برده باشید .
گالری تصاویر جدید از تزیین کوکو مجلسی