برای شروع کار قارچ ها را بخوبی شسته ترجیحا از مواد ضد عفونی کننده استفاده نمایید . پس از خشک شدن قارچ آنها را بصورت عمودی برش بزنید و با روغن مخصوص سرخ کردنی سرخ نمایید برای اینکه رنگ قارچ ها سیاه نشود میتوانید چند قطره آبلیمو بر روی آنها بریزید . در ظرفی جداگانه بال و گردن مرغ را همراه با پیازهایی که از قبل سرخ کرده اید و هویجی که آماده نموده اید مخلوط میکنید , سپس نوبت به اضافه نمودن نخود فرنگی و فلفل دلمه ای و ادویه که شامل نمک و زردچوبه میشود میرسد . حالا یک استکان آب به مواد اضافه نمایید و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید , تا زمانی که ۸۰ درصد آب آن بخار شود و بعد از آن اجاق را خاموش نمایید . در مرحله بعد آرد و کره را همراه با نمک و فلفل و تفت دهید در حین انجام این کار شیر را بصورت آهسته و کمکم اضافه کنید و مواد درون ظرف را بصورت پیوسته هم بزنید تا آرد گوله گوله نشود . در این بین استخوان مرغ ها را جدا نمایید و مرغ را با آب و موادی که قبلا با آن ترکیب کرده بودید را به مخلوط آرد اضافه میکنید . در نوبت بعدی قارچ سرخ شده را به مواد اضافه میکنید . سوپ قارچ و مرغ را مرتب هم برنید و در پایان کار پودر سیر و جعفری را اضافه نمایید هنگامی که سوپ قارچ و مرغ از نظر شما جا افتاده شد اجاق گاز را خاموش نمایید و حالا میتوانید خامه را به سوپ قارچ اضافه کنید . طعم این سوپ را میتوانید با یه کم زرشک که روش میپاشید و همچنین مقداری آبلیمو خوشمزه تر نمایید .
برای شروع لوبیا سبز را بخوبی میشوییم و پس از خشک نمودن آنها در آبکش , لوبیا سبز ها را در ابعاد تقریبی ۱ cm خرد میکنیم . حالا نوبت به خرد نمودن سیب زمینی و هویج رسیده اما آنها را کوچکتر از لوبیا سبز خرد میکنیم . پس از انجام مراحل بالا لوبیا سبز را با یک لیوان آب و مقداری نمک و زردچوبه(یک قاشق چایخوری) مخلوط میکنیم و به مدت زمان ده دقیقه بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم . حرارت نباید در حدی باشد که آب ظرف شما بخار شود و نیاز دوباره به اضافه نمودن آب داشته باشد .
بعد از این کار سیب زمینی ها اضافه میکنیم و دوباره برای پنج دقیقه با حرارت ملایم اجازه میدهیم بر روی اجاق با حرارت ملایم پخته شود . در ظرفی جداگانه ۲ عدد تخم مرغ را بشکنید با یک چنگال آنها را هم بزنید . در حین هم زدن طعم دهنده ها مانند بکینگ پودر ، پیاز داغ ، ادویه مورد نظر ، شیر ، مغز گردو و زعفران را به تخم مرغ اضافه نمایید و به هم زدن مواد برای مخلوط شدن آنها ادامه دهید . در مرحله بعد نوبت به افزودن سبزیجات پخته شده میرسد , همزمان با اصافه نمودن سبزیجات مواد را دوباره هم بزنید .
نکته : هم زدن ما باید نرم باشد بگونه ای که مواد داخل ظرف له نشود . اگر غلظت مایع کوکو لوبیا سبز ما کم باشد میتوانیم با اضافه کردن تخم مرغ غلظت مایع را بالا و پایین کنیم و به حد استاندارد برسانیم .برای اینکه مایع بخوبی طعم دار شود و جا بیفتد مایه کوکو لوبیا سبز را برای مدت زمان ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم .
بهترین ظرفی که برای سرخ نمودن کوکو میتوان انتخاب نمود یک تابه تفلون و نسوز میباشد . روغن مایع مناسب سرخ کردن را در تابه به ارتفاع ۲ mm میریزیم حرارت اجاق را برای اینکه روغن داغ شود بالا میبریم , پس از داغ شدن روغن مایه کوکو لوبیا سبز را در تابه ریخته و روی آن را با کف قاشق صاف میکنیم وقتی که کوکو خود را گرفت و کمی سفت شد درب تابه را میگذاریم مدت زمان استاندارد برای مغز پخت شدن و طلایی رنگ شدن یک روی کوکو لوبیا سبز ۳۰ دقیقه میباشد پس از آن کوکو را در تابه میچرخانیم تا روی دیگر غذای ما هم طلایی رنگ و کاملا پخته شود . حالا میتوانیم کوکو را در اشکال مختلف به تعداد اعضای خانواده برش بزنیم و آماده برای سرو کردن میباشد .
گالری عکس های انواع مختلف تخت خواب دو نفره سلطنتی
طرح زیبا و بسیار شیک تخت خواب دونفره مدرن
مدل لوکس و شیک تخت خواب دو نفره چوبی
عکس انواع مختلف مدل تخت خواب دو نفره ساده و شیک
عکس انواع مدل های تخت خواب دو نفره خارجی
گالری تصاویر جدیدترین مدل های تخت خواب دو نفره رمانتیک
طرح ها و مدل های زیبای تخت خواب دو نفره رویایی
عکس شیک ترین مدل تخت خواب دو نفره گرد
ژورنال عکس تخت خواب دو نفره مدل جدید
عکس جالب و زیبای تخت خواب دو نفره سنتی
عکس تخت خواب دو نفره چرمی با طراحی زیبا و قشنگ
انواع مدل های تخت خواب دو نفره بزرگ و کوچک
عکس مدل شیک و جدید تخت خواب دو نفره سفید
گالری عکس مدل تخت خواب پسرانه به شکل ماشین
تخت خواب مدل ماشین بنز مناسب برای پسر بچه ها
تخت خواب کوچک مدل ماشین برای نوزاد و کودک زیر ۵ سال
عکس تخت خواب ماشینی نوزاد مناسب برای کودکان زیر ده سال
عکس تخت خواب بچه مدل ماشین شبیه ماشین مدل بالای مازراتی
تخت خواب کودک مدل ماشین با طرح و رنگ زیبا و خوشگل
عکس تخت خواب نوجوان مدل ماشین با رنگ بندی شاد و زیبا
برای شروع نیاز به یک مرغ ترجیحا تازه داریم . مرغ را پس از شست شو و تمیز کردن و گرفتن پوست در ابعاد استاندارد خرد میکنیم پس از انجام این کار باید مایع مخصوص طعم دار کردن جوجه کباب را آماده نماییم . برای این که جوجه کباب خوشمزه و تردی داشته باشیم از آب لیمو استفاده میکنیم که آبلیمو مزه استثنایی را به جوجه کباب ما خواهد داد . آب لیمو را با روغن زیتون اگر در دسترس نباشد روغن مایع همراه زعفران آب شده و نمک,فلفل در یک کاسه مناسب که جوجه ها بخوبی در آن قرار بگیرند مخلوط میکنیم اکنون زمان اضافه کردن فلفل دلمه ای ها و پیازهای خرد شده فرا رسیده است . پس از انجام مراحل بالا نوبت به اضافه کردن مرغ خرد شده به مایع میشود حالا مرغ ها را بخوبی با مایع مخلوط نمایید تا تمامی قطعات خرد شده مرغ با سس مخلوط شود و طعم بگیرد . روی ظرف خود را سلفون بکشید و درون یخچال قرار دهید . سلفون برای اینکه پخچال شما بو نگیرد . بهترین زمان برای طعم دار شدن جوجه کباب ۲ الی ۳ ساعت میباشد . پس از آماده کردن آتش میتوانید جوجه ها را سیخ کنید و کباب مورد نظر خودتان را اماده نمایید .
گالری جدیدترین عکس های مدل تزیین جوجه کباب
آموزش آشپزی و طرز تهیه حلوا مجلسی خوشمزه و زعفرانی
مواد لازم
آرد سنگک یک کیلو
شش پیمانه روغننباتی
دو پیمانه روغنمایع
نصف پیمانه کره
۱۰۰ گرم حلوا شکری
۱۰۰ گرم پودر گلسرخ
یک قاشق چایخوری زنجبیل و فلفلسیاه از هر کدام نصف قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
هل، دارچین و زیره سائیده یک قاشق چایخوری
پودر نارگیل و کنجد به میزان لازم
همراه با عکس های زیبا از تزیین حلوا مجلسی
برای شروع ما روغن نباتی را در ماهیتابه و روی حرارتی ملایم قرار میدهیم تا زمانی که روغن نباتی آب شود . پس از آب شدن روغن نباتی نوبت اضافه کردن روغن مایع میرسد . پس از انجام مراحل بالا آردی را که قبلا الک کرده ایم همراه با نمک به روغن آب شده در تابه اضافه میکنیم و حرارت گاز را ملایم میکنیم تا ارد تفت داده شود و رنگ آرد بصورت طلایی درآید . زمانی که برای طلایی رنگ شدن آرد لازم است ۳۰ دقیقه میباشد . وقتی آرد طلایی شد حلوا شکری رنده شده و بعد از آن کنجد را همراه پودر نارگیل و کره به آرد اضافه میکنیم حرارت را باید کمتر کرد تا از سوخته شدن پودر نارگیل و کنجد جلوگیری شود . اکنون زمان اضافه کردن ادویه ها برای طعم دار کردن حلوا مجلسی فرا رسیده است پس از اضافه کردن (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گلسرخ و فلفلسیاه) و مخلوط کردن آرد شربت مخصوص حلوا مجلسی که در پایین تاپیک دستور تهیه آن نوشته شده است را اضافه میکنیم .
همراه با عکس های زیبا از تزیین حلوا مجلسی
گالری تصاویر تخصصی عروس در زمینه شینیون و مدل مو عروس ۲۰۱۷ – ۲۰۱۸
عکس های مدل شینیون موی قهوه ای عروس
شینیون زیبا و شیک با گیر سر عروس
شینیون زیبای عروس مو طلایی
آرایش زیبای موی عروس با گل سر طبیعی
عکس جدید شینیون ساده برای عروس
شیر هموژنیزه ۰٫۵ لیتر
آرد برنج ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۴ قاشق سوپخوری
گلاب ۲ قاشق سوپخوری
برای شروع آرد برنج را با شیر مخلوط میکنیم سپس شکر را همراه با گلاب به مایع اضافه نموده , پس از انجام این کارها ظرف مورد نظر را روی حرارت ملایم قرار میدهیم . این مواد را بصورت آهسته و پیوسته هم میزنیم تا شیر بجوشد و مایع ما غلیظ شود . حالا باید در ظرف را گذاشته و اجاق را خاموش کنیم تا سرد و آماده سرو شود .