در شروع کار سیب زمینی ها را پس از شست شو (بهتر است از سیب زمینی بامبا استفاده نمایید) آب پز میکنیم و بعد از آن پوست آنها را جدا کرده و با گوشت کوب له میکنیم . در مرحله بعد نوبت اضافه نمودن آرد و جعفری همراه با ادویه(نمک-فلفل)میرسد . حالا باید زرده تخم مرغ را اضافه کنیم مواد درون ظرف را بخوبی چنگ میزنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند . در ظزفی جداگانه تخم مرغی را میشکنیم و با قاشق هم میزنیم تا زرده و سفیده کاملا با هم مخلوط شود . آرد سوخاری را هم در یک بشقاب پهن و مناسب در کنار دست خود آماده میکنیم . دست خود را نم دار میکنیم تا مایه کروکت سیب زمینی به دستمان نچسبد . مایه را برداشته و کف دست تخت میکنیم بعد از انجام این کار کروکت سیب زمینی با جعفری را در ظرف تخم مرغ انداخته و به آن آغشته میکنیم حالا کروکت سیب زمینی با جعفری را درون آرد سوخاری میغلتانیم . یک تابه تفلون برای طبخ کروکت سیب زمینی با جعفری انتخاب میکنیم روغن را در تابه ریخته به مقداری که روی کروکت سیب زمینی با جعفری را کاملا بپوشاند . حالا کروکت سیب زمینی را میتوانید سرخ نمایید . هنگامی که رنگ کوکو سیب زمینی طلایی شد غذای ما آماده شده است .
عکس های جالب و اشتها اور از تزیین کروکت سیب زمینی
برای شروع آرد را همراه با نمک در یک کاسه شیشه ای الک میکنیم . حالا به آرد مایه خمیر و شکر را اضافه کرده و هم میزنیم در بین هم زدن روغن زیتون و آویش را همراه با پودر سیر اضافه میکنیم . پس از انجام این کار اب ولرم را آهپته و پیوسته به آرد اضافه میکنیم تا در آخر کار یک خمیر یکدست داشته باشیم بطوریکه به دست نچسبد . حالا نوبت افزودن سوسیس و قارچ و زیتون خرد شده فرا رسیده است . نکته اساسی در مصرف قارچ ( شما قبل از اینکه قارچ را با مواد دیگر مخلوط کنید حتما یه تفت بدید که آب قارچ گرفته بشه و آب نندازه ) پس از اضافه نمودن مواد بالا خمیر پیتزا مخلوط مخصوص را حسابی ورز میدهیم تا مواد بخوبی مخلوط و یکدست شوند . کف سینی را چرب میکنیم خمیر پیتزا مخلوط را بر روی سینی پهن میکنیم حالا تخم مرغ را شکسته و بخوبی هم میزنیم و بعد تخم مرغ زده شده را بر روی خمیر پیتزا مخلوط خانگی میمالیم . به خمیر پیتزا استراحت میدهیم تا حسابی ور بیاد . بعد از انجام این کار گوجه فرنگی را همراه با فلفل دلمه ای بر روی خمیر پیتزا مخلوط مخصوص ریخته روی این مواد را با پنیر رنده شده میپوشانیم . سینی را در فر با درجه ۲۵۰ سانتی گردا قرار میدهیم تا پیتزا مخلوط مخصوص ما آماده شود .
چربی بیش ار حد پوست معمولا عامل ایجاد بسیار ی از مشکلات پوستی مثل جوش و آکنه , جوش های سر سیاه و غیره محسوب میشود . به شما برای کاهش چربی پوست صورت یک درمان خانگی ساده را پیشنهاد میدهیم . سفیده یک تخم مرغ را جدا نمایید سپس چندین قطره آب لیمو ترش را به سفیده تخم مرغ اضافه نمایید . این ماسک مفید را برای ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بر روی پوست صروت خود قرار دهید . سپس ماسک را با آب گرم بشویید . استفاده از این ماسک را در هفته یک روز انجام دهید .
سفیده تخم مرغ برای پوست چرب مفید میباشد و باعث از بین رفتن چربی پوست خواهد شد . اضافه کردن مقدار کمی عسل هم به این ماسک خانگی بد نیست . امیدواریم مورد پسند شما قرار گرفته باشد .
در ابتدای کار و قبل از شست شو داخل شکم بلدرچین ها را بخوبی تمیز میکنیم . بعد از تمیز کردن مشغول شستن بلدرچین ها شده و آب آنها را میگیریم . حالا نوبت به تهیه مایه طعم دهنده میرسد برای این کار پیازها را با رنده دندانه ریز رنده میکنیم و بعد سیر را میکوبیم , پوست لیمو ترش را هم باید رنده کنیم . آب نصف یک لیمو را هم همراه با موادی که تهیه نموده ایم مخلوط میکنیم . حالا روغن زیتون را همراه ادویه – نمک و زعفران به ترکیب مایه خوراک بلدرچین اضافه میکنیم . زمان برای طعم دار شدن خوراک بلدرچین یک الی دو ساعت میباشد . پس از مزه دار شدن خوراک بلدرچین فر را روشن میکنیم و دمای آن را بر روی ۳۶۰ درجه فارنهایت تنظیم میکنیم .
کف ظرفی را که قرار است در فر قرار دهیم را چرب میکنیم خوراک بلدرچین را درون ظرف قرار میدهیم و ۴ قاشق آب هم درون ظرف میریزیم . در ظرف را با فویل آلومینیومی میپوشانیم . ظرف را در طبقه وسط فر قرار میدهیم زمان مورد نیاز برای پخت خوراک بلدرچین در فر ۱٫۵ ساعت میباشد . زمانی که خوراک بلدرچین شما طلایی رنگ شود آماده سرو شده است , حالا با موادی که در دستور پخت خوراک بلدرچین ذکر شده بود میتوانید غذای خود را تزیین نمایید . امید است مورد پسند شما واقع گردیده باشد .
در ابتدای کار کره یا روغن زیتون مصرفی را با حرارت ملایم اجاق گاز گرم مینماییم . پس از گرم شدن روغن کرفس را همراه با هویج و پیاز مصرفی سرخ میکنیم در حین سرخ شدن مواد نمک را هم به مواد غذایی میتوان اضافه نمود . در مرحله بعد از زنجبیل استفاده میکنیم مواد را همراه با زنجبیل برای ۲ دقیقه تفت میدهیم . حالا زمان اضافه نمودن آب مرغ فرا رسیده است , اجازه میدهیم مواد با حرارت ملایم اجاق گاز بجوشد تا کاملا سوپ هویج و زنجبیل ما لعاب دار و جا افتاده شود . حالا با کمک یک همزن سوپ هویج و زنجبیل را به صورت پوره در می آوریم در این بین پوست لیمو را همراه با آب لیمو , به سوپ هویج و زنجبیل اضافه میکنیم . سوپ را از روی اجاق گاز برمیداریم و پس از سرد شدن آماده سرو کردن میباشد . استفاده از انواع سوپ های خوشمزه و مقوی را در فصل سرد پاییز و زمستان توصیه میکنیم تا بدن شما در برابر سرما مقاوم تر از قبل شود .
عکس جالب و جدید از تزیین سالاد خیار و گوجه با برشهای زیبا و قشنگ
عکس جالب و جدید از تزیین سالاد رژیمی بسیار ساده
عکس جالب و جدید از تزیین سالاد کاهو مجلسی خوشگل
عکس جالب و جدید از تزیین سالاد میوه رنگارنگ و زیبا مناسب کودکان
عکس جالب و جدید از تزیین سالاد کاهو بسیار ساده و زیبا
قابلمه ای مناسب را برای پخت سوپ انتخاب میکنیم در شروع کار روغن را در آن ریخته و پس از گرم شدن آن پیاز را همراه با سیر و گل کلم به آن اضافه میکنیم حالا حرارت گاز را کم میکنیم و برای ۱۰ دقیقه اجازه میدهیم تا مواد غذایی کاملا نرم شوند . پس از آن نوبت به اضافه نمودن آب مرغ , قارچ و سه چهارم سبزی گشنیز فرا رسیده است . دوباره سوپ سرماخوردگی را برای ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم . تا مواد کاملا پخته و نرم شوند . غذا را از روی اجاق برداشته و در داخل مخلوط کن(غذا ساز) میریزیم تا یکدست شود . دوباره سوپ سرماخوردگی را داخل ظرف ریخته و روی حرارت ملایم گاز قرار میدهیم تا کاملا پخته و جا افتاده شود . از الباقی سبزی گشنیز و پونه کوهی که در اختیار داریم برای تزیین سوپ سرماخوردگی استفاده میکنیم . امید است که مورد پسند شما همراهان و کاربران گرامی قرار گرفته باشد .
عکس های جدید و زیبا از ابتکار خانم های اشپز در تزیین سوپ