-
طرز تهیه پای برنج و قارچ
دوشنبه 25 اسفندماه سال 1399 07:38
طرز تهیه پای برنج و قارچ مرحله اول برای تهیه پای برنج و قارچ ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا پیش گرم شود حالا یک قالب در ابعاد ۱۸ در ۲۸ سانتی را چرخ کنید پس از انجام این کار یک و نیم پیمانه از آب مرغ را همراه با برنج درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید . مرحله دوم هنگامی که برنج...
-
طرز تهیه ترشی بقچه ای کلم
دوشنبه 25 اسفندماه سال 1399 07:37
طرز تهیه ترشی بقچه ای کلم مرحله اول برای تهیه ترشی بقچه ای کلم ابتدا تمام مواد اولیه را در ابعاد ریز خرد می کنیم . یه دونه کلم سفید و یه دونه کلم قرمز کنار بگذارید و خورد نکنید . تمام مواد را درون آبکش بریزید و بشورید حالا آن را داخل قابلمه بریزید و بزارید روی اجاق گاز تا کمی از حالت سفتی خارج بشه . مرحله دوم وقتی که...
-
طرز تهیه ته چین بلدرچین
یکشنبه 24 اسفندماه سال 1399 21:36
طرز تهیه ته چین بلدرچین مرحله اول برای تهیه ته چین بلدرچین ابتدا بلدرچین ها را در کمی روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم سپس پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و درون روغن تفت می دهیم . زرشک را هم به صورت جداگانه سرخ می کنیم و با پیاز داغ مخلوط میکنیم مرحله دوم در مرحله بعد با پیاز داغ و زرشک درون شکم بلدرچین ها را پر می کنیم...
-
حریره بادام برای نوزاد
یکشنبه 24 اسفندماه سال 1399 21:35
حریره بادام برای نوزاد مرحله اول برای تهیه حریره بادام برای نوزاد ابتدا بادام ها را درون آب جوش برای مدت زمان ۳۰ ثانیه قرار دهید سپس آنها را آبکش کنید و روی شان آب سرد بگیرید بعد از انجام این کار خیلی سریع و راحت پوست آنها را جدا کنید حالا بادام ها را با نصف استکان آب درون مخلوط کن بریزید و با هم میکس کنید . مرحله دوم...
-
طرز تهیه پیاز کاراملی
یکشنبه 24 اسفندماه سال 1399 21:33
طرز تهیه پیاز کاراملی مرحله اول برای تهیه پیاز کاراملی ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و داخل ماهیتابه ریخته و با اضافه کردن روغن روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدید ، حالا در ماهیتابه رو قرار بدین و صبر کنید تا پیاز ها پخته شوند هر چند لحظه یکبار پیاز ها رو هم بزنید . مرحله دوم پیازها که نرم شد بهش سرکه و شکر را...
-
طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی
یکشنبه 24 اسفندماه سال 1399 21:32
طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی مرحله اول امروز قصد داریم خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی رو آماده کنیم برای شروع تمام سبزیجات موجود را به صورت خلالی خرد کنید مرغ را هم به همین صورت ریش ریش نمایید یا خرد کنید . لوبیاها را به صورت جداگانه بپزید . مرحله دوم پیازها را خرد کرده و درون ماهیتابه ریخته و سرخ کنید لوبیاهای...
-
طرز تهیه اسکالوپ مرغ
جمعه 22 اسفندماه سال 1399 22:34
طرز تهیه اسکالوپ مرغ مرحله اول اگه میخوای یه خوراک خیلی خوب و خوشمزه و جدید با مرغ درست کنی بهت پیشنهاد می کنم اسکالوپ مرغ رو امتحان کن ، برای اینکار اول باید سینه مرغ و به دو قسمت تقسیم کنی ، بعد از انجام این کار استخوان و پوست مرغ جدا کن . مرحله دوم حالا قسمت های برش داده سینه مرغ را به صورت طولی به دو قسمت مساوی...
-
طرز تهیه خوراک لوبیا
جمعه 22 اسفندماه سال 1399 22:32
طرز تهیه خوراک لوبیا مرحله اول برای تهیه خوراک لوبیا ابتدا باید برای گرفتن نفخ حبوبات لوبیا ها را شب قبل از آشپزی بخیسانیم و در چندین مرحله آب آنها را عوض کنیم ، حالا لوبیا ها را درون قابلمه ریخته و با اضافه کردن آب آن را بر روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم تا به آرامی بپزند . مرحله دوم مدت زمان لازم برای پخت با حرارت...
-
طرز تهیه لازانیا گوشت
جمعه 22 اسفندماه سال 1399 22:30
طرز تهیه لازانیا گوشت مرحله اول لازانیا را با روشهای مختلف طبخ میکنند و آن را با سبزیجات و انواع گوشت سرو میکنند . در این پست شما طرز تهیه لازانیا گوشت را مطالعه خواهید کرد برای تهیه این غذا ابتدا پیاز و سیر را خرد کنید و همراه با زردچوبه درون ماهی تابه ریخته و تفت دهید . مرحله دوم حالا گوشت را به پیاز داغ اضافه...
-
طرز تهیه قلیه میگو
جمعه 22 اسفندماه سال 1399 08:06
طرز تهیه قلیه میگو مرحله اول امروز قراره با هم یه قلیه محلی خوشمزه به روش جنوبی تهیه کنیم ، برای تهیه قلیه میگو ابتدا میگو ها را پاک می کنیم سپس آنها را درونی کاسه ریخته و به آن نمک و فلفل قرمز را اضافه می کنیم فلفل قلیه باید از نوع چیلی باشد چون این فلفل تندی بیشتری دارد . مرحله دوم پیاز را به صورت خلالی برش بزنید...
-
طرز تهیه خوراک جگر سفید
سهشنبه 19 اسفندماه سال 1399 07:25
طرز تهیه خوراک جگر سفید مرحله اول برای تهیه خوراک جگر سفید پس از اینکه گوشت را خوب شستید آنرا برش بزنید ، در قطعات یک اندازه و مساوی ، سپس پیاز را خلالی و ریز خرد کنید و بذارید روی اجاق گاز ، پیازها رو تفت بدید هنگامی که سبک شدند زردچوبه و جگر را به آن اضافه کنید . مرحله دوم حالا مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید به...
-
طرز تهیه چلو گردن
یکشنبه 17 اسفندماه سال 1399 23:10
طرز تهیه چلو گردن مرحله اول اگه میخوای یه چلو گردن رستورانی تو خونه درست کنی پس با دقت این مراحل و انجام بده . برای مرینیت گوشت کمی زعفرون دم کن و به گوشت اضافه کن حالا اون رو بذار تو یخچال تا حسابی مزه دار بشه . تو این فاصله زمانی که داری پیاز را خلالی خرد کن و به خوبی تفت بده . مرحله دوم وقتی پیاز سبک شیشه ای شد...
-
طرز تهیه کراکت مرغ
یکشنبه 17 اسفندماه سال 1399 23:08
طرز تهیه کراکت مرغ در ادامه مطلب شما را با روش پخت طرز تهیه کراکت مرغ خانگی خوشمزه و مجلسی آشنا خواهید شد برای شروع سینه مرغ را همراه با پیاز و پودر سیر و پاپریکا و زردچوبه و نمک و فلفل و سیر و چوب دارچین درون قابلمه ریخته و مقداری آب به آن اضافه کنید . مرحله اول حالا حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا به آرامی مرغ پخته...
-
خواص بامیه
یکشنبه 17 اسفندماه سال 1399 23:06
خواص بامیه خواص و مضرات بامیه دست داریم شما را با خواص بامیه آشنا کنیم ، طبع این گیاه سرد و تر میباشد اگر آن را به صورت نارس بجوشانید و جوشانده آن را مصرف کنید بسیار مقوی می باشد . برای افرادی که دچار مشکل سوزاک می باشند و در هنگام ادرار احساس درد می کنند توصیه می کنیم بامیه را آبپز کنند و آب آن را قبل از غذا مصرف...
-
طرز تهیه آش جو
جمعه 15 اسفندماه سال 1399 21:49
طرز تهیه آش جو مرحله اول برای پخت آش جو باید نخود و لوبیا را از شب قبل از آشپزی بخیسانید و چند بار نیز آب آن را عوض کنید با این کار نفقه حقوقات خود را خواهید گرفت سپس از آن ها برای پخت آش خوشمزه استفاده کنید ، اگر از عدس هم استفاده می کنید نیازی نیست آن را بخیسانید . مرحله دوم اکنون نخود و لوبیا و عدس را بپزید در همین...
-
طرز تهیه پیراشکی اسفناج
پنجشنبه 14 اسفندماه سال 1399 22:16
طرز تهیه پیراشکی اسفناج مرحله اول اگه میخواهید یک پیراشکی اسفناج عالی و خوش طعم داشته باشید سعی کنید از سبزی اسفناج تازه استفاده کنیم برای شروع اسفناج را همراه با مقداری روغن و نمک درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید تا زمانی که به خوبی سرخ شوند . مرحله دوم پس از تفت دادن اسفناج ها ، روی میز کار خود را آرد بپاشید سپس خمیر...
-
طرز تهیه سوپ کرفس
پنجشنبه 14 اسفندماه سال 1399 22:15
طرز تهیه سوپ کرفس مرحله اول امروز قصد داریم طرز تهیه سوپ کرفس مقوی و خوشمزه رژیمی را برای شما شرح دهیم ، برای شروع پیاز را به صورت ریز ریز خورد می کنی سپس آن را درون قابلمه ریخته و با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا زمانی که شیشه ای شود . مرحله دوم حالا هویج را خرد کرده و به پیاز داغ اضافه میکنیم و با هم تفت میدهیم پس...
-
طرز تهیه ماهی نمکی
پنجشنبه 14 اسفندماه سال 1399 07:33
طرز تهیه ماهی نمکی مرحله اول برای تهیه ماهی نمکی خوشمزه و لذیذ ابتدا ماهی را به خوبی تمیز کنید داخل شکم ماهی را شسته و آنرا درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی ماهی کاملاً گرفته شود پس از انجام این کار درون یک کاسه سس سویا را همراه با روغن زیتون و آبلیمو و ادویه و سبزی معطر مخلوط کنید حالا سیر و پیاز حلقه شده را نیز به...
-
طرز تهیه خورش گل کلم
چهارشنبه 13 اسفندماه سال 1399 22:41
طرز تهیه خورش گل کلم مرحله اول اگه قصد دارید یه خورشت محلی خوشمزه و متفاوت تهیه کنید پیشنهاد می کنیم خورش گل کلم کرمانشاهی رو حتما امتحان کنید . برای تهیه این خورشت ابتدا پیازها را خلالی خرد کرده و درون ماهیتابه بریزید و تفت بدید . مرحله دوم حالا گوشت را همراه با ادویه ها که شامل زردچوبه و فلفل سیاه و ادویه کاری و...
-
طرز تهیه ترافل شکلاتی
چهارشنبه 13 اسفندماه سال 1399 07:22
طرز تهیه ترافل شکلاتی مرحله اول برای تهیه ترافل شکلاتی خوشمزه در منزل ابتدا کیک را به صورت پودر در میآوریم ، سپس ماهیتابه را رو حرارت قرار می دهیم و خامه را درون ماهیتابه می ریزیم ، وقتی از کنارهها حباب زد اجاق گاز رو خاموش میکنیم و شکلات رو به خامه اضافه می کنیم . مرحله دوم حالا خامه و شکلات رو با هم مخلوط می کنیم...
-
طرز تهیه ماهی شوریده شکم پر
سهشنبه 12 اسفندماه سال 1399 21:45
طرز تهیه ماهی شوریده شکم پر مرحله اول برای تهیه ماهی شوریده شکم پر مجلسی ابتدا ماهی را از طرف کمر آن برش بزنید ، سپس داخل شکم ماهی را تمیز کرده و پس از شستشو داخل شکم ماهی را نمک بپاشید . به ماهی برای مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه استراحت دهید بعد از آن با آب سرد بشویید و ماهی را خشک کنید . مرحله دوم حالا پیاز را خرد کنید و...
-
طرز تهیه پیراشکی کرم دار بازاری
سهشنبه 12 اسفندماه سال 1399 21:43
طرز تهیه پیراشکی کرم دار بازاری مرحله اول در این پست قصد داریم شما را با طرز تهیه و روش پخت پیراشکی کرم دار بازاری آشنا کنیم ابتدا تمام مواد خشک که شامل آرد و شکر و خمیر مایه و بکینگ پودر و نمک میشود را با هم مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست و با هم ترکیب شوند . مرحله دوم ایا شیر ولرم را با تخممرغ درون یک کاسه با هم...
-
طرز تهیه سالاد ریگاتونی
سهشنبه 12 اسفندماه سال 1399 21:40
طرز تهیه سالاد ریگاتونی مرحله اول برای تهیه سالاد ریگاتونی حرفه ای و خوش طعم با مرغ ، ابتدا سینه مرغ را درون قابلمه قرار دهید سپس پیاز را به صورت چهار قاچ برش زده و همراه با برگ بو و ادویه ( فلفل سیاه و نمک ) اضافه نمایید . کمی هم آب اضافه کنید و اجازه بدید تا با حرارت پایین مرغ پخته شود . مرحله دوم پس از اینکه مرغ...
-
طرز تهیه کوبیده بوقلمون
سهشنبه 12 اسفندماه سال 1399 07:37
طرز تهیه کوبیده بوقلمون مرحله اول اگر میخواهید یک کوبیده بوقلمون خانگی با روش رستورانی تهیه کنید ، گوشت و دنبه را با هم مخلوط کرده سپس به آن پیاز را اضافه کنید و برای دو مرحله گوشت را درون چرخ گوشت ریخته و چرخ کنید ، حالا نوبت اضافه نمودن انواع ادویه میباشد توجه داشته باشید که ادویه زیاد طعم کوبیده را تغییر میدهد و...
-
طرز تهیه چلو ماهیچه
دوشنبه 11 اسفندماه سال 1399 07:42
طرز تهیه چلو ماهیچه مرحله اول برای تهیه چلو ماهیچه اگه از گوشت یخ زده استفاده می کنید ،شب قبل از آشپزی آن را از درون یخچال خارج کنید تا یخ زدایی شود . حالا پیاز را در قطعات درشت و دندان گیر خرد کنید و ماهیتابه را بر روی اجاق گاز قرار داده و به آن روغن اضافه کنید . مرحله دوم در این مرحله پیازها را درون ماهی تابه ریخته...
-
طرز تهیه آلبالو پلو
شنبه 9 اسفندماه سال 1399 22:24
طرز تهیه آلبالو پلو مرحله اول برای تهیه آلبالو پلو همراه با مرغ زعفرانی خوشمزه به روش رستورانی و با تمام نکات ریز آشپزی ابتدا آلبالو ها را شسته و سپس هسته آنها را جدا کنید سپس بر روی آلبالو ها شکر ریخته و آن ها را درون قابلمه همراه با مقداری آب بپزید ، میوه ها را جدا کنید و آب آلبالو را دوباره بر روی حرارت قرار دهید...
-
طرز تهیه سیر داغ
شنبه 9 اسفندماه سال 1399 22:22
طرز تهیه سیر داغ مرحله اول برای تهیه سیر داغ خانگی ترد و طلایی پس از این که پوست سیر ها را گرفتید قسمت ته و سفت سیر ها را جدا کنید ، حالا سیرها را درون غذا ساز و یا چرخ گوشت بریزید پس از انجام این کار آن ها را بر روی یک دستمال نخی پهن نمایید تا آب کش شوند . مرحله دوم مدت زمان لازم برای خشک کردن سیر ها تقریبا بین ۶ الی...
-
طرز تهیه پلو افغانی
شنبه 9 اسفندماه سال 1399 22:19
طرز تهیه پلو افغانی مرحله اول برای پخت پلو افغانی خوشمزه برنج را در آب نمک میخوانیم سپس گوشت را همراه با پیاز و ادویه و مقداری آب بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و صبر می کنیم تا گوشت بپزد پس از اینکه گوشت پخته شد آن را ریش ریش کرده یا به قطعات کوچک خرد میکنیم . مرحله دوم در مرحله بعد یک عدد پیاز را رنده کرده...
-
طرز تهیه کمپوت گیلاس
پنجشنبه 7 اسفندماه سال 1399 23:05
طرز تهیه کمپوت گیلاس مرحله اول برای تهیه کمپوت گیلاس خانگی خوشمزه و خوشرنگ ابتدا میوه را جدا کنید سپس آنها را شسته و درون آبکش بریزید و اجازه بدهید تا کاملاً آب آن گرفته شود و میوههای خشک شوند . شیشه هایی با درب فلزی انتخاب کنید که هوا را رد نکند . مرحله دوم آب سرد را درون قابلمه ریخته و شکر را به آن اضافه کنید و...
-
طرز تهیه پلو بحرینی
پنجشنبه 7 اسفندماه سال 1399 23:02
طرز تهیه پلو بحرینی مرحله اول برای تهیه پلوی بحرینی خوشمزه و خانگی در شروع کار برنج را کمی با نمک بخیسانید . پس از انجام این کار مرغ و یا گوشت خود را همراه با یک عدد پیاز خرد شده و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به صورت آب پز آماده کنید . مقدار آب قابلمه را جوری تنظیم کنید که پس از پخت ۲،۳ لیوان آب داشته باشد . مرحله دوم...