پیاز را بصورت نگینی خرد کرده و همراه با گوشت مرغ چرخ کرده درون تابه تفت داده و کنار قرار دهید، قارچ های خرد شده را هم با پیاز به صورت جداگانه تفت بدید ، مواد را با هم مخلوط کنید سپس فلفل دلمه ای، ادویه تند و مقداری نمک بزنید ، در این لحظه بر را روشن و پیش گرم کنید.
در مرحله بعد خمیر یوفکا را آماده کنید و پشت روی خمیر را با کره بن ماری آغشته نمایید ، سپس مرغ را درون خمیر ریخته و پنیر پیتزا را هم کنار آن اضافه کنید خمیر ها را رول کنید و روی آن رومال تخم مرغ و سیاه دانه بریزید، درون سنی فر قرار دهید تا آماده شوند.
نکات مهم و کلیدی آشپزیبورک را بر روی اجاق و درون تابه هم میتوانید سرخ کنید . پیشنهاد ما سرو این غذا با سس تند میباشد، این مقدار مواد ۲۰ عدد بورک به شما میدهد. برای مواد میانی خمیر میتوانید از گوشت ، سوسیس و کالباس نیز استفاده نمایید . مقداری آب و آرد را با هم مخلوط کنید و بعنوان چسب برای بستن رول ها استفاده نمایید با این کار شما در هنگام پختن رول ها باز نخواهد شد . به این نکته توجه داشته باشید که کف سینی فر را باید چرب کنید .
برای تهیه این خوراک مرغ چینی در ابتدا پیاز بزرگی را انتخاب کنید سپس آنرا به صورت خلالی شکل خرد نمایید ، تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه نموده حالا پیاز خورد شده را درون تابه تفت دهید بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی مرغ را هم اضافه کنید تا زمانی که طلایی رنگ شوند تفت دهید .
حالا سیر و موسیر را اضافه کنید پس از آن زنجبیل های رنده شده را بریزید، حالا ادویه تندوری و فلفل را اضافه کنید، حرارت اجاق را کم کنید و ۲ دقیقه آنها را تفت دهید . در مرحله بعد هویج و فلفل دلمه ای را هم خلالی خرد کنید و به مواد درون تابه اضافه کنید .
مواد را بصورت مداوم هم بزنید، حالا آرد ذرت را با آب مرغ مخلوط کنید و همراه با سس سویا به مواد اضافه کنید و اجازه بدید تا سس کمی غلیظ شود ، در پایان نودل و پیازچه و کنجد را بریزید اکنون چانیز فود شما آماده برای سرو شده است .
یک ظرف مناسب آماده کنید سپس یک عدد پیاز درشت قالب را بصورت نگینی خرد کنید مقداری روغن درون ظرف بریزید و بر روی اجاق قرار دهید هنگامی که روغن داغ شد پیاز ها را اضافه کرده و تفت دهید وقتی پیاز ها سبک و شیشه ای شدند ، گوشت خورشتی را بریزید درون ظرف و مقداری تفت دهید، حالا نمک و فلفل و زردچوبه هم به گوشت بزنید مواد را در حالی که تفت میدهید هم بزنید تا ادویه بخوبی بخورد گوشت بره، حالا دو قاشق رب گوجه به مواد افزوده و کمی تفت دهید ، مقداری آب اضافه کرده و اجازه دهید تا گوشت پخته شود .
در مرحله بعدی به را بخوبی بشورید بصورتیکه پرزهای آن پاک شود ، بعد از آن به را بصورت حبه ای خرد کنید و با مقدار کمی روغن تفت دهید، آلو ها را هم بخوبی پاک کرده و بشویید
در مرحله بعد و زمانی که گوشت پخته شد به های تفت داده شده را همراه با آلو خورشتی به مواد درون ظرف اضافه کنید، حالا برای اینکه خورشت شما جا افتاده شود به نیم ساعت زمان نیاز دارید، در ۵ دقیقه پایانی زعفران دم کرده را همراه با دو قاشق آب لیمو اضافه کنید مزه خورشت را تست کنید و اگر لازم دانستید مقداری نمک بریزید.
برای شروع خمیر مایه را باید آماده کنید برای این کار شیر گرم (که وقتی انگشتمون رو داخلش نگه میداریم نسوزه) را با خمیر مایه آمیخته سپس ۱ قاشق غذاخوری شکر را با شیر مخلوط کنید ، حالا شیر را برای مدت زمان ۵ الی ۱۰ دقیقه در جای نسبتا گرم قرار دهید تا پف کند . در طول این ۱۰ دقیقه کاسه ای را آماده کنید و درون آن تخم مرغ ها را بشکنید سپس نمک و شکر و کره را آرام آرام اضافه کنید مواد را با یک هم زن دستی بخوبی با هم مخلوط کنید یا یکدست شوند ، اکنون خمیر مایه شما هم پف کرده و به زبان عامیانه عمل آماده است و حجمش دو برابر شده ، خمیر مایه را به تخم مرغ اضافه کنید .
در این مرحله از آشپزی باید آرد را اضافه کنیم ،حجم تقریبی آرد ما ۴ لیوان میباشد ، ۳ لیوان اولی را بدون دغدغه اضافه کرده و لیوان آخر را آهسته آهسته آهسته تا جایی که خمیر به دست شما نچسبد اضافه کنید ، افزودن آرد زیاد خمیر را سفت و سنگین خواهد کرد و دونات شما دیگر خوش خوراک نخواهد بود، یک کاسه بزرگ آماده کنید . سپس بدنه آنرا چرب کرده خمیر را درون کاسه قرار داده و روی کاسه را با سلفون بپوشانید حالا چند لایه حوله بر روی کاسه قرار داده و آنرا برای مدت زمان ۱ الی ۱/۵ ساعت در جای گرم نگهداری کنید . تا خمیر شما پف کند ، بیشتر از این زمان باعث ترش شدن خمیر میشود .
در مرحله بعد خمیر را بخوبی ورز دهید تا باد خمیر را بخوابانید سپس از خمیر چانه های ۵۰ گرمی جدا کنید ، خمیر را روی تخته کار با کف دست فشار داده و صاف نمایید ، شکلات نوتلا را درون قیف ریخته سپس از شکلات بر روی خمیر قرار دهید لایه خمیر دیگری را بر روی آن قرار داده و اطراف خمیر را بپوشانید به کمک کاتر یا قالب خمیر های اضافه را بگیرید .
یک تابه لبه بلند بر روی اجاق قرار دهید مقداری روغن اضافه کنید در حدی که پیراشکی ها در روغن شناور شوند ، زمانی که روغن حسابی داغ شد مشغول سرخ کردن شوید روغن داغ باعث میشود پیراشکی سریع پف کند ، در همان حال که مشغول سرخ کردن مواد هستید با قاشق روغن داغ را روی پیراشکی ها بریزید و مدام آنها را بچرخانید تا کاملا یکدست سرخ شوند . برای تزئین کردن پیراشکی آنها را درون خاک قند و یا شکر بغلتانید.
برای تهیه یک آبگوشت لعاب دار و خوشمزه و خوش بر و رو در ابتدا از یک شب قبل نخود و لوبیا را در آب بخیسانید این کار شما باعث میشود در هنگام طبخ زودتر پخته شوند ، حالا شما گوشت خرد شده را همراه با چربی و استخوان درون قابلمه ریخته سپس به آن نخود و لوبیا را اضافه کنید
پس از انجام این کار ۱ عدد پیاز و یک حبه سیر گوجه فرنگی های پوست کنده را درون قابلمه بریزید، لیمو عمانی و مرزه را هم فراموش نکنید ، حالا ۶ برابر حجم مواد خود آب اضافه نمایید در پایان کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید ، حرارت را در حالت متوسط قرار داده
مدت زمان پخت غذا را با استفاده از یک شعله پخش کن بیشتر کنید تا حسابی جا افتاده و لعاب دار شود . در ۱۵ دقیقه پایانی پخت رب گوجه فرنگی را تفت دهید و همراه با سیب زمینی درون قابلمه بریزید، اکنون غذای شما آماده برای سرو شده است.
در مرحله اول گوشت را مزه دار و به ترتیب زیر آماده میکنیم، گوشت چرخ کرده را همراه با گوشت مرغ مخلوط میکنیم سپس پیاز را رنده کرده و آب آنرا جدا کنید و پیاز را به گوشت اضافه کنید حالا نوبت افزودن نمک و فلفل و ادویه همراه با پودر سیر و پودر نان میباشد،
تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم تا کاملا یکدست شود ، روی کاسه را پوشانده و برای ۱ الی ۲ ساعت درون یخچال قرار میدهیم، در طول این مدت یک دانه پیاز را خلالی خرد کرده و درون تابه تفت میدهیم سیب زمینی را هم بصورت نگینی خرد کنید و
به پیاز داغ اضافه کنید ،مقداری نمک و فلفل و زردچوبه همراه با رب گوجه به سیب زمینی ها اضافه میکنیم و درون تابه هم میزنیم حالا باید ۲ لیوان آب اضافه کنید، اجازه دهید تا بجوشد ، در این فاصله به سراغ گوشت رفته، تابه را آماده کنید گوشت را بصورت قلقلی درآورده و درون تابه سرخ می کنیم
و کنار قرار میدهیم، هنگامی که سس گوجه شروع به جوشیدن کرد گوشت را به مواد اضافه میکنیم، حرارت را کم کرده و برای مدت زمان ۳۰ دقیقه اجازه میدهیم تا کله گنجشکی جا افتاده شود در ۱۰ دقیقه پایانی مقداری سبزی معطر که شامل ریحون و مرزه و نعنا میشود اضافه کنید، حالا میتوانید اجاق را خاموش کنید و غذای خود را با پلو سرو نمایید .
برای تهیه این سوپ مقوی ۱ پیمانه جو را از روز قبل باید در آب سرد بخیسانید، پس از انجام این کار هویج و پیاز را بصورت نگینی خرد کنید . در مرحله بعدی تابه را بر روی اجاق قرار داده و روغن را اضافه کنید زمانی که روغن داغ شد پیاز های خرد شده را درون تابه ریخته و تفت دهید ، بعد از گذشت ۱ دقیقه سینه مرغ را اضافه کرده و تفت میدهید، هنگامی که رنگ مرغ تغییر کرد هویج را هم اضافه نموده و مواد را با هم تفت میدهیم، در یک ظرف جداگانه جو و مقداری آب ریخته بر روی حرارت ملایم اجاق قرار داده و اجازه دهید تا پخته شود، زمانی که مرغ پخته شد آنرا ریش ریش کنید و بعد از گذشت ۲ ساعت مرغ را جو اضافه کنید .
در مرحله بعد در یک تابه دو عدد پیاز را خرد کنید و با مقدار کمی روغن تفت دهید زمانی که پیاز ها طلایی رنگ شدند ، رب گوجه و عصاره مرغ را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید در پایان زردچوبه و فلفل سیاه و آرد را اضافه نمایید مواد را با هم تفت دهید زمانی که یکدست شدند به سوپ اضافه کنید . زمانی که سوپ جا افتاده شد مقداری نمک، آبلیمو و سبزی جعفری خرد شده را اضافه کنید و سوپ را هم بزنید اکنون سوپ رستورانی شما آماده برای سرو شده است.