-
طرز تهیه آش دندونی
شنبه 8 آذرماه سال 1399 22:02
طرز تهیه آش دندونی در ابتدا برای تهیه هر نوع آش خانگی باید حبوبات آش را از شب قبل خیس کنید . این آش داخلش گندم داره ، بهتره از گندم پوست کنده استفاده کنید ، پس حبوبات و گندم را از شب قبل در آب خیس نمایید و چندین بار آبش را دور ریخته و دوباره در آب خیس کنید ، چندین بار این کار را تکرار کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود ....
-
طرز تهیه کباب بختیاری
جمعه 7 آذرماه سال 1399 09:15
طرز تهیه کباب بختیاری در ابتدا هم فیله های مرغ ، هم فیله های گوسفندی را خرد کنید ، فیله های مرغ را به اندازه جوجه کباب و فیله های گوسفندی را کمی بزرگتر خرد کرده و همه را در کاسه بزرگی بریزید ، سپس پیاز را خلالی یا حلقه ای خرد کرده و لا به لای گوشت ها بریزید ، پس از اون ماست و زعفدان دم کرده و روغن مایع و نمک و فلفل...
-
طرز تهیه کیک اسفنجی ساده
جمعه 7 آذرماه سال 1399 08:54
طرز تهیه کیک اسفنجی ساده برای تهیه یک کیک خانگی خوشمزه در ابتدا شکر و وانیل و تخم مرغ را در ظرف بزرگی ریخته و هم بزنید تا کاملا رنگش کرم و کش دار بشه ، بعد از ۱۰ دقیقه آرد را اضافه کنید و چند ثانیه با دور کند همزن بهم بزنید ، با لیسک هم میتونید هم بزنید . مایه کیک آمادست ، پس یک قابلمه کوچک انتخاب کنید ، و با روغن چرب...
-
طرز تهیه پاستا آلفردو
پنجشنبه 6 آذرماه سال 1399 07:25
طرز تهیه پاستا آلفردو ابتدا باید مرغ ها را مزه دار کنید ، پس باید آن ها را باریک خرده کرده و ۲ حبه سیر له شده و نمک و فلفل و روغن زیتون روی مرغ ها بریزیدو مخلوط کنید و یک ساعت صبر کنید تا طعم دار بشه . الان باید مرغ ها را در تابه بد کمی روغن تفت دهید ، بعد از سرخ شدن مرغ ها را درآورده ، کره را به تابه اضافه کرده ، و...
-
طرز تهیه نان تابه ای
سهشنبه 4 آذرماه سال 1399 22:14
طرز تهیه نان تابه ای برای تهیه نان خانگی ساده داخل یک ظرف بزرگ خمیر مایه ، آب ولرم ، نمک و روغن زیتون بریزید و با هم مخلوط کنید ، ۱۰ دقیقه زمان لازمه تا خمیر مایه شما عمل بیاد . آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاد ولی باید بدونید چقد آرد اضافه کنید ، نباید در حدی آرد بریزید که خمیر اصلا به دست نچسبه یا...
-
طرز تهیه ماست خانگی
سهشنبه 4 آذرماه سال 1399 22:11
طرز تهیه ماست خانگی در اولین مرحله برای تهیه ماست خانگی ، باید شیر پاستوریزه و بدون انتی بیوتیک و مواد نگه دارنده باشه . در مرحله بعد باید شیر را بجوشانید ، جوشاندن شیر بسیار در شل یا سفت بودن ماست موثر است به طوری که اگر شیر در دمای ملایم ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بجوشه مواد جامد آن بیشتر و آبش شیر تبخیر میشود ، پس بنابراین...
-
طرز تهیه شیرینی نارگیلی
دوشنبه 3 آذرماه سال 1399 22:12
طرز تهیه شیرینی نارگیلی ابتدا پودر نارگیل را به همراه دوتا سفیده تخم مرغ و ۲ قاشق روغن مایع رو نگه دارید ، البته سعی کنید پودر نارگیل کهنه نباشه . شکر و پودر شکر و پودر نارگیل را باهم مخلوط کنید برای یکدست شدن میتونید توغذاساز یا چرخ گوشت بریزید . اگر میخاهید سطح شیرینی ترک بیشتری داشته باشد از پودر شکر بیشتر و از شکر...
-
طرز تهیه ترشی لبو و انار
دوشنبه 3 آذرماه سال 1399 21:42
طرز تهیه ترشی لبو و انار قبل از هر چیز لبوها را تمیز بشویید و سر و ته آن ها را بزنید و بزارید تا بپزه ، واسه پخت سریع میتونید در زود پز قرار دهید . بعد از اینکه پخته شدند ، رنده درشت بزنید و روی لبوهای رنده شده ، سرکه بریزید تا روی لبوها را بپوشاند ، سپس روی گاز گذاشته تا یه جوش بخوره ، حالا انارهای دون شده را اضافه...
-
طرز تهیه جوجه کباب در فر
دوشنبه 3 آذرماه سال 1399 21:21
طرز تهیه جوجه کباب در فر در ابتدا باید هیچ استخوانی داخل فیله ها نباشه ، و جوجه ها را به اندازه دلخواه خرد کنید . برای طعم دار کردن جوجه ابتدا باید سس حاضر کنید تا جوجه ها در آن سس استراحت کنند و طعم دار شوند . پس ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را خلالی درشت خرد کنید و به آن آبلیمو ، زعفرون دم کرده و فلفل و روغن زیتون...
-
طرز تهیه ادویه کاری
یکشنبه 2 آذرماه سال 1399 22:55
طرز تهیه ادویه کاری برای تهیه یک ادویه خوش عطر و عالی خوزستانی مخصوص خورش باید قبل از مخلوط کردن ادویه باید آن ها را بو بدهید به مدت ۲ دقیقه تا برشته بشه و مقداری از روغن آن آزاد بشه این کار شما باعث میشود ادویه معطر و خوشبو داشته باشید . پس از مدتی که خنک شد آنها را آسیاب کنید ، البته اگر بجای ادویه ها پودرش را دارید...
-
خواص روغن کرچک برای مو
یکشنبه 2 آذرماه سال 1399 22:52
خواص روغن کرچک برای مو در این مبحث میخاهیم شما را با فواید و کاربرد روغن کرچک بیشتر آشنا کنیم . این روغن از لحاظ ظاهری رنگش زرد کهربایی متغیر به سبز است و رایحه خوب و ملایمی دارد . دانه این روغن در مناطق گرمسیری آفریقا و آسیا کشت میشود . در صنعت آرایشی و پزشکی بسیار کاربرد دارد . اگر بعد از بین بردن موهای زائد پوست...
-
طرز تهیه ساندویچ استیک مرغ
شنبه 1 آذرماه سال 1399 21:09
طرز تهیه ساندویچ استیک مرغ برای تهیه یک ساندویچ مخصوص ابتدا برای طعم دار کردن مرغ ، پیاز و فلفل دلمه ای ، سیر را خرد کرده و به اون نمک و فلفل سیاه و یک چهارم ق چ پودر زنجبیل و یک چهارم ق چ آب لیمو اضافه کرده ، سپس سینه مرغ را به این مواد آغشته کرده و حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار بشن
-
طرز تهیه خوراک گوشت و برنج
جمعه 30 آبانماه سال 1399 01:09
طرز تهیه خوراک گوشت و برنج برای تهیه یک خوراک ساده ابتدا خیلی کمی روغن و یک قاشق سوپخوری کره تفت دهید و گوشت ها را اضافه کنید تا سرخ شوند مثله قیمه ، بعد پیازها را جداگانه تفت بدید تا طلایی شوند . در این مرحله گوجه فرنگی های خرد شده را به گوشت ها اضافه کرده و کمی فلفل و نمک هم بزنید . پس از اینکه گوشت ها سرخ شدند ،...
-
طرز تهیه خوراک مارچوبه و مرغ
جمعه 30 آبانماه سال 1399 01:08
طرز تهیه خوراک مارچوبه و مرغ برای تهیه این خوراک رژیمی مرغ ابتدا ادویه ایتالیایی ، پابریکا ، نمک و فلفل و پودر پیاز را در یک ظرف مخلوط نمایید . سپس سینه های مرغ را خرد کرده و به ادویه های مخلوط شده آغشته کنید ، داخل تابه ، روغن ریخته و بزارید خوب داغ بشه ، سینه ها را بهش اضافه کنید و تا ۶ دقیقه بهش دست نزنید تا لایه...
-
طرز تهیه شیرینی کره ای
چهارشنبه 28 آبانماه سال 1399 23:04
طرز تهیه شیرینی کره ای شما برای تهیه این شیرینی خانگی ساده ابتدا باید پودر قند و کره را با هم مخلوط کرده و با هم زن ۳ تا ۴ دقیقه بزنید تا نرم و سبک بشه ، سپس زرده تخم را جدا کرده و همراه هل به مواد دیگر اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگه هم بزنید ، الان موقع اضافه کردن آرد الک شده است ولی به آرامی اضافه کنید تا مخلوط خمیر نرم...
-
طرز تهیه حلیم گندم
چهارشنبه 28 آبانماه سال 1399 23:02
طرز تهیه حلیم گندم گندم ها را از شب قبل خیس کنید تا کاملا نرم بشه و بعد از ۱۲ ساعت آبش را خالی کرده و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید هر مقدار گندم داخل قابلمه است ، ۴ برابرش آب اضافه کنید و روی شعله قرار دهید تا به جوش رسید حرارت را ملایم کنید . گوشت گوسفند تازه را به همراه چوب دارچین داخل گندم ها ریخته و نصف قاشق نمک هم...
-
طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی
چهارشنبه 28 آبانماه سال 1399 01:37
طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی برای تهیه این ترشی خوشمزه مخلوط کرفس و هویج و سیر و فلفل دلمه ای و گل کلم را به صورت نگینی از شب قبل خرد نمایید و بشورید ، گوجه ها را هم در غذا ساز پوره کنید و سپس داخل قابلمه ریخته و ۱۵ دقیقه بجو شانید . در حال جوشیدن سرکه را نیز اضافه کنید و کمی نمک هم بریزید و سپس خاموش کنید و کنار بگذارید...
-
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی
چهارشنبه 28 آبانماه سال 1399 01:34
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی برای تهیه ساندویچ رژیمی قوطی تن ماهی را در آب جوش به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید و سپس در آبکش صافش کنید تا روغنش جدا شود . در ظرفی ، گوجه فرنگی و خیار شور ریز خرد شده و ذرت و کمی آبلیمو و فلفل و تن ماهی را با هم مخلوط نمایید . روی نان باگت یا تست برگ کاهو قرار داده و از موادی که مخلوط کرده اید روی...
-
طرز تهیه سالاد اسفناج و نارنگی
یکشنبه 25 آبانماه سال 1399 00:39
طرز تهیه سالاد اسفناج و نارنگی این نوع سالاد رژیمی بسیار خوشمزه و ساده است و اگر شما نارنگی در دسترس نداشتید میتونید از پرتغال هم استفاده کنید . ابتدا اسفناج ها را شسته و آبکشی نمایید ، اجازه دهید تا آبش بره . تو این فاصله سس سالاد را درست کنید ، برای درست کردن این سس ، سرکه قرمز را با ژله تمشک ، پودر خردل ، نمک و...
-
طرز تهیه ماهی سفید شکم پر
جمعه 23 آبانماه سال 1399 11:33
طرز تهیه ماهی سفید شکم پر برای مزه دار کردن ماهی پس از اینکه ماهی را شستید ، با نمک و زرد چوبه فلفل تمام سطح داخل و خارج ماهی را آغشته کنید . ترشی آلو ، رب انار ، سبزی دلال ، گردو و پیاز همراه با نمک و زرد چوبه فلفل مخلوط کنید و خوب ورز دهید . حالا این موادی که خوب مخلوط شدند را داخل شکم ماهی و آبشش ها پر کرده و با...
-
طرز تهیه املت سبزیجات
جمعه 23 آبانماه سال 1399 11:30
طرز تهیه املت سبزیجات ابتدا سیب زمینی و هویج ها را شسته و پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید و جداگانه سرخشون نمایید . فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و سرخ کنید ، حالا همه مواد سرخ شده را با هم مخلوط کنید و کف یک تابه بچینید . حالا در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را شکسته و هم بزنید ، کمی فلفل و ادویه و نمک داخلش ریخته و...
-
طرز تهیه لقمه گوشتی
پنجشنبه 22 آبانماه سال 1399 00:23
طرز تهیه لقمه گوشتی برای تهیه این کباب لقمه خانگی ابتدا باید خمیر را درست کرد ، برای تهیه خمیر مایه ، شکر و شیر ولرم و خمیر مایه را هم مخلوط کنید و رویش را بپوشانید مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید استراحت کند تا خمیر مایه به عمل بیاد . در یک طرف بزرگ ماست وسفیده تخم مرغ و روغن مایع با همزن دستی هم بزنید و بعد خمیر مایه را بهش...
-
طرز تهیه نان اسفناج
پنجشنبه 22 آبانماه سال 1399 00:20
طرز تهیه نان اسفناج ابتدا به خمیر مایه و شکر نصف پیمانه آب اضافه کرده و ۱۰ دقیقه زمان میدهید تا خمیر به عمل بیاد ، بعد آرد را الک کرده و خمیر به عمل امده را به همراه نمک به ارد اضافه کنید ومابقی آب را اضافه میکنید و ورز دهید به طوری که دیگر به دست نچسبد بعد در ظرف را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید تا خمیر شما حجیم...
-
طرز تهیه مربای پوست پرتقال
دوشنبه 19 آبانماه سال 1399 21:15
طرز تهیه مربای پوست پرتقال برای تهیه مربای خوشمزه پرتغالها را تمیز بشویید چون اینبار خود پوست پرتغال هست که خورده میشه ، پرتغال ها را پوست گرفته و به شکل نواری یا مربع برش بزنید و بعد به وسیله خلال دندان پوستها را به شکل های مختلف بپیچید . اگر میخاهید اصلا مزه تلخی پوست پرتغال حس نشه باید سفیدی داخل پوست را به طور...
-
طرز تهیه غذا با فیله مرغ
دوشنبه 19 آبانماه سال 1399 21:10
طرز تهیه غذا با فیله مرغ برای طبخ خوراک مرغ خوشمزه ابتدا پیازه ها رو پوست گرفته وبا رنده درشت خرد ، و در روغن سرخ میکنید ، سپس کمی فلفل و نمک و زردچوبه افزوده و تفت دهید . در این مرحله مرغ ها رو با کره تفت دهید و پیاز های سرخ شده را بهشون اضافه کنید و دوتا لیوان آب هم بریزید ، حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید و...
-
طرز تهیه رشته پلو با مرغ
یکشنبه 18 آبانماه سال 1399 22:16
طرز تهیه رشته پلو با مرغ برای تهیه پلو مجلسی در ابتدا مرغ ها را در روغن سرخ کنید و پس از سرخ شدن از روغن در آورید . پیاز را نگینی ریز خرد کرده و داخل روغن تفتش بدید ، کمی که طلایی شد ، رب گوجه ، نمک ادویه را بریزید و با هم تفت بدید ، مرغ ها را اضافه کرده و ۲ لیوان آب هم بریزید ، بعد از جوش اومدن حرارت را کم کنید و درب...
-
طرز تهیه کشک بادمجان
شنبه 17 آبانماه سال 1399 00:11
طرز تهیه کشک بادمجان برای طبخ یک خوراک کشک بادمجان محلی خوش طعم و خوش رنگ انتدا بادمجان ها را کبابی کرده و بعد بزارید کنار تا سرد بشه تا پوستش را جدا کنید و بعد زیر آب سرد گرفته تا یک ذره پوست هم رو بادمجان نماند و سپس بادمجان ها را با کمک چنگال به صورت پوره در آورید . پیاز را به صورت نگینی خرد کرده با نمک و زرد چوبه...
-
طرز تهیه شامی لپه
شنبه 17 آبانماه سال 1399 00:09
طرز تهیه شامی لپه در ابتدا یک پیاز بزرگ را پوست کنده ریز خرد کنید و در روعت تفت دهید وقتی پیازها سبک شدند گوشت را هم اضافه کنید و همراه پیاز تفت دهید . کمی فلفل سیاه و زرد چوبه را هم اضافه کنید و مقداری آب داخل ظرف بریزید ، به اندازه ای که یک بند انگشت آب روی گوشت باشد تا بپزد وآبش تبخیر شود . یک لیوان لپه را به مدت...
-
طرز تهیه مربای هویج
پنجشنبه 15 آبانماه سال 1399 22:22
طرز تهیه مربای هویج هویج ها را خوب شسته ، پوست بگیرید و رنده بزنید و بریزید داخل قابلمه تا آبش تبخیر بشه و رنگش تغییر کنه ولی حواستون باشه هویج ها ته نگیرن . وقتی آب هویج تبخیر شد و هویج رنگش تغییر کرد ، ۴ لیوان آب اضافه کنید و بزارید تا جوش بیاد و سپس شعله را کم کنید . در قابلمه دیگر دوتا لیوان آب ریخته و بزارید جوش...
-
طرز تهیه دسر موزی
پنجشنبه 15 آبانماه سال 1399 22:21
طرز تهیه دسر موزی ابتدا زرده تخم مرغ را که از سفیده جدا کردید را داخل ظرف بریزید ، سپس شیر و شکر و آرد ها و وانیل را اضافه کرده با هم مخلوط کنید . این مخلوط را روی شعله گذاشته تا کمی غلیظ شود و بعد از روی حرارت بردارید ، خامه و شکلات را اضافه کنید ، و با هم خوب مخلوط نمایید . داخل قالب ها سلفون انداخته به صورتیکه از...