-
طرز تهیه برنج آبکش
شنبه 6 دیماه سال 1399 07:56
طرز تهیه برنج آبکش دم کشیدن برنج برای تهیه برنج آبکش با استفاده از این تجربیات و فن های آشپزی میتوانید یک آشپز حرفه ای شوید برای اینکه برنج شما زودتر آماده و دم بکشد ، زمانی که میخواهید برنج را دم کنید با کمک دسته کفگیر چند سوراخ ( ۵ ) بر روی برنج تا کف قابلمه ایجاد کنید این کار باعث خواهد شد برنج شما بهتر و زودتر دم...
-
طرز تهیه جوجه ماستی
چهارشنبه 3 دیماه سال 1399 23:31
طرز تهیه جوجه ماستی مرحله اول برای تهیه جوجه ماستی کبابی پس از اینکه مرغ ها را خرد نمودید آنها را شسته و درون آبکش بریزید تا کاملا خشک شوند یا به اصطلاح مرغ تشنه شود ، مرغی که خیس باشد مواد مرینیت را بخوبی به خود جذب نمیکند و همین امر باعث خواهد شد مزه دار نشود ، پس برای اینکه طعم بهتری داشته باشید مرغ ها را خشک کنید...
-
طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی
سهشنبه 2 دیماه سال 1399 22:28
طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی مرحله اول برای تهیه این بستنی زمستانی خانگی خوشمزه بوسیله یک لیوان یا کاتر نان میکادو را به قطر سانت برش بزنید تقریباً ۲۰ عدد نان می توانید برش بزنید . پس از این کار دو عدد سفیده تخم مرغ را درون یک کاسه ریخته و با همزن هم بزنید تا کمی پف کند تقریبا ۳ الی ۴ دقیقه ، سپس پودر قند الک شده را...
-
طرز تهیه کیک کشمشی
سهشنبه 2 دیماه سال 1399 22:26
طرز تهیه کیک کشمشی مرحله اول برای پخت کیک کشمشی خانگی ابتدا چهار عدد تخم مرغ را درون یک کاسه شکسته سپس به آنها شکر و وانیل را اضافه نمایید حالا با یک همزن برقی مواد را برای مدت زمان ۴ دقیقه هم بزنید تا حجم بگیرد و تقریباً کرم رنگ شود . سپس روغن و بعد از آن شیر را اضافه کنید مواد را در حدی هم بزنید که با هم به خوبی...
-
طرز تهیه ترشی مخلوط
یکشنبه 30 آذرماه سال 1399 23:08
طرز تهیه ترشی مخلوط طرز تهیه ترشی فوری برای تهیه ترشی مخلوط ابتدا بادمجان ها را شسته و بعد از تمیز نمودن آنها را با پوست بر روی اجاق گاز قرار داده و بصورت کبابی آماده نمایید ، سپس پوست بادمجانها را جدا کرده و اگر تخمه داشت آن ها را جدا کنید ، قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و تا نصفه آب اضافه کنید سپس هویج و...
-
طرز تهیه ماهی قزل الا سرخ شده خوشمزه
شنبه 29 آذرماه سال 1399 21:48
طرز تهیه ماهی قزل الا سرخ شده خوشمزه پخت ماهی قزل الا ماهی قزل الا سرخ شده خوشمزه طعم بسیار لذیذ و دلچسبی دارد که طرز پخت آن بستگی به خلاقیت و هنر آشپز دارد برای پخت ماهی در ماهیتابه با استفاده از یک قلممو کف تابه را خیلی کم چرب نمایید سپس بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید ماهی را به چند تکه تقسیم کرده سپس این...
-
طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی
چهارشنبه 26 آذرماه سال 1399 22:03
طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی با ژله در ابتدا باید پودر ژلاتین را داخل نصف لیوان شیر حل کرده و روی بخار کتری قرار دهید تا حسابی حل شود . باقیمانده شیر را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت کم قرار داده تا جوش بیاد .زعفران دم کرده و گلاب را هم اضافه کنید . وانیل را هم اضافه کنید . حرارت را خاموش کرده و...
-
طرز تهیه شیرینی نخودچی
چهارشنبه 26 آذرماه سال 1399 22:01
طرز تهیه شیرینی نخودچی نحوه پخت شیرینی نخودچی برای تهیه شیرینی نخودچی خانگی در اولین کار شما باید آرد نخود چی و آرد سفید شیرینی را با هم مخلوط کنید و برای ۳ مرتبه این آرد را الک کنید ، سپس هل و پودر قند را به آرد خود اضافه کنید ، شیرینی خانگی حالا روغن جامد را داخل ظرف ریخته و بر روی حرارت آب کتری قرار دهید تا کاملا...
-
طرز تهیه پیتزا با نان باگت
سهشنبه 25 آذرماه سال 1399 22:30
طرز تهیه پیتزا با نان باگت طرز تهیه نان پیتزا برای تهیه پیتزا با نان باگت ، نان خود را با چاقو باز نموده و پس از آن خمیر اضافه درون نان را خالی کنید سپس با کمک وردنه آن را بر روی میز کار تخت کنید برای ۲ الی ۳ مرتبه وردنه را روی نان بکشید تا نازک شود . پیتزا ساده در فر اکنون فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد پیش گرم...
-
طرز تهیه سالاد میگو و سیب زمینی
سهشنبه 25 آذرماه سال 1399 22:26
طرز تهیه سالاد میگو و سیب زمینی طرز تهیه میگو در فر برای تهیه سالاد میگو و سیب زمینی شما ابتدا سیب زمینی ها را نگینی خرد نموده و همراه با نمک و روغن کنجد ، برای مدت زمان ۴۵ دقیقه و با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت درون فر قرار داده و بصورت کبابی آماده کنید . گوجه های گیلاسی را با نمک و مقداری روغن کنجد نیز کبابی کنید پس از...
-
طرز تهیه مرغ عسلی
دوشنبه 24 آذرماه سال 1399 22:03
طرز تهیه مرغ عسلی مرینیت مرغ برای تهیه خوراک مرغ عسلی پس از اینکه ران های مرغ را بخوبی تمیز نمودید درون کاسه ریخته و خود را برای مرینیت مرغ آماده کنید برای این کار درون کاسه مخصوص فر سیر را همراه با عسل و سس سویا و سس قرمز مخلوط کنید سپس به آنها ادویه های پاپریکا و فلفل سیاه و نمک و در آخر روغن زیتون را اضافه کنید...
-
طرز تهیه بورانی اسفناج و هویج
یکشنبه 23 آذرماه سال 1399 22:50
طرز تهیه بورانی اسفناج و هویج طرز پخت اسفناج برای بورانی برای تهیه بورانی اسفناج و هویج یک ماهیتابه را آماده نموده و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید کمی که داغ شد روغن زیتون را اضافه کنید و بگذارید تا روغن داغ شود زمانی که کف دست خود را بر روی ماهیتابه گرفتید و احساس گرما نمودید روغن داغ شده حالا هویج رنده شده...
-
طرز تهیه ترشی بادمجان فوری
شنبه 22 آذرماه سال 1399 22:33
طرز تهیه ترشی بادمجان فوری تهیه ترشی بادمجان بهتر است برای تهیه ترشی بادمجان فوری از بادمجان های گلخانه ای استفاده کنید زیرا آنها هم شیرین تر و هم اینکه بدون تخمه هستند . پس از شستشو پوست آنها را جدا کرده و درون قابلمه ریخته و همراه با مقداری سرکه و نمک تفت دهید ، پس از انجام این کار مواد را درون آبکش ریخته و اجازه...
-
طرز تهیه و پخت کدو حلوایی
شنبه 22 آذرماه سال 1399 22:30
طرز تهیه و پخت کدو حلوایی نحوه انتخاب کدو حلوایی مهمترین کار برای داشتن یک خوراک کدو حلوایی خوشمزه انتخاب میوه های مناسب و شیرین می باشد یکی از نشانه های کدوی شیرین رنگ تیره آن میباشد ، در حال حاضر کدو حلوایی قنات اراک در استان مرکزی بهترین کدوی ایران می باشد . پس از اینکه کدو را به خوبی تمیز نمودید و با آب شستید ،...
-
طرز تهیه ماهی ذغالی
جمعه 21 آذرماه سال 1399 23:16
طرز تهیه ماهی ذغالی برای تهیه یک خوراک ماهی خوشمزه بصورت حرفه ای و رستورانی ابتدا مایع نمکی مخصوص که قرار است ماهی را درون آن قرار دهیم را آماده میکنیم سفیده تخم مرغ را با نمک مخلوط میکنیم تا بصورت خمیری درآید برای این کار مقدار نمک را کم و زیاد کنید تا خمیر شما در حد مطلوب سفت شود . مرحله مرینیت ماهی شکم ماهی را باز...
-
طرز تهیه دنده کباب در فر
چهارشنبه 19 آذرماه سال 1399 22:30
طرز تهیه دنده کباب در فر طریقه پخت دنده کباب برای تهیه این کباب سنتی ابتدا دنده ها را از هم جدا نمایید و پس از شستشو در یک ظرف آب قرار دهید ،یخ هم می توانید به این کاسه اضافه کنید ،حالا کاسه مورد نظر را برای مدت زمان یک ساعت کنار قرار دهید پس از گذشته ۶۰ دقیقه گوشت ها را آبکشی کنید و و خشک نمایید . مرینیت دنده کباب...
-
طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی
دوشنبه 17 آذرماه سال 1399 21:44
طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی برای شروع و پخت یک سوپ خوشمزه و استثنائی پس از اینکه پیاز ها را به صورت خلالی خرد نمودیم و یک ماهیتابه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده سپس مقداری کره و روغن درون تابه ریخته و پس از آن پیازها را درون تابه تفت می دهیم ، در هنگام تفت دادن حرارت را کمی زیاد کرده و پس از آن حرارت را...
-
طرز تهیه ته چین مرغ در فر
دوشنبه 17 آذرماه سال 1399 21:42
طرز تهیه ته چین مرغ در فر روش تهیه مرغ ته چین برای تهیه یک ته چین مجلسی ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و درون کاسه ریخته و به آن نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم سپس مرغ را ریش ریش نموده به مواد درون کاسه اضافه میکنیم و زعفران را روی آن می ریزیم و کاسه را برای مدت زمان یک الی دو ساعت درون یخچال قرار میدهیم...
-
طرز تهیه بادمجان شکم پر در فر
دوشنبه 17 آذرماه سال 1399 21:39
طرز تهیه بادمجان شکم پر در فر برای تهیه خوراک بادمجان خوشمزه خانگی به روش حرفه ای و رستورانی نکات ذکر شده در این مطلب را مرحله به مرحله و دقیق انجام دهید . مرحله اول در شروع آشپزی فر را آماده کرده و پس از شستشوی بادمجان ها آنها را با روغن زیتون چرب نموده و برای مدت زمان ۱۰ الی ۱۳ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه...
-
طرز تهیه سالاد الویه
پنجشنبه 13 آذرماه سال 1399 21:35
طرز تهیه سالاد الویه ابتدا برای شروع کار و تهیه این سالاد فرنگی سیب زمینی ها و تخم مرغ ها و هویج را جدا گانه آب پز کنید و سپس رنده بزنید . در ظرفی دیگر سینه مرغ را بگذارید و کمی آب بریزید به همراه نمک و فلفل و زردچوبه بزارید تا بپزد . و بعد که پخت مرغ را ریش ریش کنید ، اگر الویه خیلی خشک بود کمی از آب مرغ باقیمانده...
-
طرز تهیه دلمه کلم
پنجشنبه 13 آذرماه سال 1399 21:34
طرز تهیه دلمه کلم برای تهیه دلمه تبریزی در ابتدا برای نرم شدن برگ های کلم ، باید در یک قابلمه آب را بجوش آورید ، کمی زرد چوبه و نمک ریخته ، سپس برگ های کلم را حدود ۲ تا ۳ دقیقه میزاریم در آب جوش تا نرم شود . پیاز سرخ کنید و گوشت چرخ شده بهش اضافه نمایید و تفت دهید . سبزی دلمه ، لپه ، برنج ، فلفل ، نمک ، زردچوبه ، و دو...
-
طرز تهیه نان باگت خانگی
چهارشنبه 12 آذرماه سال 1399 22:17
طرز تهیه نان باگت خانگی ⠀برای تهیه نان خانگی تازه ابتدا درون کاسه ای با ابعاد مناسب آب را همراه با کره و شکر و آرد مخلوط کنید مواد را بخوبی هم زده سپس با کمک دست حسابی ورز دهید تا خمیر شما حالت بگیرد ، در این زمان مقداری نمک را به خمیر اضافه کنید و دوباره خمیر را ورز دهید تا حالت بگیرد . مرحله دوم پس از اینکه خمیر شما...
-
طرز تهیه جوجه کباب مراکشی
سهشنبه 11 آذرماه سال 1399 23:40
طرز تهیه جوجه کباب مراکشی اگه طعم و مزه های تکراری برای پخت جوجه کباب خانگی خسته شدهاید و میخواهید طعم مزه ای جدید را تجربه کنید از این مواد برای مرینیت کردن تکه های مرغ استفاده نمایید . مرحله اول ابتدا سینه مرغ را با چاقو در ابعاد کوچک خرد کنید سپس درون یک کاسه مناسب ریخته و ادویه و موادی را که برای مرینیت کردن جوجه...
-
طرز تهیه کباب چنجه
سهشنبه 11 آذرماه سال 1399 23:37
طرز تهیه کباب چنجه برای پخت این کباب سنتی و محلی خوشمزه در خانه مراحل زیر را بخوبی و مو به مو انجام دهید تا در پایان آشپزی یک خوراک عالی و لذیذ داشته باشید . مرحله اول گوشت خود را با یک چاقوی تیز و برنده به سه تکه مساوی تقسیم کنیدسپس یک پیاز و نصف را به صورت خلال برش زده و بر روی گوشت ها ریخته ، گوشت ها را درون کیسه...
-
طرز تهیه سالاد اندونزی
دوشنبه 10 آذرماه سال 1399 22:24
طرز تهیه سالاد اندونزی برای تهیه این سالاد رژیمی ابتدا کلم ها را بشویید و به صورت رشته رشته برش بزنید .در ظرفی دیگر نخود فرنگی ها را با آب و نمک بزارید ۱۰ دقیقه بپزد .ذرت ها را هم ۵ دقیقه با آب کم بپزید تا نرم شود ولی حالت خود را از دست ندهد . همه این مواد را در کاسه بزرگ بریزید و خیارشورهای خرد شده را هم اضافه کنید ،...
-
طرز تهیه آدنا کباب
دوشنبه 10 آذرماه سال 1399 22:18
طرز تهیه آدنا کباب برای تهیه این کباب سنتی ابتدا بادمجان ها را همراه با فلفل تند و شیرین و گوجه فرنگی ها بر روی حرارت اجاق گاز گرفته و به صورت کبابی آماده میکنیم سپس پوست آنها را گرفته و با چاقو خورد می کنیم . سبزیجات خرد شده را درون یک کاسه ریخته و سپس به آنها پیاز و جعفری و گوشت و سیر و ادویه ها را اضافه می نماییم...
-
طرز تهیه نخود آب
دوشنبه 10 آذرماه سال 1399 22:16
طرز تهیه نخود آب همه حبوبات باید یک شب در آب خیس بخورد تا نفخش برود . پس بنابراین نخود ها را هم باید بخیسانید و آبش را عوض کنید . پیاز خرد کنید و در روغن سرخ نمایید ، مواد را آبکشی کنید و به پیازهای طلایی شده به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و ۴ تا لیوان آب اضافه نمایید ، زمانی که به جوش افتاد، حرارت را کم کنید تا با...
-
طرز تهیه توپک نارگیلی
یکشنبه 9 آذرماه سال 1399 22:11
طرز تهیه توپک نارگیلی برای تهیه این شیرینی با پودر نارگیل ابتدا پودر نارگیل را به همراه وانیل در ظرفی ریخته ، سپس شیر عسلی را به آرامی و کم کم اضافه نمایید ، مقدار استفاده از شیر عسلی ، اندازه مشخصی ندارد و باید تا حدی اضافه شود که پودر نارگیل حالت خمیری و لطیف در آید . اگر با دست میخواهید این خمیر را مخلوط کنید از...
-
طرز تهیه باسلوق ژله ای
یکشنبه 9 آذرماه سال 1399 22:09
طرز تهیه باسلوق ژله ای برای تهیه یک شیرینی ساده ابتدا درون قابلمه تفلون نشاسته ریخته و آب را بهش اضافه کنید تا کاملا صاف و رقیق شود ، سپس به ترتیب شکر ، گلاب ، پودر ژله را اضافه کنید و خوب هم بزنید ، روغن مایع و ثعلب را کم کم اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید تا ثعلب کاملا از هم باز شود ، قابلمه را روی حرارت کم قرار...
-
طرز تهیه خورش کدو حلوایی
شنبه 8 آذرماه سال 1399 22:05
طرز تهیه خورش کدو حلوایی برای پخت این خورش رژیمی در ابتدا پیاز را پوست کنده و نگینی خرد کنید سپس با مقداری روغن تفت دهید تا سبک و نرم و طلایی شود ، بعد رب و ادویه را اصافه کنید وتفت دهید تا خامی رب از بین برود . در مرحله بعد مرغ را به اندازه دلخواهتان برش بزنید و با آلو به مواد اضافه کنید و با هم تفت دهید تا سرخ و...