جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

طرز تهیه بادمجان شکم پر در فر

طرز تهیه بادمجان شکم پر در فر

برای تهیه خوراک بادمجان خوشمزه خانگی به روش حرفه ای و رستورانی نکات ذکر شده در این مطلب را مرحله به مرحله و دقیق انجام دهید .

مرحله اول

در شروع آشپزی فر را آماده کرده و پس از شستشوی بادمجان ها آنها را با روغن زیتون چرب نموده و برای مدت زمان ۱۰ الی ۱۳ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا کاملآ پخته شوند .

مرحله دوم

حالا سینه مرغ خرد شده را همراه با پیاز و سیر درون مخلوط کن ریخته و با هم میکس نمایید ، سپس نمک و فلفل و تخم مرغ را با جعفری خرد شده به مواد گوشتی اضافه کنید و دوباره با هم مخلوط کنید .

مرحله سوم

در ظرف جداگانه سیر و نمک و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و بادمجان ها را به این مواد آغشته کنید ، با یک چاقوی تیز شیار درون آنها ایجاد کرده و با مرغ درون آن را پر کنید ، درون سینی فر مواد را چیده و برای مدت زمان ۲۵ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید تا بپزد . اکنون خوراک شمالی شما آماده برای سرو شده است .

طرز تهیه سالاد الویه

طرز تهیه سالاد الویه

ابتدا برای شروع کار و تهیه این سالاد فرنگی سیب زمینی ها و تخم مرغ ها و هویج را جدا گانه آب پز کنید و سپس رنده بزنید . در ظرفی دیگر سینه مرغ را بگذارید و کمی آب بریزید به همراه نمک و فلفل و زردچوبه بزارید تا بپزد . و بعد که پخت مرغ را ریش ریش کنید ، اگر الویه خیلی خشک بود کمی از آب مرغ باقیمانده داخل سالاد بریزید .

مرحله بعد

هویج و نخود فرنگی را با هم بپزید . همه این مواد را در ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید ، سپس سس مایونز را اضافه کنید ، اگر خاستید میتونید فلفل دلمه کوچکی را خرد کنید و به سالاد اضافه کنید . سپس روی ظرف سالاد خانگی ساده را سلفون بکشید و داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد و جا افتاده شود این سالاد را بصورت سرد مصرف مینمایند .

طرز تهیه دلمه کلم

طرز تهیه دلمه کلم

برای تهیه دلمه تبریزی در ابتدا برای نرم شدن برگ های کلم ، باید در یک قابلمه آب را بجوش آورید ، کمی زرد چوبه و نمک ریخته ، سپس برگ های کلم را حدود ۲ تا ۳ دقیقه میزاریم در آب جوش تا نرم شود . پیاز سرخ کنید و گوشت چرخ شده بهش اضافه نمایید و تفت دهید . سبزی دلمه ، لپه ، برنج ، فلفل ، نمک ، زردچوبه ، و دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را باهم مخلوط کنید .

مرحله بعد

همه این مواد را به هر شکلی که دوست دارید داخل برگ ها بپیچید ، زیر دلمه ها میتونید دنده گوشت بگذارید ، و به جای آب میتونید از آب قلم استفاده کنید . دلمه ها را فشرده در قابلمه بچینید و و ۳ لیوان آب قلم یا آب جوشیده رویش بریزید ، یک بشقاب روی مواد قرار دهید تا در هنگام پخت باز نشوند .

مرحله بعد

وقتی آب بجوش اومد زیرشا کم کنید تا ۲ ساعت اجازه بدیدآبش کم بشه وقتی حدود نصف لیوان آب مونده بود ، رب انار و رب گوجه و سرکه و نصف لیوان آب را با هم مخلوط و روی دلمه کلم میریزید تا نیم ساعتی هم با سس پخته و طعم دار شود ، حرارت را کم کنید چون این سس سریع میسوزه . نوش جان

طرز تهیه نان باگت خانگی

طرز تهیه نان باگت خانگی

⠀برای تهیه نان خانگی تازه ابتدا درون کاسه ای با ابعاد مناسب آب را همراه با کره و شکر و آرد مخلوط کنید مواد را بخوبی هم زده سپس با کمک دست حسابی ورز دهید تا خمیر شما حالت بگیرد ، در این زمان مقداری نمک را به خمیر اضافه کنید و دوباره خمیر را ورز دهید تا حالت بگیرد .

مرحله دوم

پس از اینکه خمیر شما حالت گرفت ، از خمیر به اندازه چانه های نانوایی برداشته و درون سینی قرار دهید ، با کمک یک سلفون روی سینی و خمیر ها را بپوشانید و برای مدت ۱۵ دقیقه به آن استراحت دهید .

پس از گذشت این زمان آنها را به شکل نان باگت حالت داده سپس درون سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید ، چانه های نان باگت را درون سینی گذاشته دوباره با سلفون روی خمیر ها را بپوشانید برای مدت زمان ۳۰ دقیقه استراحت دهید ، حالا با فرچه نمدار کمی بر روی خمیر ها بکشید .

مرحله سوم

فر را از قبل گرم کرده ، سینی را درون فر و با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید ، یه کاسه آب در ظرف نسوز ریخته کف فر قرار دهید ، سپس سینی فر را درون گاز قرار دهید ، این کار باعث حجیم شدن نان باگت های شما خواهد شد ، مدت زمان پخت نان های رژیمی شما زمانی می‌باشد که روی نان به حالت طلایی درآمد .

طرز تهیه جوجه کباب مراکشی

طرز تهیه جوجه کباب مراکشی

اگه طعم و مزه های تکراری برای پخت جوجه کباب خانگی خسته شده‌اید و میخواهید طعم مزه ای جدید را تجربه کنید از این مواد برای مرینیت کردن تکه های مرغ استفاده نمایید .

مرحله اول

ابتدا سینه مرغ را با چاقو در ابعاد کوچک خرد کنید سپس درون یک کاسه مناسب ریخته و ادویه و موادی را که برای مرینیت کردن جوجه در نظر گرفته بودید را با هم مخلوط نمایید ، گشنیز و نعناع و پودر زیره را به مرغ اضافه کنید سپس عسل و پاپریکا و پودر تخم گشنیز را به مایه اضافه نمایید ، پس از انجام این مراحل دارچین و فلفل چیلی و سیر رنده شده را به سایر مواد اضافه کنید ، سپس نمک و فلفل سیاه و آب لیمو ترش را اضافه کنید ، در پایان روغن را اضافه کنید ،حالا این مواد را برای حداقل ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار شود . در ضمن نصف استکان از مواد مرینیت را بردارید .

مرحله دوم

پس از خارج نمودن مواد از درون یخچال ، فلفل دلمه و پیاز ها را در ابعادی که بتوان سیخ گرفت برش زده با نصف استکان موادی که برداشته بودید مخلوط کنید سپس بصورت لایه به لایه فلفل ، پیاز ، مرغ مواد را سیخ کنید ، سیخ های جوجه کباب شما اکنون آماده برای طبخ می‌باشد .

طرز تهیه کباب چنجه

طرز تهیه کباب چنجه

برای پخت این کباب سنتی و محلی خوشمزه در خانه مراحل زیر را بخوبی و مو به مو انجام دهید تا در پایان آشپزی یک خوراک عالی و لذیذ داشته باشید .

مرحله اول

گوشت خود را با یک چاقوی تیز و برنده به سه تکه مساوی تقسیم کنیدسپس یک پیاز  و نصف را به صورت خلال برش زده و بر روی گوشت ها ریخته ، گوشت ها را درون کیسه فریزر قرار داده و برای مدت زمان ۴۸ ساعت درون فریزر قرار دهید .

مرحله دوم

حالا نوبت آماده نمودن ادویه مخصوص برای پخت کباب خانگی می باشد برای این کار نمک دریایی را همراه با فلفل سیاه دانه و فلفل قرمز و مقداری آویشن درون یک هاون ریخته و بکوبید سپس مواد را درون آسیاب ریخته و میکس کنید بعد از انجام این کار سیر له شده را همراه با روغن زیتون به ادویه اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط نمایید .

مرحله سوم

زمانی که گوشت آماده شد ، آنرا خرد کرده و درون ظرفی مناسب با گوشتکوب بکوبید ، پس از انجام این کارها ادویه ای را که آماده نموده اید را همراه با آب لیموی تازه و پیاز خلال شده به گوشت اضافه کنید ،مواد را با هم مخلوط کرده سپس ماست یونانی گوجه و فلفل دلمه‌ای رنده شده را به مایع گوشت اضافه کنید و با دست به خوبی ورز دهید تا حسابی جا افتاده و یک دست شود بر روی ظرف خود یک سلفون کشیده و برای مدت زمان ۴ ساعت به آن استراحت دهید البته درون یخچال .

مرحله چهارم

در مرحله پایانی پخت ذغال ها را روشن کرده و و زمانیکه حرارت یک دست شد گوشت ها را به سیخ بکشید و در لا به لای آنها دنبه قرار دهید ، بر روی حرارت قرار دهید و مدام سیخ ها را بچرخانید تا بخوبی پخته شوند ، اکنون کباب رستورانی شما آماده برای سرو شده است .

طرز تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی

برای تهیه این سالاد رژیمی ابتدا کلم ها را بشویید و به صورت رشته رشته برش بزنید .در ظرفی دیگر نخود فرنگی ها را با آب و نمک بزارید ۱۰ دقیقه بپزد .ذرت ها را هم ۵ دقیقه با آب کم بپزید تا نرم شود ولی حالت خود را از دست ندهد . همه این مواد را در کاسه بزرگ بریزید و خیارشورهای خرد شده را هم اضافه کنید ، وقت اضافه کردن کالباس های رشته رشته شده است که با نمک و فلفل سیاه و سس مایونز همه را با هم مخلوط میکنید ، روی ظرف سلفون بکشید و حدود ۱تا ۲ ساعتی در یخچال قرار میدهید تا خنک بشه اکنون سالاد خوشمزه شما آماده برای سرو شده است . نوش جان