جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

مهمترین خواص عناب

مهمترین خواص عناب


خواص عناب به قدری زیاد می باشد که به آن لقب مروارید سرخ را داده اند ، از مهمترین خواص و ویژگی های عناب مصرف جوشانده ی آن برای درمان سرفه و سرماخوردگی و آنفولانزا و انواع گلودرد ها می باشد .

محافظ کبد

یکی از خواص شگفت انگیز انار این است که آنزیم های کبدی را به طور چشمگیری کاهش می دهد . وجود آنزیم ها در کبد باعث آسیب بافت های این قسمت حساس بدن می شود . عناب برای درمان و محافظت از بیماری ‌های کبدی و همچنین درمانی کبد چرب بسیار مفید میباشد .

کالری میوه

این میوه باعث افزایش ویتامین کا در بدن خواهد شد و ویتامین کا باعث غلظت خون شما می شود . پس مصرف عناب برای افرادی که دچار غلظت خون می باشند توصیه نمی‌شود . عناب در هر ۱۰۰ گرم دارای ۷۹ کالری می‌باشد .

طبع میوه

طبع ملایم و مایل و تر می باشد و برای درمان افسردگی و درمان گلودرد و سرماخوردگی و همچنین کاهش اضطراب و استرس و کنترل چاقی بسیار مفید می باشد . از دیگر خواص آن می‌توان به افزایش سیستم ایمنی بدن و تنظیم کننده کیسه صفرا و تقویت حافظه اشاره نمود .

درمان کمر درد

از دیگر خواص درمانی آن می توان به مصرف آن برای افرادی که دچار کمردرد هستند اشاره نمود . این افراد برای مدت زمان ۷ روز روزی ده دانه عناب را ابتدا بمکند سپس آن را میل نمایند و افرادی که دچار سرگیجه هستند برای مدت زمان ۱۴ روز روزی ۵ عدد عناب میل نمایند .

درمان کم خوابی

یکی دیگر از خواص مصرف این میوه خاصیت آرامش بخش بودن آن می باشد که در ترکیبات ارگانیک این میوه وجود دارد اگر شما شب ها راحت به خواب نمی روید با مصرف جوشانده آن می‌توانید یک خواب راحت و عمیق را در شب تجربه نمایید .

طب اسلامی

حتی در طب اسلامی حضرت علی علیه السلام خواب آور می داند و برای رفع بی‌خوابی مصرف آن را سفارش می کند . همچنین از دیگر خواص آن می توان به تب بر بودن آن اشاره کرد . هسته عناب خواب آور می باشد . خستگی های شدید را برطرف می‌کند و همچنین باعث افزایش رشد موی سر میشود .

طرز تهیه دمنوش

در این مرحله طرز تهیه دمنوش عناب را می توانید مطالعه نمایید مواد لازم برای تهیه دمنوش نصف فنجان عناب و سه عدد چوب دارچین و ریشه زنجبیل و ۳ لیتر آب آشامیدنی می باشد . تمام این مواد را درون قوری ریخته و اجازه دهید تا به نقطه جوش برسد ، حالا حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا دمنوش برای مدت زمان ۳ ساعت به آرامی بجوشد . در پایان دمنوش را صاف کرده و آن را میل نمایید .

کاهش فشار خون

این میوه فشار خون بالا را کنترل کرده و در حد نرمال نگه می دارد زیرا هر ۱۰۰ گرم از این میوه تازه تنها سه میلی گرم سدیم را دارا می باشد که یکی از مهمترین راه های کنترل فشار خون کاهش میزان سدیم می باشد . باید توجه داشته باشید که برنامه غذایی که در سدیم باشد باعث افزایش فشار خون شما میشود .

درمان سرطان

عناب باعث جلوگیری از رشد و حرکت رادیکال های آزاد می شود ویتامین سی موجود در انار یک آنتی اکسیدان قوی می باشد . برای کنترل رشد سلول‌های سرطانی بسیار مفید است . مصرف این میوه برای مهار سلولهای سرطانی که باعث سرطان خون می‌شوند بسیار موثر است .

درمان کم خونی

اگر دچار فقر آهن و یا کم خونی هستید و علایم مانند خستگی و سوء هاضمه و سرگیجه و ضعف های عضلانی دارید با مصرف این میوه می توانید گردش خون را بیشتر کنید و در نتیجه اکسیژن رسانی به اندام های خود را افزایش دهید . آهن و فسفر موجود در عناب باعث افزایش گلبول های قرمز خون می‌شوند .

طرز تهیه نان سوخاری خانگی

طرز تهیه نان سوخاری خانگی

مرحله اول

برای تهیه نان سوخاری خانگی ترد و خوشمزه ابتدا آب ولرم را درون کاسه ریخته سپس به آن مایه خمیر را اضافه کنید و پس از انجام این کار یک قاشق شکر و آرد را با آب به خوبی مخلوط کنید و روی کاسه را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان ۱۰ دقیقه به آن استراحت دهید تا خمیر پف کند .

مرحله دوم

در مرحله بعد و تا زمانی که خمیر عمل بیاید تخم مرغ را شکسته و سپس به آن شکر و کره را همراه با وانیل اضافه کنید آنها را به خوبی با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست و یکنواخت شود پس از انجام این کار خمیر آماده شده را به تخم مرغ اضافه کنید .

مرحله سوم

در مرحله بعد آرد را بر روی خمیر الک کنید سپس آن را با دست ورز دهید تا خمیر شما صاف و یکدست شود و حالت بگیرد ، حالا خمیر را در یک جای گرم قرار داده و روی آن را برای مدت زمان ۵۰ الی ۶۰ دقیقه بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود .

مرحله چهارم

در این مرحله قالب مستطیلی شکل لوف را چرب کنید و سپس کف آن را آرد پاشی نمایید ، خمیر را دوباره بر روی میز کار قرار داده و آن را ورز دهید پس از انجام این کار خمیر را درون قالب قرار داده و سطح روی آن را صاف کنید حالا با کمک یک قلمو زرده تخم مرغ را بر روی خمیر بزنید .

مرحله پنجم

در مرحله بعد کنجد را روی خمیر بپاشید و دوباره برای مدت زمان ۳۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید تا حسابی پف کند و آماده برای پخت شود . فر را از قبل پیش گرم نمایید و قالب را برای مدت زمان ۳۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید .

مرحله ششم

در مرحله بعد و پس از اینکه نان خانگی شما پخته شد قالب را از درون فر خارج نمایید و روی آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید تا خنک شود . حالا نان را از درون قالب خارج نمایید و به تکه های دلخواه برش بزنید . تکه ها نان را دوباره درون فر قرار دهید تا اینکه برشته و ترد شوند .

طرز تهیه اشکنه کشک

طرز تهیه اشکنه کشک

مرحله اول

برای تهیه اشکنه کشک محلی خوشمزه پس از اینکه پیاز را به صورت خلالی خورد کردید ، یک ماهیتابه را بر روی حرارت اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه کنید ، هنگامی که روغن داغ شد پیازها را درون ماهی تابه ریخته و تفت دهید .

مرحله دوم

در این مرحله وقتی پیازها سبک و شیشه ای شد به آنها زردچوبه اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید ، تا پیاز داغ شما آماده شود . حالا نعنا خشک را درون ماهیتابه ریخته و همراه با پیاز ها تفت دهید ، حرارت کم باشد تا نعنا خشک شما نسوزد .

مرحله سوم

در این مرحله یک لیوان آب درون ماهیتابه ریخته سپس به این خوراک ساده و خوشمزه کشک را اضافه نمایید ، حالا این مواد را با هم مخلوط کنید ، در همان حال که مشغول هم زدن مواد هستید و نمک و فلفل را هم به اشکنه ساده خود اضافه کنید .

مرحله چهارم

در این مرحله سعی کنید غذا را با حرارت کم آماده کنید تا حسابی لعابدار و جا افتاده شود ‌. پس از اینکه اشکنه محلی چند تا جوش زد و در اواخر پخت گردو را به خوراک اضافه کنید ، صبر کنید تا کاملاً پخته شود . حرارت را خاموش کرده و همراه با نان سنگک تازه غذا را میل نمایید .

طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ

طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ

مرحله اول

برای تهیه خورشت کرفس با مرغ ابتدا پیاز را به صورت نگینی خورد کنید ، سپس ماهیتابه را بر روی حرارت اجاق گاز گذاشته مقدار کمی روغن اضافه کنید ، سپس پیازهای خرد شده را درون ماهیتابه ریخته و آنها را تفت دهید تا پیاز ها سبک و شیشه ای شوند .

مرحله دوم

در این مرحله مرغ را همراه با زعفران به پیاز های سرخ شده اضافه کنید و آنها را تفت دهید تا زمانی که کمی پوست مرغ برشته شود سپس مقداری آب اضافه کنید و در ماهیتابه را قرار دهید و صبر کنید تا مرغ پخته شود برای چاشنی خورشت خانگی هم از مقدار کمی زنجبیل و ادویه خورشتی استفاده نمایید .

مرحله سوم

در این فاصله کرفس ها را تمیز کرده و آنها را به صورت خلالی خرد نمایید ، برگ های داخلی و لطیف کرفس ها را هم خورد کنید ، سپس سبزی های خرد شده را درون ماهیتابه ریخته و با مقدار کمی روغن آنها را به خوبی سرخ نمایید ‌.

مرحله چهارم

در اواخر پخت سبزی های سرخ شده را خورشت کرفس اضافه کنید و تمام مواد را با هم به خوبی مخلوط نمایید ، حالا اجازه دهید تا خورشت به خوبی و کاملاً پخته شود و در اصطلاح به روغن بیفتد ، توجه کنید که کرفس ها زیاد پخته نشوند ، اگر کرفس له شود خورشت شما زیبایی خودش را از دست می‌دهد .

طرز تهیه دونات خانگی

طرز تهیه دونات خانگی

مرحله اول⠀

برای تهیه دونات خانگی خوشمزه و مجلسی پس از این که آرد را همراه با خمیر مایع درون یک کاسه ریختید آن را با همزن مخلوط نمایید . در همان حال که مشغوله هم زدن شکر و نمک و شیر خشک قنادی را به مواد اضافه نمایید .

مرحله دوم

در مرحله و زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و خمیر را با دست به خوبی ورز دهید تا حسابی جا افتاده شود و حالت بگیرد پس از انجام این مراحل شیر را آرام آرام به خمیر اضافه کنید و مواد را به خوبی با دست ورز دهید تا خمیر شکل بگیرد .

مرحله سوم

در این مرحله روی خمیر را با کره یا مارگارین بپوشانید ، سپس چانه هایی به اندازه نارنگی از خمیر جدا کنید و روی میز بچینید ، حالا روی این چانه ها را پلاستیک کشیده و برای مدت زمان ۱۵ الی ۲۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید .

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان خمیر ها را به حالت دونات فرهنگ کرده و میان آن را سوراخ نمایید دوباره با کیسه روی دونالد ها را بپوشانید و این بار برای مدت زمان ۴۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید تا خمیر شما به اصطلاح عامیانه ور بیاید .

مرحله پنجم

در این مرحله یک ماهیتابه مناسب را انتخاب کرده و بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید روغن را به ماهی تابه اضافه کنید و هنگامی که روغن داغ شد حرارت را کم کرده و دونات ها را درون ماهیتابه ریخته و دو طرف آنها را سرخ نمایید ، برای سرخ کردن دونات های خوشمزه به ۴ الی ۵ دقیقه زمان نیاز دارید .

طرز تهیه پاچینی

طرز تهیه پاچینی

مرحله اول

برای تهیه پاچینی مرغ خوشمزه و استثنایی ابتدا پیاز را به صورت خلالی و درشت خرد کنیم سپس سیر له شده را به آن اضافه کنید و پس از انجام این کارها آبلیمو را همراه با زعفران و نمک و ادویه ( نمک و فلفل و پودر کاری ) با سایر مواد مخلوط کنید .

مرحله دوم

در این مرحله شما برای مرینیت مرغ ، کتف و بال ها را برای مدت زمان یک شب تا صبح تقریباً ۱۲ ساعت درون سس بخوابانید تا حسابی ترد و مزه دار شوند . پس از این که مرغ ها مزه دار شدند ، نوبت آماده کردن خمیر مخصوص آشپزی می باشد .

مرحله سوم

در این مرحله آرد را همراه با بکینگ پودر و نمک مخلوط کرده سپس نمک و فلفل سیاه و پودر کاری را به آن اضافه کنید مواد را به خوبی هم زده تا کاملاً دارد شما یک دست شود سپس آرام آرام دلستر را به آن اضافه کرده تا به صورت خمیر درآید .

مرحله چهارم

در مرحله بعد تخم مرغ ها را به خمیر اضافه کنید تا به صورت مایع و رقیق در آید . حالایک ماهیتابه لبه دار انتخاب کرده و درون آن روغن بریزید سپس بر روی حرارت زیاد اجاق گاز قرار دهید تا زمانی که روغن داغ شد حرارت را کم کنید تا خوراک سوخاری شما نسوزد .

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که شما برای سرخ کردن مرغ ها به مقدار روغن زیادی نیاز دارید پس از اینکه روغن داغ شد حرارت را کم کرده و کتف و بال های مرغ را درون خمیر بغلتانید ، سپس درون تابه ریخته و اجازه بدهید تا به آرامی سرخ شوند . حرارت را کم کنید تا مرغ ها کاملا مغز پخت شوند .

طرز تهیه کیک هویج

طرز تهیه کیک هویج

مرحله اول

برای تهیه کیک هویج ، ابتدا هویج را پوست بگیرید و سپس یک قابلمه بر روی اجاق گاز قرار داده و مقداری آب به آن اضافه کنید ، هویج ها را درون قابلمه ریخته و زمانی که نیم پز شدند آنها را با کمک یک رنده بصورت ریز رنده کنید .

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ ها را شکسته و زرده را از سفیده جدا کنید سفیده ها را درون ظرف ریخته و هم بزنید تا کف کند و بالا بیاید سپس شکر را به صورت بارانی به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید بعد از ریختن شکر مواد را برای دو دقیقه هم بزنید ‌.

مرحله سوم

در این مرحله نوبت به اضافه کردن زرده های تخم مرغ میباشد زرده ها را هم یکی یکی اضافه کنید هر زرده را برای مدت زمان ۳۰ ثانیه هم بزنید . حالا روغن مایع را به مواد اضافه نمایید و برای ۱ دقیقه مواد را با هم مخلوط کنید .

مرحله چهارم

در این مرحله یک قاشق غذاخوری عسل به مواد اضافه کرده و دوباره آنها را برای یک دقیقه هم بزنید سپس هویج رنده شده را اضافه کنید و بخوبی با مواد مخلوط کنید . حالا آرد و بکینگ پودر و پودر هل و پودر دارچین را با هم مخلوط کنید و آن ها را الک کنید .

مرحله پنجم

در این مرحله آرد را به سایر مواد کیک ساده اضافه کرده و با لیسک مخلوط نمایید تا کاملاً یکدست و یکنواخت شوند ، اگر احساس کردید مایه کیک شما گوله گوله شده با همزن دستی برای یک دقیقه مواد را با هم مخلوط کنید ، تا از این حالت خارج شود .

مرحله ششم

در این مرحله قالب خود را انتخاب کرده و کف آن را چرب نمایید سپس مایه کیک را درون قالب ریخته و برای بهتر شدن طعم آن می‌توانید مقداری گردوی خرد شده روی مایه اضافه کنید . توجه کنید که فر را از قبل باید پیش گرم کرده باشید .

مرحله هفتم

در این مرحله قالب را برای مدت زمان ۴۵ الی ۵۰ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد درون فر قرار دهید . پس از اینکه کیک خنک شد با کمک چاقو کیک را از دیواره های قالب جدا کرده و قالب را برگردانید تا کیک خارج شود ، اکنون کیک خانگی شما آماده برای مصرف می باشد .