برای تهیه سوپ چینی پس از اینکه نودل ها را درون کاسه ریختید ۴ پیمان آب به آن اضافه کنید ، مواد را مخلوط کرده و اجازه دهید تا نودل ها بخیسند ، در این فاصله زمانی هویج ها را خرد کرده و درون ماهی تابه تفت دهید تا نرم شوند .
در مرحله و مرغ ها را خرد کرده و همراه با هویج مخلوط کنید ، پس از اینکه خوراک مرغ آبدار شد و درون روغن تفت داده شد مقداری زردچوبه و رب گوجهفرنگی را به آنها اضافه کنید مواد را مدام هم بزنید تا بوی خامی گوجه فرنگی گرفته شود سپس اسفناج را اضافه کنید و کمی مواد سوپ ساده را تفت دهید .
پس از مخلوط کردن مواد نصف پیمانه آب به خوراک مرغ خانگی اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا کمی مواد پخته شوند ، حالا زمان آن رسیده که آب مرغ را همراه با نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید تا خوراک برای ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد .
در ۱۵ دقیقه پایانی پخت باید نودل ها را به سوپ اضافه کنید پس از مخلوط کردن مواد نوبت اضافه کردن پیازها میباشد حالا اجازه دهید تا سوپ خوشمزه با حرارت ملایم پخته و جا افتاده شود ، در هنگام سرو از مقداری آبلیمو تازه هم برای چاشنی غذا استفاده نمایید . تخم مرغ را هم بصورت نیمرو آماده کنید و بر روی سوپ بکشید ، نوش جان
برای پخت ماهی قزل آلا در فر ابتدا روی فیله های ماهی را با چاقو برش بزنید و درون آن شیارها را باکره و رزماری و فلفل سیاه پر کنید ، فیله ها را برای مدت زمان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا ماهی مزه دار شود .
در این فاصله زمانی سس مخصوص پخت ماهی قزلآلا رستورانی را تهیه کنید ، برای این کار درون یک کاسه روغن زیتون را همراه با فلفل چیلی و پودر فلفل قرمز مخلوط کنید ، کف سینی فرگاز کاغذ روغنی پهن کنید و تکه های ماهی را درون سینی قرار دهید .
حالا برش های لیمو را روی ماهی ها بگذارید و سس مخصوصی را که تهیه کرده بودید اضافه کنید ، سیب زمینی ها را برش بزنید و برای مزه دار کردن آن ها روغن زیتون را با چیلی و آویشن و نمک مخلوط کنید و برش های سیب زمینی را به آن آغشته کنید .
تکه های سیب زمینی را هم کنار ماهی ها قرار دهید دستگاه فر گاز را روشن کنید و دمای آن را بر روی ۲۳۰ درجه سانتیگراد یا ۴۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید . سینی را برای مدت زمان ۳۵ الی ۴۰ دقیقه درون فر قرار دهید ، غذا را همراه با نان یا برنج نوش جان کنید .
جوجه کباب زعفرانی
طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی حرفه ای مخصوص خوشمزه به روش رستورانی ، با ماست خامه ای غذای مورد علاقه جوانان برای سفرهای روزانه . روش های گوناگونی برای تهیه جوجه کباب وجود دارد که با مواد مختلف مرغ را طعم دار نموده و غذای خود را نسبت به ذائقه خود آماده مینمایند . در شهرهای مختلف جوجه کباب را بصورت متنوع آماده مینمایند . برای مثال در برخی مناطق با رب گوجه فرنگی و رب انار و سبزیجات معطر جوجه کباب را تهیه مینماینداگر می خواهید مرغ را خیلی حرفه ای و رستورانی تهیه کنید پیشنهاد می کنیم که مرغ دروغین را بپزید و از خوردن آن لذت ببرید . برای تهیه مرغ سوخاری ابتدا سیب زمینی ها را همراه با آب و نمک درون قابلمه ریخته و اجازه دهید تا بپزند .
تو این فاصله زمانی که دارید مرغ را نیز به صورت جداگانه همراه با فلفل و برگ بو درون قابلمه ریخته و بپزید . پس از اینکه مواد پخته شدند سیب زمینی ها را درون کاسه ریخته ، مرغ ها را نیز از استخوان جدا کنید و با سیب زمینی ها مخلوط نمایید .
گوشت مرغ و سیب زمینی را له کنید ، آنها را با پنیر موزارلا مخلوط کنید با دست مواد را هم بزنید و فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید تا کاملا یکدست شوند . از مایه مرغ برداشته و به استخوانها وصل کنید ، درون ظروف جداگانه آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری بریزید .
حالا مرغ ها را درون آرد قرار داده سپس درون ظرف تخم مرغ بغلتانید پس از آن درون آرد سوخاری قرار دهید ، دوباره این کار را انجام دهید و این با به تخم مرغ و آرد سوخاری آغشته کنید ، درون ماهیتابه روغن بریزید و هنگامی که داغ شد خوراک مرغ را برای ۳ الی ۴ دقیقه سرخ کنید تا برشته شوند .
برای تهیه سس کارامل ابتدا یک ماهیتابه بزرگ را بر روی اجاق گاز قرار دهید حرارت را کمکم کنید و شکر را درون ماهیتابه بپاشید هنگامی که شکر شروع به آب شدن کرد ، با یک قاشق چوبی شکر ها را مخلوط کنید تا نسوزند .
پس از آب شدن شکرها کره را اضافه کنید و با شکر مخلوط نمایید . به صورت جداگانه خامه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که روان شود سپس آن را به شکر اضافه کنید ، مواد را خیلی سریع مخلوط کنید و مدام آنها را هم بزنید تا سس یکدست شود .
اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا خنک شود ، آن را درون ظرف درب دار ریخته و درون یخچال نگهداری کنید و برای تزیین کیک ساده خانگی از این سس استفاده نمایید . از نکات پخت سس کارامل این است که اگر احساس کردید سفت شده می توانید آب ولرم را به آن اضافه کنید . در ضمن ماهیتابه را بر روی شعله بزرگ اجاق گاز قرار دهید آن هم با حرارت ملایم .
برای تهیه سس کارامل ابتدا یک ماهیتابه بزرگ را بر روی اجاق گاز قرار دهید حرارت را کمکم کنید و شکر را درون ماهیتابه بپاشید هنگامی که شکر شروع به آب شدن کرد ، با یک قاشق چوبی شکر ها را مخلوط کنید تا نسوزند .
پس از آب شدن شکرها کره را اضافه کنید و با شکر مخلوط نمایید . به صورت جداگانه خامه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که روان شود سپس آن را به شکر اضافه کنید ، مواد را خیلی سریع مخلوط کنید و مدام آنها را هم بزنید تا سس یکدست شود .
اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا خنک شود ، آن را درون ظرف درب دار ریخته و درون یخچال نگهداری کنید و برای تزیین کیک ساده خانگی از این سس استفاده نمایید . از نکات پخت سس کارامل این است که اگر احساس کردید سفت شده می توانید آب ولرم را به آن اضافه کنید . در ضمن ماهیتابه را بر روی شعله بزرگ اجاق گاز قرار دهید آن هم با حرارت ملایم .
برای تهیه شیرینی ساده خانگی ابتدا کره را درون دمای آشپزخانه قرار دهید تا نرم شود سپس آن را همراه با پودر قند مخلوط کرده و با همزن هم میزنیم پس از انجام این کار به آن ها زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم و تا زمانی که کرم رنگ شوند هم میزنیم .
حالا نوبت اضافه کردن آرد می باشد آرد را الک کرده و آرام آرام به مواد اضافه کرده و هم می زنیم اکنون زمان آن رسیده که زعفران را به مواد اضافه کنید و با لیسک آنها را مخلوط کنید . در این مرحله خمیر را با دست ورز می دهیم تا زمانی که بدست نچسبد .
توجه کنید که ورز دادن زیاد خمیر باعث میشود به روغن بیفتد اگر احساس کردید خمیر چسبنده است کمی آرد به آن اضافه کنید . هنگامی که خمیر آماده شد آن را با وردنه به قطر یک سانت پهن کنید ، حالا با قالب خمیر رو به شکل دلخواه برش بزنید .
خمیر شیرینی نیاز به استراحت ندارد درون کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و و شیرینیها را با فاصله و مرتب درون سینی قرار دهید شعر را از قبل با دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید و سینی را برای مدت زمان ۱۵ الی ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید .
هنگامی که کمی زیره شیرینی ها تغییر رنگ داد اجاق گاز را خاموش کنید و تا زمانی که آن ها خنک نشدهاند به سینی دست نزنید . برای پخت آن رنگ زعفران اصلاً نباید استفاده کنید . مدت زمان مورد نیاز برای پخت این شیرینی خانگی تقریباً یک ساعت می باشد .