طرز تهیه ترشی پوست بادمجان خوشمزه و ساده، یک ترشی کم هزینه و جدید، امتحان کردن مزه ترشی برای یک بار ضرر ندارد و به شما پیشنهاد میکنیم آن را تهیه کنید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی پوست بادمجان در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی | |
بادمجان کوچک | یک عدد |
پوست بادمجان | دو عدد |
نمک فلفل | به میزان لازم |
سرکه آب | نسبت سرکه ۲ واحد به آب ۱ واحد |
در این پست میخواهیم شما را با یک ترشی بسیار ساده و کم هزینه آشنا کنیم برای تهیه ابتدا باید بادمجان را به صورت نگینی خرد کنید سپس بادمجان های خرد شده را همراه با پوست بادمجان درون قابلمه بریزید.
حالا به این مواد آب و سرکه را اضافه کنید، سپس نوبت به اضافه کردن نمک و فلفل میرسد. بعد از اینکه مواد را با هم مخلوط کردید روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید، اجازه دهید تا برای چند دقیقه بجوشد.
بعد از اینکه مواد نرم شدند حرارت را زیاد کنید و صبر کنید تا آب آن تبخیر شود حالا مواد را با گوشت کوب برقی به صورت پوره آماده کنید. بادمجان ها را درون شیشه ریخته و پس از اینکه خنک شدند درون یخچال قرار دهید. بعد از یک ماه آماده برای مصرف میباشد.
منبع : سحر خانوم بانوی خونه
طرز تهیه خورشت بادمجان بدون گوشت یک غذای شمالی بسیار خوشمزه و گیاهی با دستور پخت بسیار آسان و راحت..برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورشت بادمجان بدون گوشت در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای پخت غذای نونی | |
بادمجان متوسط | پنج عدد |
گردو آسیاب شده | ۸۰گرم |
رب انار | دو سه قاشق |
پیاز متوسط | یک عدد |
برای شروع به سراغ بادمجان ها را شسته و پوست آنها را بگیرید حالا بادمجان ها را به صورت مکعبی و در ابعاد زیر یک سانتی خورد کنید. اگر بادمجانها تلخ بود قبل از خرد کردن برای یک ساعت نمک روی آنها بپاشید و استراحت دهید.
اگر نمک روی آنها پاشیدید قبل از سرخ کردن و خرد کردن آنها را بشویید و خشک کنید. ماهی تابه را روی حرارت بگذارید و روغن اضافه کنید. پس از داغ شدن روغن برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بادمجان ها را سرخ کنید.
پس از اینکه رنگ بادمجان ها عوض شد آنها را از درون ماهیتابه خارج کنید و کنار قرار دهید. یک عدد پیاز را رنده کنید و درون همان ماهیتابه سرخ کنید، بعد از اینکه رنگ پیاز عوض شد گردو های خرد شده را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه تفت دهید.
مراقب باشید چون گردو خیلی زود می سوزد. حالا رب انار را اضافه کنید و کمی مواد را تفت دهید. اکنون می توانید آب را به خورشت اضافه کنید و در ظرف را ببندید و صبر کنید تا کمی جوش خورده و قوام پیدا کند.
در ۳۰ دقیقه پایانی پخت نوبت به اضافه کردن بادمجان های سرخ شده میرسد در قابلمه را بگذارید و حرارت را در حالت ملایم قرار دهید تا خورشت خوشمزه و شمالی شما جا افتاده شود مدت زمان پخت غذا تقریباً یک ساعت و نیم میباشد.
منبع : زهرا بانو
طرز تهیه سوفله بادمجان با مایکروفر مخصوص افرادی که عاشق بادمجان هستند. یک غذای جذاب و نونی خوشمزه.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوفله بادمجان با مایکروفر در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم | |
بادمجان | ۱ کیلوگرم |
پیاز درشت خردشده | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۵ عدد |
سیب زمینی درشت حلقه حلقه شده | ۳ عدد |
سیر اسلایس شده | ۴ الی ۵ حبه |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
فلفل سبز | به مقدار لازم |
مواد لازم کوفته | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز رنده شده | ۱ عدد |
برگ جعفری خرد شده | ۲ ق س |
پودر سوخاری | ۲ ق س |
زیره پودر شده | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
مواد لازم سس | |
رب گوجه فرنگی | ۱ ق س |
روغن زیتون | ۳ ق س |
آب | ۱ لیوان |
بعد از اینکه بادمجان ها را شستید آنها را به صورت درازا و ضخامت ۵ میل برش بزنید. تالار روی برشهای بادمجان و برای یک ساعت به آن استراحت دهید تا با این کار بتوانید تلخی بادمجان را بگیرید.
نمک پاشیدن باعث میشود که بادمجان ها در هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کنند. اکنون می توانید بادمجان ها را بشویید و با یک دستمال تمیز آنها را خشک کنید. خرچه آشپزی را به روغن زیتون آغشته کنید.
حالا روی بادمجان های برش زده را روغن زیتون بمالید و درون ماهیتابه ریخته و سرخ نمایید. پیاز رنده شده خود را همراه با برگ جعفری به گوشت چرخ کرده اضافه کنید سپس به این مواد پودر سوخاری و چاشنی ها را بیافزایید.
مواد گوشتی را با دست ورز دهید تا کاملا منسجم و جا افتاده شود. به صورت گلوله های شبیه گردو گوشت را آماده کنید و درون ماهیتابه ریخته و سرخ کنید. بعد از سرخ کردن آنها را درون ورقهای بادمجان سرخ شده رول کنید.
ظرف فر را آماده کنید، گوجه فرنگی را به صورت حلقه ای برش بزنید و کف ظرف قرار دهید. پیاز را درشت خرد کنید و روی گوجه ها بپاشید. سیب زمینی ها را هم به صورت حلقه حلقه روی مواد قرار دهید.
حالا نوبت قراردادن رول های بادمجان در ظرف می باشد. حبه های سیر را خرد کنید ،دو عدد گوجهفرنگی را هم به صورت حلقه حلقه برش بزنیم به همراه با فلفل سبز ها به ظرف خوراک بادمجان اضافه نمایید.
سس غذا را آماده کنید برای اینکار رب گوجه فرنگی را با روغن زیتون و آب مخلوط کنید و روی مواد بریزید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و برای یک ساعت با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید.
بعد از گذشت ۱ ساعت فویل را از روی ظرف بردارید. اجازه دهید تا غذا برای ۱۵ دقیقه دیگر درون فر بپزد و کاملا مغزپخت و جا افتاده شود. شما این خوراک بادمجان خوشمزه را با نان و برنج می توانید نوش جان کنید.