جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

طرز تهیه ته چین مرغ با رب انار و ماست در قابلمه ساده و سریع

طرز تهیه ته چین مرغ با رب انار

طرز تهیه مرغ مجلسی با رب انار طرز تهیه ته چین مرغ گیلانی طرز تهیه ته چین محلی ته چین مرغ ترش ته چین مرغ شمالی ته چین مرغ گرگانی طرز تهیه برنج با رب انار طرز تهیه مرغ تکه ای با رب انار در فر

طرز تهیه ته چین مرغ با رب انار، غذای بسیار خوشمزه و مجلسی. فقط کافیست کمی خلاقیت در آشپزی خود داشته باشید و با انواع چاشنی ها و ادویه ها غذای خود را مزه دار کنید. آشپزی را با عشق انجام دهید تا کیفیت نتیجه کار شما دو برابر شود.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین مرغ با رب انار در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ته چین
مرغ ۴تکه
پیاز یک عدد
نمک و زردچوبه به میزان لازم
رب انار یک قاشق غذاخوری سرپر
برنج ۴پیمانه
مواد ته دیگ
برنج ۲پیمانه
تخم مرغ یک عدد
زعفران به میزان لازم
ماست نصف لیوان

طرز تهیه ته چین مرغ

مرحله اول

برای مزه دار کردن مرغ، تکه های آن را به نمک و زردچوبه آغشته کنید بعد از ۳۰ دقیقه استراحت، ماهیتابه روی گاز بگذارید و مقداری روغن اضافه کنید. پس از داغ شدن روغن تکه های مرغ را درون تابه ریخته و سرخ کنید.

مرحله دوم

کمی که رنگ تکه های مرغ تغییر کرد پیاز خلالی شده را به آن اضافه کنید و با مواد تفت دهید تا زمانی که پیاز ها سبک و طلایی رنگ شوند حالا نوبت به اضافه کردن رب انار رسیده، مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید.

مرحله سوم

بعد از آبکش کردن برنج، به جای تردید از یک لایه ته چین کف قابلمه بریزید سپس مرغ را اضافه کنید و بعد از آن الباقی برنج را بریزید، کمی برنج ها را فشرده کرده و آن را به صورت دمی آماده کنید. حالا ته چین مرغ شمالی شما آماده است.

منبع: صفحه هنرمند عزیز بانوی خونه

طرز تهیه ته چین گوشت چرخ کرده در فر شام برای ۲ نفر ساده و سریع

طرز تهیه ته چین گوشت چرخ کرده

طرز تهیه ته چین گوشت چرخ کرده بدون فر طرز تهیه ته چین گوشت چرخ کرده در پلوپز ته چین گوشت چرخ کرده و سیب زمینی فیلم ته چین گوشت چرخ کرده طرز تهیه ته چین گوشت چرخ کرده در فر ته چین گوشت چرخ کرده دونفره ته چین گوشت چرخ کرده برای ۴ نفر ته انداز گوشت چرخ کرده

طرز تهیه ته چین گوشت چرخ کرده یک خوراک خوشمزه و مجلسی مخصوص تزیین سفره های خاص. اونایی که علاقه مصرف مرغ ندارن میتونن گوشت چرخ کرده را جایگزین مرغ کنن و از خوردن این ته چین لذت ببرند.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین گوشت چرخ کرده در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم
برنج ایرانی ۳ پیمانه
ماست شیرین چکیده پرچرب ۱پیمانه
تخم مرغ درشت ۲ عدد
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
چرخ کرده گوشت ۳۰۰ گرم
زعفران غلیظ ۲ تا۳ قاشق سوپ خوری
پیاز درشت ۲ عدد
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
ادویه نمک و فلفل وزردچوبه ودارچین و کمی هل و زنجبیل

طرز تهیه ته چین گوشت چرخ کرده

مرحله اول

اولین کاری که میکنیم آماده کردن پیاز داغ می باشد، بعد از آن گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و با هم دیگر تف می دهیم تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند، حالا رب و ادویه را همراه با نمک و فلفل به مواد اضافه کنیم.

مرحله دوم

بعد از اینکه مواد گوشتی حسابی مخلوط و جا افتاده شد اجاق گاز را خاموش میکنیم. مواد گوشتی ما تقریباً باید شبیه مایه ماکارونی بشه اما اینجا نباید آب اضافه کنیم. بعد از انجام این کارها میریم سراغ آماده کردن برنج.

مرحله سوم

برنج مون رو باید از قبل با آب ولرم و نمک بخیسانیم حالا آبکش میکنیم. توجه کنید برنج باید زنده تر از حد معمول باشه در هنگام ابکش کردن. تخم مرغ ها رو درون کاسه بزرگ شکسته و با همزن دستی هم می‌زنیم.

مرحله چهارم

اینجا ماست چکیده و روغن را با زعفرون و مقداری نمک و فلفل به تخم مرغ اضافه می کنیم. مایع را به خوبی مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. حالا برنج آبکش شده رو اضافه میکنیم و با مایه حسابی مخلوط میکنیم.

مرحله پنجم

مقداری کره هم دمای محیط آماده کنید و قالب مورد نظر خود را با آن چرب نمایید. نصف برنج را درون قالب میریزیم و حسابی با پشت قاشق آن را فشرده میکنیم. حالا مایه گوشتی را درون قالب پخش کنیم.

مرحله ششم

مایه گوشتی نباید به دیواره های قالب برسه چون در هنگام پخت میسوزه. الباقی برنج را اضافه کنید و سطح آن را صاف کنید. فر را از قبل گرم میکنیم و قالب را با دمای ۱۸۰ درجه برای یک الی ۱/۵ ساعت درون فر قرار میدهیم.

مرحله هفتم

این زمان پخت برای طلایی شدن ته چین عالی می باشد. یکی از نکات طلایی برای پخت ته چین در فر استفاده از فویل بر روی قالب میباشد. فویل را روی قالب کشیده و روی آن چند سوراخ بزنیم تا برنج در هنگام پخت بخار نگیرد.

مرحله هفتم

اگه میخوای ته چین خوش رنگی درست کنی باید از زعفران زیادی استفاده کنی و خسیس بازی در نیاری. برای تهیه ته چین من توصیه می کنم از قالب شیشه ای استفاده کنید، استفاده از قالب فلزی درصد سوختن ته چین را بالا میبرد.

منبع: الی اسماعیلی

طرز تهیه کیک بادام زمینی شکلاتی با فر برقی عصرانه ساده و سریع

طرز تهیه کیک بادام زمینی

کیک بادام زمینی به خانه برمیگردیم طرز تهیه کیک با کره بادام زمینی کیک بادام زمینی شف طیبه کیک بادام زمینی بدون فر طرز تهیه کیک بادام زمینی و موز کیک بادام فرانسوی کیک بادام زمینی با گاناش شکلات کیک بادام و شکلات

طرز تهیه کیک بادام زمینی با شکلات و شیر ،یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه و خوش بافت برای صبحانه و عصرانه. با تهیه انواع کیک خانگی می توانید تغذیه مناسب برای کودکان خود مهیا کنید و از خوردن آن لذت ببرید. مواد را با لیوان دسته دار فرانسوی اندازه گیری کنید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک بادام زمینی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

کیک کره بادام زمینی
تخم مرغ ۲ عدد درشت
آرد ۱ و یک دوم لیوان
شکر نصف لیوان
شیر سه چهارم لیوان
روغن یک چهارم لیوان
کره بادام زمینی ۳ قاشق غذاخوری سر پر
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
شکلات چیپسی یک چهارم لیوان
وانیل ۱۵ قطره

طرز تهیه کیک بادام زمینی

مرحله اول

ابتدا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و آن را برای سه مرحله الک کنید آرد را کنار قرار دهید، سپس فر گاز یا فر برقی را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه دهید تا گرم شود.

مرحله دوم

تخم مرغ را شکسته و آن را هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود، بعد از انجام این کار وانیل و شکر را اضافه کنید، مواد را برای هشت دقیقه و با دور تند همزن مخلوط کنید تا کرم رنگ و حجیم شود.

مرحله سوم

حالا روغن را اضافه کنید و برای ده ثانیه با دور کند همزن مایه کیک را مخلوط کنید، بعد از آن نوبت به کره بادام زمینی می رسد، کره را هم برای ده ثانیه هم بزنید تا مایه مخلوط و یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا نوبت به اضافه کردن شیر می رسد مدت زمان هم زدن شیر هم ۱۰ ثانیه می باشد. آرد و بکینگ پودر را طی سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید، هر بار که اضافه کردید برای ۱۰ ثانیه با دور کند مواد را هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله پنجم

در مرحله آخر شکلات چیپسی را به مواد اضافه کرده و بسیار آرام با لیسک مایه را مخلوط کنید. قالب مورد نیاز خود را آماده کنید و پس از اینکه آن را با روغن جدا کننده چرب کردید مایه را درون قالب بریزید.

مرحله ششم

قالب را برای مدت زمان ۴۵ تا ۵۰ دقیقه درون فر بگذارید دما همان ۱۷۰ درجه سانتیگراد باشد. این دما برای فر گازی مناسب می‌باشد. اگر میخواهید کیک را درون فر برقی آماده کنید باید دما را تا ۲۰ درجه کمتر نمایید.

منبع : الهام معصومی