فرنچ تست
نان تست= 4 برش
شیر سویا=یک پیمانه
آب نارنگی یا پرتقال=4/1 پیمانه
رنده پوست پرتقال یا نارنگی تازه= 2 قاشق چایخوری
پودر دارچین=2/1 قاشق چایخوری
پودر جوز هندی=کمی
آرد گندم سبوس دار=یک قاشق غذاخوری
برای اینکه غذای شما نما و ظاهر زیبا داشته باشد
استفاده از خرد کن پلین میتواند در این زمینه به شما کمک کند
شیر سویا+ آب نارنگی+رنده پوست نارنگی+دارچین و کمی جوز هندی+آرد را
با هم در یک کاسه مخلوط کنید.نان تست ها را برای یک ثانیه در این مایع بزنید
و بعد در تابه تفلون که با کمی روغن چرب شده بگذارید تا دو طرف آن کاملا
ترد و قهوه ای شود.سپس روی آن کمی پودر قند-دارچین بپاشید و با
رنده پوست نارنگی تزیین کنید.میتوانید هنگام سرو مقداری
کره یا خامه گیاهی روی تست ها بگذارید
از نان تستی استفاده کنید که چند روز از خرید آن گذشته و به اصطلاح بیات شده است