خورشت قیمه با قارچ و سویای تکه ای
لپه=2/1 لیوان
سویا تکه ای خشک=3/1 لیوان
قارچ=5-4 عدد
رب گوجه فرنگی=3-2 قاشق غذاخوری
زردچوبه=حدودا یک قاشق چایخوری
پیاز=یک عدد بزرگ
لیمو عمانی=3-2 عدد
نمک-فلفل سیاه-زعفران -دارچین و روغن=به میزان لازم
سیب زمینی=2 عدد متوسط(برای سرخ کردن)
پیاز راسرخ میکنیم تا طلایی شود سپس لپه ای که از قبل خیس کرده ایم را
اضافه میکنیم +فلفل و زردچوبه و میگذاریم تا بپزد.وقتی که لپه کاملا پخت
به آن رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم تا خوشرنگ شود همچنین زعفران و
لیمو عمانی(3-2 عدد) -نمک و مقداری سویای تکه ای
(که از 5 دقیقه قبل در آب گرم خیس کرده ایم و آبکش کرده ایم)
و میگذاریم تا خورشت جا بیفتد. جداگانه در یک تابه مقدار کمی روغن میریزیم
و قارچ های درشت خرد شده با خرد کن پلین (میتوانید قارچ ریز درسته هم استفاده کنید)
را کمی با نمک و فلفل تفت میدهیم و به غذا اضافه میکنیم.
و بعد از 5 دقیقه غذا را با برنج پخته و سیب زمینی سرخ شده سرو میکنیم و
روی خورشت هم کمی پودر دارچین میپاشیم.
*میتوانید برای تنوع به جای سیب زمینی از کدو-بادمجان و یا بامیه سرخ شده هم
کنار غذا استفاده کنید که کالری کمتری هم از سیب زمینی سرخ شده دارند.
*میتوانید برای طعم بهتر غذا از مقداری پوره ی گوجه فرنگی تازه در کنار رب گوجه فرنگی استفاده کنید
*اگر سویا در دسترس تان نبود میتوانید سویا را حذف کنید و فقط از قارچ ب
ه میزان دوبرابر مقدار داده شده در دستور استفاده کنید