پاستا یونانی با سس گوجه و لوبیا سفید
مواد لازم:
کنسرو گوجه فرنگی=2 لیوان
لوبیا سفید پخته=یک لیوان
اسفناج یا ریحان سبز تازه=300 گرم
سیر=3-2 حبه
روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری
پنیر سویا=2/1 پیمانه
پاستا=250 گرم
آویشن=2/1 قاشق چایخوری
زیتون سیاه=به میزان لازم
برای خرد کردن مواد غذایی و جلوگیری از له شدن آنها به خاطر فشار بر روی رنده
به شما استفاده از خرد کن پلین را توصیه میکنیم با آرزوی موفقیت برای همه پیروز باشید
سیر+روغن زیتون+گوجه فرنگی+لوبیا سفید پخته+نمک و فلفل سیاه+آویشن و
میگذاریم تا بجوشد برای یک ریع تا جا بیفتد و کمی غلیظ شود
سپس اسفناج را اضافه میکنیم و بعد از 4-3 دقیقه سس را روی پ
استای آبکش شده میریزیم + پنیر و زیتون خرد شده .
*میتوانید از گوجه های گیلاسی و یا گوجه فرنگی تازه خرد شده و
پخته شده به جای کنسرو گوجه فرنگی استفاده کنید