کیک مرمری با شکلات شیری
مواد لازم:
تخم مرغها را از نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا
با محیط هم دما شوند. کف و دیواره های یک قالب مسطیل
لوف 12*23 را خوب چرب و آرد پاشی کنید و فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
3/1 از مایه کیک را جدا کرده و کنار بگذارید.
شکلاتها را روی بخار آب ذوب کنید و به 3/1 مایه جدا شده کیک اضافه و مخلوط کنید.
نیمی از مایه سفید را کف قالب ریخته و مایه شکلاتی را
روی آن بریزید و سپس باقیمانده مایه سفید را روی قسمت
شکلاتی ریخته و به کمک یک چاقو یا ته قاشق چند دور
مواد را هم بزنید تا شکل مرمری ب خود بگیرد و قالب را
داخل فر بگذارید تا کاملا بپزد. پس از پخت از فر خارج کرده و 10 دقیقه بعد کیک را از قالب خارج کنید.
منبع سایت پلین