جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

تارت لیمو ترش


تارت لیمو ترش


عکس: ‏تارت لیمو ترش

مواد لازم:

خمیر تارت 1 دستور
زرده تخم مرغ 4 عدد
شیر عسلی 1 و 4/1 پیمانه
رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه 2/1 پیمانه
رنگ خوراکی سبز به دلخواه
خامه شیرین شده قنادی

طرز تهیه:
تخم مرغها را بزنید و شیر عسلی را کم کم به آن اضافه کنید پوست لیمو ،آب لیمو و رنگ سبز را اضافه کنید. 

خمیر تارت آماده را با ورنه باز کنید و داخل قالب 21 سانتی پای بیاندازید. مواد را داخل خمیر بریزید و به مدت 15- 20 دقیقه در فر 250 درجه فارنهایت بپزید و پس از پخت بگدارید 1 ساعت خنک شود و سپس به مدت 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید. 

خامه قنادی را با همزن خوب بزنید ت فرم بگیرد و با آن روی تارت را تزیین کنید.

مواذ لازم برای خمیر تارت:

آرد 180 گرم 
آب یخ 5/1 الی 2 قاشق سوپخوری 
کره سرد 100 گرم 
پودرقند 2 قاشق سوپخوری 
وانیل 8/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
آرد این خمیر را یکی دو ساعت قبل از شروع به کار در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود. آرد و وانیل و پودر قند را با هم مخلوط کنید و داخل دستگاه غذا ساز با تیغه خردکن بریزید. کره را که کاملاً سرد است قطعه قطعه کنید و به آرد اضافه کنید. چند دقیقه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان آید. آب سرد را کم کم اضافه کنید در حدی که خمیر به هم بچسبد . خمیر را از ظرف غذا ساز خارج کرده و بدون اینکه آن را ورز دهید داخل کیسه پلاستیک گذاشته و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید. به یاد داشته باشید که این نوع خمیر را نباید اصلاً ورز داد. چنانچه قصد تهیه تارت در قالبی بزرگ را دارید خمیر را پس از طی زمان استراحت بین 2 لایه پلاستک با وردنه به قطر 3 میلیمتر بازکنید و داخل قالب مخصوص تارت که خیلی کم چرب شذه است گذاشته و اضافات آن را جدا کنید.‏


  


مواد لازم:

خمیر تارت 1 دستور
زرده تخم مرغ 4 عدد
شیر عسلی 1 و 4/1 پیمانه
رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه 2/1 پیمانه
رنگ خوراکی سبز به دلخواه
خامه شیرین شده قنادی

طرز تهیه:
تخم مرغها را بزنید و شیر عسلی را کم کم به آن اضافه کنید

پوست لیمو ،آب لیمو و رنگ سبز را اضافه کنید.


خمیر تارت آماده را با ورنه باز کنید و داخل قالب 21 سانتی پای بیاندازید.

مواد را داخل خمیر بریزید و به مدت 15- 20 دقیقه در فر 250 درجه فارنهایت

بپزید و پس از پخت بگدارید 1 ساعت خنک شود و سپس به مدت 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید.


خامه قنادی را با همزن خوب بزنید ت فرم بگیرد و با آن روی تارت را تزیین کنید.

مواذ لازم برای خمیر تارت:

آرد 180 گرم
آب یخ 5/1 الی 2 قاشق سوپخوری
کره سرد 100 گرم
پودرقند 2 قاشق سوپخوری
وانیل 8/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
آرد این خمیر را یکی دو ساعت قبل از شروع به کار

در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود. آرد و وانیل و پودر قند را

با هم مخلوط کنید و داخل دستگاه غذا ساز با تیغه خردکن بریزید.

کره را که کاملاً سرد است قطعه قطعه کنید و به آرد اضافه کنید.

چند دقیقه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان آید

آب سرد را کم کم اضافه کنید در حدی که خمیر به هم بچسبد .

خمیر را از ظرف غذا ساز خارج کرده و بدون اینکه آن را ورز دهید

داخل کیسه پلاستیک گذاشته و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

به یاد داشته باشید که این نوع خمیر را نباید اصلاً ورز داد.

چنانچه قصد تهیه تارت در قالبی بزرگ را دارید خمیر را پس از

طی زمان استراحت بین 2 لایه پلاستک با وردنه به قطر 3 میلیمتر بازکنید

و داخل قالب مخصوص تارت که خیلی کم چرب شذه است گذاشته و اضافات آن را جدا کنید.


منبع سایت پلین

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد