روغن مایع : نصف پیمانه
آب : نصف پیمانه
نمک : یک قاشق چای خوری
کره : یک قاشق سوپ خوری
بادمجان کبابی : 2 عدد
پنیر سفید : 50 گرم
پنیر پیتزا : 20 گرم
نمک و فلفل و کنجد و آرد : به میزان لازم
زرده تخم مرغ : یک عدد
با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم
در ابتدای کار آب ، روغن ، کره را در ظرفی مناسب با
هم مخلوط می کنیم و کمی نمکی اضافه می کنیم
آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و ورز می دهیم
تا جایی که خمیر یک دستی به وجود آید و به دست نچسبد
بادمجان را ساطوری خرد می کنیم و با پنیر سفید
پنیر پیتزا رنده شده ، نمک و فلفل مخلوط می کنیم
خمیر را با وردنه باز کرده و با لیوان گرد قالب می زنیم
از مایه بادمجان کمی داخل خمیرها قرار داده و دو طرف آن را به هم می چسبانیم
و مثل بقچه پیچ می دهیم و در سینی فر چرب شده قرار می دهیم
روی آنها ابتدا زرده تخممرغ می مالیم و بعد کنجد می پاشیم
و در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار می دهیم
نکته 1 : برای تزئین کلوچه ها از ریحان می توانیم استفاده کنیم
نکته 2 : برای طمع بهتر می توانیم از
سس های اماده همراه کلوچه استفاده کنیم