مواد لازم گوشت گوساله340گرم روغن1قاشق غذاخوری آب گوشت113گرم پیاز خرد شده1پیمانه کرفس خرد شده1/2پیمانه پودر آویشن1قاشق چایخوری فلفل سیاه1/4قاشق چایخوری سیر رنده شده2حبه برگ بو1عدد سبزیجات منجمد1پیمانه کنسرو گوجه فرنگی400گرم زردک یا سیب زمینی خرد شده1پیمانه جو زودپز2/3پیمانه
طرز تهیه در یک قابلمه،گوشت را داخل روغن روی حرارت ملایم تفت دهید. آب گوشت،پیاز،کرفس،آویشن،فلفل،سیر و برگ بو را اضافه کنید.پس از جوشیدن حرارت را کم کنید.در قابلمه را بگذارید تا یک ساعت و نیم بپزد.سبزیجات منجمد،کنسرو گوجه فرنگی و جوپرک را اضافه کنید.در قابلمه را بگذارید تا15دقیقه نیم جوش روی حرارت کم بماند تا سبزیجات و جو پخته شوند. در آخر،برگ بو را از سوپ خارج کنید. سایر نکات این سوپ از
تکه های گوشت گوساله تهیه می شود و سرشار از ویتامینBاست.