کلوچه فومن طرز تهیه مواد لازم مواد لازم برای داخل کلوچه: روغن حیوانی یا کره20گرم روغن صاف90گرم روغن مایع35گرم گردوی خرد شده4قاشق غذاخوری شکر دانه درشت500گرم دارچین2قاشق سوپ خوری هل1/4قاشق چایخوری وانیل1/8قاشق غذاخوری آرد300گرم مواد لازم برای خمیر: آرد1کیلو گرم جوش شیرین1/4قاشق چایخوری بیکینگ پودر1/8قاشق چایخوری روغن صاف قنادی240گرم روغن جامد40گرم روغن مایع50گرم زعفران آب کرده غلیظ1/2قاشق چایخوری آب400میلی لیتر
طرز تهیه طرز تهیه مواد داخل کلوچه: ابتدا سه نوع روغن را با شکر در همزن برقی می ریزیم و با دور کند می زنیم.مواظب باشید که در حین زدن مواد، شکر حل نشود،زیرا حل شدن شکر باعث خواهد شد که
کلوچه شیره دهد.بعد از اینکه خوب مخلوط شدند،دارچین، هل و وانیل را هم اضافه می کنیم و در آخر، بعد از سبک شدن مواد،آرد را نیز اضافه می کنیم. طرز تهیه خمیر کلوچه: آرد،جوش شیرین و بیکینگ پودر را در ظرف بزرگ و عمیق می ریزیم و مخلوط می کنیم.سپس وسط آن را گود می نمائیم. سه نوع روغن و زعفران را وسط آرد می ریزیم و مخلوط می کنیم. آب را نیز کم کم اضافه می کنیم تا مایع خمیر شود.پس از اینکه خمیر خوبی به دست آمد که به دست نمی چسبید،کمی آن را ورز می دهیم و به مدت20دقیقه در یک ظرف در بسته قرار می دهیم تا ور بیاید. پس از اینکه خمیر ور آمد،گلوله
هایی را از آن بر می داریم و با وردنه صاف می کنیم و مقداری از مواد داخل
کلوچه را روی آن می ریزیم و با دست جمع می کنیم و آن را به شکل گرد و
تخت
در می آوریم.بعد از5دقیقه مهر مخصوص این کلوچه را در آرد کرده و روی کلوچه ها می زنیم.سپس مقداری تخم مرغ زده شده و زعفران روی کلوچه ها میمالیم و در فر با دمای260درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت می گذاریم.
سایر نکات کلوچه محلی فومن یکی از هزاران نوع شیرینی دلچسب ایران زمین است که طعم خانگی آن به مراتب بهتر و لذت بخش تر از آماده آن است
به شما برای یک آشپزی آسان و بدون هیچ گونه دقدقه استفاده از ابزار نوین آشپزی مثل خرد کن پلین را پیشنهاد میکنیم
برای آشنایی بیشتر با این محصولات بر روی عکس زیر کلیک نمایید