خبچاقوتو تیز کنید بریم سراغ ریز ریز کردن سیر و برگ های تازه ریحانتوی یه
تابه یکم روغن زیتون بریزید و سیر و ریحان رو به مدت ۲ دقیقه تفت بدید تا
سیرها طلایی بشنگوجه ها حسابی له کنید و آبشونو تا حد امکان جدا کنید از
گوشته گوجه فرنگی هاسینهای مرغ رو شبیه شنیسل ببرید با ضخامت حدود ۵
میلیمترحالا ارد رو روی مرغ بپاشید و توی یه کاسه ۲ عدد تخم مرغ رو باچنگال
حسابی هم بزنین و ارد سوخاری رو داخل تخم مرغ بریزید همراه یکم
پارمسانحالا سینه های مرغ رو داخل این مخلوط بزنید و سعنی کنین تمام سطح
مرغ رو بپوشونهتو تابه همراه روغن سرخ کنید مرغ ها رو تا کاملا برشته و سرخ
بشهاسپاگتی هارو طبق دستور پشت بسته بپزید و کنار نگهشون داریدحالا
اسپاگتی مرغ رو همراه گوجه ها تو یه تابه دیگه بریزید و یکم فلفل و نمک و اویشن یکم تفت بدید