تابه را روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار داده کمی که ظرف مورد نظر داغ شد کره و روغن را همزمان با هم اضافه میکنید ، روغن راکمی در تابه بچرخانید هنگامی که آب شد آرد را درون تابه ریخته و تفت دهید با یک قاشق چوبی آرد را هم بزنید تا زمانی که رنگ آن سرخ و بوی خامی آرد گرفته شود حالا اجاق را خاموش کنید، زرده تخم مرغ را با شکر و گلاب مخلوط کنید و هم بزنید
سپس هل و زعفران را اضافه کنید و این مواد را کمی هم بزنید ، حالا مایه را به آرد اضافه کنید و دوباره بر روی اجاق قرار دهید، به این نکته توجه داشته باشید برای تهیه حلوا باید مدام مواد را هم بزنید تا در اصطلاح به روغن بیوفته ، این حلوا کمی کشدار میباشد و بسیار خوشمزه و مقوی میباشد . مناسب برای استفاده در ماه مبارک رمضان. اصلا بوی تخم مرغ نمیگیره این حلوا دارای بافت نرم و لطیفی میباشد ، مطمئن باشید از طبخ این حلوای سنتی کشور افغانستان پشیمان نخواهید شد امیدواریم مورد پسند شما کاربران گرامی و عزیز قرار گرفته باشد