جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

طرز تهیه مربای بالنگ

طرز تهیه مربای بالنگ

مرحله اول

برای تهیه مربای بالنگ با بافت لطیف و نرم ابتدا پوست زرد رنگ بلند را با چاقو بگیریم سپس بالنگ ها را با چاقو از وسط به دو نیم تقسیم کنید و پرده های داخل بالنگ را خارج نمایید سپس پوست سفید باقی مانده را به صورت مکعبی و درشت خورد نمایید .

مرحله دوم

حالا پوست های خرد شده را بر روی ترازو گذاشته و به اندازه وزن آنها شکر آماده کنید . بالنگ های خرد شده را درون قابلمه ریخته و به آن آب سرد اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و اجازه دهید تا آب شروع به جوشیدن کند .

مرحله سوم

در مرحله و اجازه دهید تا بلند ها برای مدت زمان ۵ دقیقه بجوشد سپس آنها را آبکش نمایید پس از انجام این کار پوست ها را با آب سرد بشویید این کار را برای دو الی سه مرحله انجام دهید تا تلخی پوست بالنگ گرفته شود پس از انجام این کار پوست ها را آبکش کنید و با دست فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود .

مرحله چهارم

در این مرحله شکر را همراه با آب و آب بالنگ ها بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید اجازه دهید تا شکر درون آب حل شود سپس بالنگ ها را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا برای مدت زمان حدودی ۴۵ دقیقه بر روی اجاق گاز بجوشند .

مرحله پنجم

پس از این که مربای خوشمزه شما غلیظ و بلند ها شیشه ای شدند و در ۱۰ دقیقه پایانی پخت گلاب را به مربا اضافه کنید . پس از اینکه اجاق گاز را خاموش کرد اید اجازه دهید تا مربا خوش رنگ در دمای محیط خنک شود . حالا مربا را درون شیشه ریخته و درب آن را ببندید .

مرحله ششم

سعی کنید از شیشه های تمیز و استریل شده استفاده کنید پس از اینکه مربا خانگی را درون شیشه قرار  دادید ، آن را چند بار بر روی سطح صاف و محکم بکوبید تاحباب های هوای موجود در شیشه بر روی سطح مربا آمده ، سپس درب ظرف را باز کنید تا هوای اضافی آن خارج شود دوباره در شیشه را ببندید و درون یخچال قرار دهید .

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد