برای تهیه بورک اسفناج پس از اینکه اسفناج ها را پاک کردید آن ها را در ابعاد درشت خرد کرده سپس درون آبکش ریخته و بشورید ، حالا اسفناج های پاک شده را درون قابلمه ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید و درب قابلمه را ببندید تا خوراک اسفناج بپزد .
برای پخت اسفناج نیازی به اضافه کردن آب نیست ، مواد را در هنگام پخت هم بزنید تا نسوزند ، پس از پخت پیازچه را همراه با نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری روغن به اسفناج ها اضافه کرده و با هم تفت دهید ، توجه داشته باشید با حرارت ملایم این کار را انجام دهید .
قابلمه را از روی اجاق گاز برداشته و اسفناج ها را همراه با پنیر خامه ای مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند پس از انجام این مرحله درون یک کاسه تخم مرغ ها را شکسته و با روغن و شیر مخلوط کنید . حالا خمیر یوفکا را در یک سطح صاف پهن کنید .
حالا با یک فرچه مخلوط تخم مرغ را بر روی سطح خمیر یوفکا بکشید این کار باعث جلوگیری از پاره شدن خمیر در هنگام رول کردن میشود اکنون زمان آن رسیده که اسفناج را بر روی خمیر بریزید و آن را رول کنید قالب خود را چرب کرده و رول ها را به صورت حلزونی درون آن بچینید .