جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

علت شکرک زدن مربا

علت شکرک زدن مربا

نکات تهیه مربا

شکرک زدن علتش پایین بودن کیفیت مربای شما نیست شما با اضافه کردن مقداری آب جوش و یا آبلیمو به محصول خود و جوشاندن دوباره آن می‌توانید این مشکل را کاملاً از بین ببرید و مربای خود را دوباره از نو آماده برای مصرف نمایید  . اگر می‌خواهید مربای یک میوه شیرین را تهیه کنید برای پخت آن حتماً از آبلیمو و یا جوهر لیمو استفاده کنید به خاطر حالت اسیدی بودن آن چون آبلیمو آستانه تولد قند میوه را بالا برده و همین امر باعث جلوگیری از شکرک زدن محصول شما می شود .

طرز تهیه مربا

برای تهیه مربا با میوه ترش چون خود این میوه اسید مورد نیاز را دارد از مقدار کمتری آب لیمو برای تهیه آن استفاده کنید همین مقدار کم از شکرک زدن آن جلوگیری خواهد کرد . زمانی که مقدار شکر و شیرینی میوه بالا باشد و همین امر باعث شکرک زدن مربا می شود . یکی دیگر از نکات مهم برای پخت مربا این است که نباید آن را با دمای بالا بجوشانید و همین امر یکی دیگر از علتهای شکرک زدن می باشد .

کپک زدن مربا

اگر بعد از پخت مربا شل باشد و کاملاً غلیظ نشده باشد بعد از اینکه آنرا درون شیشه بریزید کپک خواهد زد یکی دیگر از علت‌ها این است که مربا را درون ظرف خیس بریزید . یکی از فوت و فن های مربای هویج این است که چند دانه تخم به را درون توری بریزید و آن را بعد از پخت به مربا اضافه کنید همین امر باعث لعاب دار شدن و جلوگیری از کپک زدن مربا میشود .

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد