بلال آب پز با شیر بر روی گاز ، ابتدا یک قابلمه مناسب را انتخاب کرده و بعد از آن پوست بلال ها را بگیرید و در کف قابلمه قرار دهید حالا بلال ها را دو تکه کنید و درون قابلمه قرار دهید ، پوست بلال بعد از اینکه بسوزد عطر و طعم خاصی را به خوراک شما خواهد داد .
در مرحله بعد تا نصف قابلمه را با آب پر کنید و روی اجاق گاز قرار دهید کمی که گرم شد یک لیوان شیر را برای آبدارتر شدن ذرت ها اضافه کنید و برای چرب تر شدن از نصف قالب کره استفاده نمایید ،درب ظرف را بسته و برای ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا بپزد .