جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

طرز تهیه بستنی طالبی خانگی

طرز تهیه بستنی طالبی خانگی

برای تهیه این بستنی رژیمی بدون ثلعب در ابتدای کار طالبی را تمیز کرده و پوست آن را گرفته سپس در ابعاد کوچک خرد کنید و برای مدت زمان ۴ الی ۶ ساعت درون فریزر قرار دهید ، پس از اینکه تکه های طالبی آماده شد آنها را درون میکسر ریخته و بصورت پوره درآورید ، سپس به مایه شیر و عسل را اضافه نموده و دوباره برای ۳۰ ثانیه الی ۱ دقیقه مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود ( اگر رژیم خاصی در برنامه غذایی خود ندارید میتوانید به مایه ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری خامه قنادی اضافه کنید ) که باعث خوشمزه تر شدن بستنی شما خواهد شد .

در مرحله بعد مزه را تست کنید اگر شیرینی بستنی کم بود مقدار عسل را بیشتر کنید ، حالا مایه را برای ۷ الی ۸ ساعت درون فریزر قرار دهید تا حسابی خودش را بگیرد و آماده برای سرو شود . توجه داشته باشید استفاده از خامه قنادی بخاطر شیرینی زیاد باعث میشود که عسل کمتری مصرف کنید . این نوع بستنی های خانگی بعلت عدم استفاده از ثلعب و تخم مرغ کاملا سالم و رژیمی می‌باشند .

طرز تهیه و پخت پیراشکی خانگی

طرز تهیه پیراشکی خانگی

برای شروع پس از اینکه مرغ ها را درون قابلمه ریخته و همراه با مقداری آب آنها را پختید اجاق گاز را خاموش کرده و پس از سرد شدن مرغ آن را بصورت ریش ریش خرد کنید . در مرحله بعد تابه ای را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه کنید قارچ ها را پس از شستشو خرد کرده و درون تابه ریخته و تفت دهید سپس فلفل دلمه ای را اضافه کرده و کمی تفت دهید بعد از انجام این کار مرغ ریش ریش شده را همراه با ذرت اضافه نمایید و سرخ کنید حالا به مواد نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را تا زمانی که پخته شوند تفت دهید .

از همان پنیری که برای تهیه پیتزا استفاده میکنید آماده کنید چانه های کوچکی از خمیر گرفته و به کمک وردنه آنرا پهن کنید موادی را که آماده کرده بودید را بر روی خمیر ریخته سپس پنیر پیتزا را اضافه کنید ، توجه داشته باشید هر چه مقدار پنیر بیشتر باشد پیراشکی خوشمزه تر خواهد بود . پس از اضافه نمودن پنیر پیتزا دو طرف خمیر را بهم چسبانده و پیراشکی های آماده شده را درون روغن زیاد ریخته و سرخ نمایید ، چون پیراشکی خانگی شما زود سرخ میشود مراقب باشید تا نسوزد ، برای مواد میانی از سوسیس و کالباس و سیب زمینی و گوشت هم میتوانید استفاده کنید . خمیر شما زیاد کلفت نباشد تا بخوبی پخته شود .

طرز تهیه پلو مکزیکی

طرز تهیه پلو مکزیکی

یکی از نکاتی که غذاهای مکزیکی را خاص میکند تند بودن آن می‌باشد ، پیاز را درون ظرف مناسب ریخته همراه با مقداری روغن تفت دهید زمانی که پیازها سبک و شیشه ای شد مرغ را اضافه کرده و کمی سرخ کنید به مرغ فلفل و نمک و ادویه را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید و تفت دهید ، بعد از سرخ شدن گوشت آب را اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم مرغ بپزد .

در یک ظرف جداگانه نخود فرنگی ها را ریخته بپزید ، پس از آماده شدن مرغ و نخود ، سینه مرغ را ریش ریش کرده و نمودها را نیز درون آبکش ریخته تا آب آن گرفته شود . حالا تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه کنید ، یک عدد پیاز را خرد کنید و درون تابه تفت دهید سپس مرغ و نخود را اضافه کرده و تفت دهید در همان حال فلفل سیاه و سس کچاپ را اضافه نمایید برای تهیه این خوراک مرغ و سبزیجات خوشمزه نیازی به استفاده از رب ندارید .

برنج را بصورت ابکش آماده کنید و مواد را بصورت لایه لایه درون قابلمه ریخته و آن را روی اجاق گاز قرار دهید تا پلو مجلسی شما آماده شود ، چون مواد شما با سس مخلوط شده اجاق گاز را کمی زودتر خاموش نمایید تا برنج شما بصورت شفته در نیاید .

طرز تهیه قرمزه نخودچی

طرز تهیه قرمزه نخودچی

برای تهیه این خورشت اصفهانی در ابتدا کاسه ای نسبتاً بزرگ را آماده کرده سپس گوشت چرخ کرده را درون کاسه ریخته و پس از آن آرد نخودچی و پیاز رنده شده را اضافه کنید مواد را با دست چنگ زده و مخلوط کنید در همان حال نمک و فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید کمی بعد که گوشت با ادویه ها بخوبی مخلوط شد ۱ قاشق غذاخوری نعنا را اضافه نموده و حسابی مایه را ورز دهید تا زمانی که گوشت به دست شما نچسبد ، اضافه نمودن ۱ نصف استکان آب به مایه شما بدون اشکال می‌باشد .

در مرحله بعد کاسه را برای مدت زمان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار و جا افتاده شود ، هنگامی که گوشت را از درون یخچال خارج نمودید از آن به اندازه یک گردو برداشته و گرد کنید ، کوفته ها را کنار بگذارید و مشغول الباقی کارها شوید .

در مرحله بعد قابلمه را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه کنید پیاز خرد شده را درون قابلمه ریخته و تفت دهید زمانی که پیازها سبک و شیشه ای شدند رب گوجه فرنگی را همراه با نمک و فلفل و زردچوبه و ۱ قاشق غذاخوری نعنا درون قابلمه ریخته و تفت دهید کمی که مواد سرخ شد ۵ پیمانه آب اضافه کنید وقتی که آب شروع به جوشیدن کرد گوشت های قلقلی را درون قابلمه ریخته و برای مدت زمان ۵ دقیقه با در باز صبر کنید تا بجوشد ، سپس درب ظرف را بسته و حرارت را کم کنید ، اکنون به ۳۵ الی ۴۵ دقیقه زمان نیاز دارید تا قرمزه نخودچی شما آماده برای سرو شود .

طرز تهیه کوکو ماکارونی

طرز تهیه کوکو ماکارونی

برای آماده نمودن یک کوکو خوشمزه پیازهای رنده شده را درون تابه ریخته و کمی تفت دهید اندکی بعد گوشت را اضافه کنید و مقداری روغن درون تابه ریخته و مواد را سرخ نمایید ، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و با گوشت و پیاز مخلوط کنید ، پس از سرخ کردن زیر اجاق گاز را خاموش کرده و اجاره دهید تا کمی سرد شوند .

تا زمانی که مواد سرد میشود ماکارونی را درون قابلمه ریخته و بصورت آبکش آماده نمایید ، برای دو بار با آب سرد ماکارونی را شسته و پس از انجام این کار درون کاسه ریخته و به آن تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید بخوبی مواد را با هم مخلوط کرده تا کاملا یکدست و یکنواخت شود و ادویه بخورد ماکارونی برود ، حالا ته ظرف مخصوص فر را کمی چرب کرده و نیمی از ماکارونی را درون آن بریزید سپس روی آن گوشت پخته شده را ریخته و الباقی ماکارونی را همراه با پنیر پیتزا اضافه کنید . حالا برای تزیین از گوجه فرنگی نگینی خرد شده و زرشک و پیاز سرخ شده و فلفل دلمه ای استفاده کنید . ظرف را درون فر برای ۴۰ دقیقه با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کوکو مجلسی شما آماده برای سرو شود .

طرز تهیه چلو گوشت

طرز تهیه چلو گوشت

پس از اینکه پیازها را بصورت نگینی خورد نمودید تابه ای را بر روی اجاق گاز قرار داده مقدار کمی روغن اضافه کنید و پیاز را تفت دهید هنگامی که رنگ پیاز ها شیشه ای شد زردچوبه را اضافه نموده و پس از آن هویج را که بصورت حلقه حلقه برش زده اید را اضافه کنید کمی که مواد سرخ شد گوشت را درون تابه ریخته و مقداری زعفران برای زیباتر شدن رنگ خورشت اضافه کنید .

در مرحله بعد فلفل و دلمه را اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید ، میتوانید از رب هم برای خوشرنگ شدن گوشت استفاده نمایید ، کمی که گوشت سرخ شد ، آب را درون تابه ریخته و یک چوب دارچین کنار گوشت قرار دهید ، حرارت را کمی زیاد کرده و صبر کنید تا بجوشد ، حالا حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا با همین حرارت پایین خورشت گوشت شما جا افتاده و پخته شود ، در یک ساعت پایانی پخت نمک را اضافه کنید .

نیازی نیست نمک را بر روی گوشت بریزید یا اینکه همان اول آشپزی آنرا اضافه کنید این کار باعث میشود گوشت بخوبی پخته نشود ، در پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید ، برای پخت چلو گوشت میتوانید از گوشت گوسفند و یا گاو استفاده کنید ، همچنین اضافه کردن رب و زعفران به سلیقه خود شما وابسته می‌باشد .

طرز تهیه مربا آلبالو

طرز تهیه مربا آلبالو

برای تهیه یک مربای خوش عطر و طعم پس از اینکه میوه های آلبالو را بخوبی شسته و تمیز نمودید هسته های آنرا جدا کرده ، سپس درون یک قابلمه نسبتا بزرگ ریخته این کار باعث خواهد شد در هنگام پخت آلبالو ها بیش حد بر روی هم سوار نشوند همچنین سر نخواهد رفت ، در لا به لای آلبالوها  شکر را ریخته و برای مدت زمان یک شب تا صبح درون یخچال قرار دهید .

در مرحله بعد قابلمه را بر روی حرارت اجاق گاز قرار داده منتظر بمانید تا بجوشد بعد از گذشت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه که جوشید کف های ایجاد شده بر روی مربا را مرتب گرفته تا در پایان پخت یک مربای شفاف و خوش رنگ را داشته باشید ، بعد از انجام این کارها آلبالوها را با کفگیر خارج کنید و اجازه دهید تا شهد درون قابلمه بجوشد و به غلظت کافی برسد ، دوباره آلبالوها را درون قابلمه ریخته و برای مدت زمان ۵ دقیقه اجازه دهید تا بجوشد ، در انتهای پخت وانیل را اضافه کنید بعد از اینکه مربا آماده شد حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید تا درون قابلمه سرد شود سپس درون یک شیشه مناسب ریخته و میل نمایید .

نکات مهم و کلیدی آشپزی

اگر از آلبالو تازه و ارگانیک استفاده کنید بهتر است .  آلبالوی پیوندی برای این کار مناسب نمی‌باشد .

زیاد جوشیدن مربا باعث له شدن و بد رنگ شدن خواهد شد .  مدت زمان پخت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه می‌باشد .