جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

طرز تهیه بستنی سنتی

طرز تهیه بستنی سنتی

برای تهیه این بستنی ساده و خوشمزه شیر را درون قابلمه ریخته و بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید هنگامی که شروع به جوشیدن کرد شکر را با ثعلب مخلوط کنید سپس حرارت را کم کرده و مخلوط شکر را بصورت قاشق به قاشق اضافه نمایید و با مفتول مدام مواد را با هم مخلوط کنید ، هنگامی که شکر تمام شد حرارت را کمی بیشتر از حد متوسط قرار داده و برای مدت زمان ۳ دقیقه شیر را هم بزنید .

در مرحله بعد اجاق گاز را خاموش کرده و گلاب را به شیر اضافه کنید ، حالا نوبت اضافه کردن خامه می‌باشد، خامه صبحانه را نیز قاشق به قاشق اضافه کنید و مدام با مفتول شیر را هم بزنید تا شیر و خامه کاملا یکدست شوند ، پس از انجام این مراحل و در پایان زعفران را اضافه نمایید . کاسه ای را آماده کنید و آنرا پر از یخ نمایید یک قاشق سوپخوری نمک بر روی یخ ها بپاشید ، حالا ظرف شیر را بر روی یخ ها قرار داده و برای ۱۵ دقیقه هم بزنید تا شیر خنک شود ، ظرف شیر را برای مدت زمان ۴۵ دقیقه درون فریزر قرار دهید تا بستنی سنتی شما کمی خودش را بگیرد .

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

یک سینی را آماده کنید کف سینی را پلاستیک فریزر کشیده و نصف یک پاکت خامه را روی آن پخش نمایید ، سینی را درون فریزر قرار دهید تا خامه به حالت منجمد درآید ، بعد از گذشت ۴۵ دقیقه بستنی را از فریزر خارج نموده و آنرا هم بزنید ، قسمت های یخ زده اطراف ظرف را نیز جدا کنید و با بستنی مخلوط کنید ، این کار را برای ۴ الی ۵ مرتبه تکرار کنید و هر بار بستنی را برای ۴۵ دقیقه درون فریزر قرار دهید بعد از انجام این کارها و زمانی که بستنی کشدار شد و خودش را گرفت خامه یخ زده را تکه تکه کرده و نیمی از آن را با بستنی مخلوط کنید ، حالا بستنی را درون یک ظرف مناسب ریخته و الباقی خامه را با پسته بر روی آن پخش نمایید ، ظرف را برای ۶ الی ۸ ساعت درون فریزر قرار دهید تا کاملا آماده برای سرو شود . شکر و ثعلب بیش از اندازه باعث میشود بستنی کاملا سفت نشود یا حالت لیز مانندی داشته باشد.

طرز تهیه ناگت مرغ

طرز تهیه ناگت مرغ

برای تهیه غذا با مرغ ساده و خوشمزه در ابتدای کار آشپزی شما ، مرغ را پس از تمیز کردن و استخوان گیری  با سیر و پیاز مخلوط کرده سپس در چرخ گوشت ریخته و برای ۲ بار آن را چرخ میکنیم ( در این مرحله به دلخواه خود میتوانید سیب زمینی آب پز نیز به مرغ اضافه کنید و همه مواد را با هم چرخ نمایید ) . مایه را درون کاسه ای مناسب ریخته سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با دست ورز دهید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود ، سپس پودر پاپریکا و بعد از آن پودر تخم گشنیز و پودر زنجبیل را اضافه کنید، حالا مایه را حسابی ورز دهید تا ادویه ها بخوبی بخورد مایه برود ، در پایان پنیر پیتزا را اضافه کنید و ورز دهید .

مایه را برای مدت زمان ۵۰ الی ۶۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا حسابی جا افتاده شود . در مرحله بعد و پس از انجام این مراحل تخم مرغ را درون یک کاسه شکسته و با قاشق هم می‌زنیم ، از مایه بدلخواه برداشته و در کف دست حالت دهید سپس درون تخم مرغ بغلتانید ، پس از آن تکه های مرغ را درون پودر سوخاری قرار دهید ، اکنون میتوانید فینگر فود مرغ خود را سرخ کنید .

طرز تهیه چیکن کوردن بلو

طرز تهیه چیکن کوردن بلو

برای تهیه این خوراک مرغ پس از اینکه سینه مرغ را تمیز کردید آنرا با چاقو به دونیم تقسیم کنید ، حالا با نوک یک چاقوی تیز وسط سینه مرغ را برشی عمیق بزنید ، یک کیسه فریزر برداشته و بر روی سینه مرغ بگذارید و با استفاده از یک بیفتک سینه مرغ را بکوبید تا پهن شود ، حالا نمک و فلفل و پودر تخم گشنیز را بر روی سینه مرغ پاشیده و برای مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت استراحت دهید تا مزه دار شود .

در مرحله بعد ژامبون ها را آماده کرده و بر روی سینه مرغ قرار دهید فلفل دلمه ای ها و پنیر پیتزا و گودا را اضافه کنید و خوراک خود را رول نمایید ، با استفاده از خلال دندان رول ها را فیکس کرده سپس درون آرد گندم بغلتانید پس از آن درون تخم مرغ زده شده قرار دهید ، خارج نموده و در پایان داخل بشقاب آرد سوخاری قرار دهید و تمام قسمت های ژامبون را به آرد سوخاری آغشته کنید ، رول ها را برای مدت زمان ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید ، اکنون میتوانید مرغ های سوخاری را سرخ نمایید ، پس از اینکه سرد شد برش زده و سرو کنید .

طرز تهیه سوپ سبزیجات

طرز تهیه سوپ سبزیجات

برای تهیه یک سوپ خوشمزه و مقوی تابه را در ابتدای کار بر روی اجاق گاز قرار داده سپس مقدار کمی روغن زیتون به تابه اضافه کنید حرارت اجاق گاز را در حالت ملایم قرار دهید ، سپس سبزیجات خود را که از قبل تهیه نموده اید را مانند هویج و پیازچه و فلفل سبز و گوجه فرنگی و کرفس و قارچ و نخود سبز درون تابه ریخته و تفت دهید تا کمی نرم شوند و بوی خامی سبزیجات تازه شما گرفته شود .

در مرحله بعد زمانی که مرغ را آب پز آماده میکنید ، آب آن را نگه دارید و پس از اینکه سبزی های خود را سرخ کردید آن ها را همراه با آرد درون آب مرغ ریخته و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا کاملا پخته و جا افتاده شوند . پس از اینکه مواد بخوبی پخته شد مرغ خود را ریش ریش کرده و همراه نمک و فلفل به مواد درون قابلمه اضافه نمایید حالا حرارت اجاق گاز را کم کنید و اجازه دهید تا برای مدت زمان ۱۰ دقیقه سوپ مرغ و سبزی شما جا افتاده و خوش طعم شود .

طرز تهیه کباب کوبیده تابه ای

طرز تهیه کباب کوبیده تابه ای

برای تهیه یک کباب کوبیده مجلسی پس از اینکه گوشت را چرخ کردید پیاز را با رنده ریز خرد کرده و درون یک صافی ریخته و آب آن را بگیرید سپس به گوشت اضافه نمایید ، با دست بخوبی گوشت و پیاز را با هم مخلوط کنید ، در همان حال که در حال مخلوط کردن مواد هستید ، نمک و فلفل و دارچین را به گوشت اضافه کرده و برای مدت زمان ۵ دقیقه آن را ورز دهید تا حالت چسبندگی مناسبی پیدا کند .

در مرحله بعد روی کاسه خود را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا حسابی ادویه بخورد گوشت برود و مزه دار شود ، زمانی که گوشت را از درون یخچال خارج نمودید به اندازه یک نارنگی از آن برداشته و با دست حالت دهید و آنرا سیخ بگیرید ( میتوانید از سیخ چوبی یا فلزی استفاده کنید ) ، تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه کنید هنگامی که روغن داغ شد سیخ های کباب کوبیده خانگی را درون تابه ریخته و سرخ نمایید ، برای این که طعم بهتری داشته باشید میتوانید مقداری کره هم به روغن اضافه کنید . پس از این که یک طرف کوبیده سرخ شد آن را برگردانید و طرف دیگر غذای خود را سرخ نمایید . در کنار برنج و سبزی خوردن تازه غذای خود را سرو نمایید

طرز تهیه قیمه نثار

طرز تهیه قیمه نثار

برای تهیه یک خورشت قیمه خوشمزه ابتدا گوشت را بصورت خورشتی خرد کرده سپس پیاز را نگینی خرد کنید تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه نمایید زمانی که روغن داغ شد پیاز ها را درون تابه ریخته تفت دهید زمانی که پیازها سبک شدند گوشت را اضافه نموده و بخوبی با پیاز تفت دهید ، در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را ریخته و با گوشت مخلوط میکنیم در همین حال که مشغول تفت دادن هستیم زردچوبه ، فلفل و در صورت تمایل مقداری پودر هل و دارچین را به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم .

در مرحله بعد مقداری آب اضافه کرده و صبر میکنیم تا گوشت پخته شود در زمان های پایانی پخت کمی نمک و زعفران دم کرده اضافه میکنیم ( اجازه دهید تا آب درون ظرف بخار شود و کم آب باشد ) .  برنج را جداگانه آماده کنید و به سراغ تهیه مغز و خلال های خورشت قیمه محلی بروید . زرشک را پس از شستشو همراه با کمی شکر درون مقداری کره تفت دهید . خلال پسته را نیز با کمی کره تفت داده و اگر از خلال بادام استفاده میکنید آنرا درون گلاب بخیسانید سپس با کره تفت دهید ، اگر میخواهید از خلال پوست پرتقال استفاده نمایید آنرا در چندین نوبت بجوشانید تا طعم تلخی آن گرفته شود . پس از آماده شدن برنج با این مواد بصورت دلخواه غذای خود را تزیین و آماده برای سرو نمایید .

طرز تهیه خورشت گوجه سبز

طرز تهیه خورشت گوجه سبز

برای تهیه این خورشت خوش طعم بهاری ابتدا سبزی خود را سرخ کنید در اینجا میتوانید از سبزی قرمه سبزی استفاده نمایید ، بر حسب ذایقه خود مرغ یا گوشت را درون تابه ریخته کمی روغن اضافه کنید و آن را تفت دهید سپس پیاز داغ را اضافه کرده و همراه با گوشت تفت دهید مدام مواد را هم بزنید تا پیاز داغ شما نسوزد ، حالا می‌توانید ادویه خود را که شامل ( نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران و چوب دارچین ) می‌باشد را به گوشت اضافه نمایید ، کمی که مواد را با هم تفت دادید رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید .

در مرحله بعد سبزی سرخ شده را همراه با مقداری آب به خورشت سبزی مجلسی اضافه نمایید در ظرف را بسته و اجازه دهید تا حسابی جا افتاده شود ، هنگامی که خورشت به روغن افتاد گوجه سبز ها را اضافه کنید و دوباره در ظرف را بسته حرارت را کم کرده و صبر کنید تا کاملا پخته شود . بخاطر استفاده از گوجه سبز طعم خورشت ترش می‌باشد ، اگر احساس نمودید طعم ترشی خورشت زیاد شده با استفاده از مقداری شکر طعم ترشی را اندازه نمایید و غلظت خوبی را به خورشت مجلسی خود بدهید .