جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

طرز تهیه سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار

برای تهیه این سالاد ایتالیایی خوشمزه و پرطرفدار اولین کاری که شما انجام میدهید مزه دار نمودن مرغ می‌باشد پس از اینکه مرغ را در ابعاد کوچک خرد کردید آنرا درون کاسه ریخته و با مقداری فلفل سیاه و پودر زنجبیل و پودر سیر مخلوط کنید سپس به این مواد آبلیمو و روغن زیتون را نیز اضافه نمایید ، روی کاسه را با سلفون پوشانده و برای مدت زمان ۱ الی ۲ ساعت ظرف را درون یخچال قرار داده تا حسابی مزه دار و جا افتاده شود .

در این فاصله زمانی شما میتوانید سس مخصوص سالاد سزار را آماده کنید برای این کار زرده های تخم مرغ را درون کاسه ریخته و بخوبی هم میزنید سپس سس خردل و سرمه بالزامیک را اضافه کرده و به کمک قاشق مواد را با هم مخلوط میکنیم سپس سیر رنده شده را و بعد از آن ( ماهی آنچوی له شده البته اگر پیدا کردید ) و مقداری آبلیمو به مواد سس اضافه میکنیم

اضافه کردن نوک قاشق چایخوری نمک نیز باعث میشود سس شما حالت بهتری داشته باشد ، حالا نوبت اضافه کردن روغن زیتون می‌باشد ، روغن را آرام آرام اضافه کنید و بصورت مداوم سس را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند . در مرحله بعد پنیر بوتوکیزه رنده شده را همراه با فلفل سیاه و یک قاشق غذاخوری آب مخلوط نموده و به سس اضافه میکنیم .

طرز تهیه سالاد سزار

مواد را برای مدت زمان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه درون یخچال قرار میدهیم تا مزه بهتری بگیرد ، اکنون نان های برش زده را به نمک و فلفل قرمز و پودر سیر آغشته کنید سپس تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن زیتون اضافه کنید هنگامی که روغن داغ شد نان ها را درون تابه قرار داده و دو طرف آنرا سرخ کنید ، زمانی که طلایی رنگ شد پنیر پارمسان را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا به کف تابه نچسبد ، وقتی که پنیر آب شد نان شما آماده شده است .

در مرحله بعد مرغ های مزه دار شده را بدون روغن درون تابه تفت دهید برای مدت زمان ۵ دقیقه سپس بر روی مرغ ها مقداری سس بریزید ، حالا درون ظرفی که برای سرو سالاد مجلسی تهیه کرده اید کاهو های درشت خرد شده را چیده سس مخصوص را با کاهو ها مخلوط کنید و بعد از انجام این کار نان و مرغ گریل شده را درون ظرف قرار دهید و با زیتون و پنیر پارمسان خوراک خود را تزیین نمایید .

طرز تهیه حلیم بادمجان

طرز تهیه حلیم بادمجان

تابه ای در ابعاد مناسب را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه کنید هنگامی که روغن داغ شد پیاز را بصورت نگینی خرد کرده و درون تابه ریخته و تفت دهید حرارت ملایم باشد تا پیازها نسوزد ، وقتی که رنگ پیاز ها تغییر کرد گوشت را اضافه کنید و هم بزنید در همان حال ادویه را به گوشت اضافه کنید کمی تفت دهید ، پس از انجام این مراحل مقداری آب اضافه کرده و صبر کنید تا کاملا پخته شود .

در مرحله بعد بادمجان ها را پوست گرفته و مقداری نمک بر روی آنها بپاشید تا در هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند ، پس از سرخ نمودن بادمجان ها ، یک عدد پیاز را خلالی خرد کرده و کمی تفت دهید و همراه با سیر و تخم گشنیز آسیاب شده به بادمجان ها اضافه کنید ، در پایان نعنا را اضافه کرده و پس از ۳۰ الی ۵۰ ثانیه تفت دادن اجاق گاز را خاموش کنید .

در مرحله بعد دارچین را همراه با زعفران به بادمجان ها اضافه کنید گوشت را نیز به مواد اضافه کرده و به کمک یک گوشتکوب مواد را کاملا له نمایید ، این کار شما هر چه بهتر انجام شود در آخر حلیم کشداری خواهید داشت ، عدس را نیز از قبل جداگانه پخته و در پایان آشپزی همراه با گردو و کشک به حلیم اضافه کنید

طرز تهیه بریانی هندی

طرز تهیه بریانی هندی

برای تهیه مرغ بریانی خوش طعم و خوش عطر پس از اینکه قابلمه را تا نصفه پر کردید آنرا بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید سپس گل بادبان و برگ بو را اضافه کنید کمی هم بزنید سپس نمک و چوب دارچین و در انتها یک قاشق غذاخوری روغن مایع درون قابلمه ریخته و درب آن را بسته و اجازه دهید تا بجوشد .

در مرحله بعد تابه ای مناسب را روی اجاق قرار داده مقداری روغن اضافه کنید سپس سیر و زنجبیل له شده را درون تابه ریخته و تفت دهید حالا مرغ را درون تابه ریخته و سرخ کنید ، مقداری نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز اضافه نموده کمی هم بزنید سپس پودر زیره و پاپریکا را اضافه نمایید ، بعد از انجام این مراحل تمر هندی و آلو بخارا و پودر پیاز را به مرغ اضافه کنید در آخر ماست و یک قاشق غذاخوری گلاب و ادویه بریانی را درون تابه ریخته و تفت دهید بعد از گذشت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمانی که آب مرغ کشیده اجاق را خاموش نمایید .

حالا برنج را درون قابلمه ریخته و بعد از اینکه چند جوش خورد آنرا آبکش میکنیم ، حالا درون یک قابلمه جداگانه با مقداری روغن کف ظرف را چرب کرده سپس یک لایه برنج و یک لایه مرغ ریخته به همین ترتیب ادامه می‌دهیم بصورت لایه لایه تا قابلمه پر شود ، روی برنج را با زعفران تزیین کرده و برای ۱۵ دقیقه روی گاز قرار میدهیم تا خوراک مرغ خانگی کاملا جا افتاده و آماده برای سرو شود .