برای تهیه کیک تابه ای خانگی و خوشگل پس از اینکه تخم مرغ را همراه با شکر و وانیل مخلوط کردید ، این مواد را برای مدت زمان ۶ الی ۷ دقیقه هم بزنید تا هم کشدار شود و هم رنگ آن به حالت کرم رنگ در آید توجه داشته باشید در اواسط کار کاسه را با لیسک دورگیری کنید .
در مرحله بعد شیر و روغن مایع را به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن برقی مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید . حالا آرد و بکینگ پودر را با هم الک نموده و در طول سه مرحله آن را به مایه کیک بدون فر خوشمزه اضافه نمایید . توجه داشته باشید پس از هر مرحله مواد را به آرامی هم بزنید .
در مرحله بعد مایه کیک را برای ۱۰ ثانیه با دور کند هم بزنید . حالا ماهیتابه را آماده کرده دو لایه کاغذ روغنی را درون ماهیتابه پهن کرده سپس آن را چرب نمایید و مایه کیک را درون ماهیتابه بریزید . در ماهیتابه را بسته و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید .
برای پخت کیک به ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارید . هنگامی که بوی پختگی کیک ساده خانگی بلند شد ، آن را تست نمایید چنگال درونی کیف رو کرده اگر خمیر به آن نچسبید یعنی کیک پخته شده حالا ماهیتابه را برگردانید تا روی کیک هم برای ۵ دقیقه روی اجاق بماند و برشته شود .
برای ته چین تابه ای خوشمزه و رستورانی ابتدا برنج را برای مدت زمان ۳۰ دقیقه بخیسانید سپس همراه با نمک و روغن آن را بر روی اجاق گاز قرار داده و آبکش نمایید برنج را کنار گذاشته و خود را برای تهیه مایه ته چین آماده نمایید .
در مرحله بعد تخم مرغ را با پودر گل محمدی و زعفران غلیظ دم شده مخلوط کنید سپس مقداری فلفل سیاه به مواد اضافه کنید و با یک همزن دستی یا چنگال مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید . اگر پودر گل محمدی ندارید می توانید از گلاب استفاده کنید .
هم زدن شما باعث می شود که مایه بوی زخم نگیرد . حالا روغن مایع را همراه با ماست چکیده به مواد اضافه کنید و آنها را به خوبی هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند برنج آبکش شده را آماده کنید و با مایه ته چین رستورانی به خوبی مخلوط نمایید .
در مرحله بعد کف و روی ماهیتابه را بهخوبی چرب کنید توجه کنید که باید از روغن زیادی استفاده کنید پس از انجام این کار نیمی از برنج را درون ماهیتابه ریخته و با پشت قاشق آن را سفت نمایید . اگر می خواهید از مرغ استفاده کنید مرغ ها را روی برنج ریخته سپس الباقی برنج را اضافه کنید .
اگر می خواهید از مرغ استفاده کنید سینه مرغ را همراه با نمک و فلفل و زرد چوبه و مقداری پیاز را درون ماهیتابه ریخته و به صورت معمولی آن را بپزید سپس به ته چین اضافه کنید . توجه داشته باشید مواد را در گوشه های ماهیتابه نریزید .
در این مرحله اجاق گاز را روشن کرده و روی آن شعله پخش کن قرار دهید حرارت را ملایم کرده و ماهی تابه را برای مدت زمان ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه بر روی اجاق گاز قرار دهید تا کاملاً طلایی رنگ شود ، حالا ماهی تابه را بچرخانید تا طرف دیگر آن هم برشته و طلایی شود .
در این مرحله و پس از این که ته چین مرغ شما پخته شد آن را درون ظرف مورد نظر کشیده و با زرشک و خلال پسته غذای خود را تزیین نمایید می توانید برای تزیین از ماست هم استفاده نمایید . نوش جان
برای تهیه ماهی قزل آلا تنوری خانگی ابتدا درون یک کاسه نمک را همراه با فلفل و پوره سیر مخلوط کنید ، سپس زردچوبه آبلیمو و نصف روغن زیتون را همراه با زعفران به این مواد اضافه نمایید ، حالا روی پوست ماهی و داخل شکم آن را مرینیت کنید .
درمرحله و ماهی را برای مدت زمان ۶۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا حسابی ادویه ها بخورد گوشت ماهی برود . حالا سینی فر را با ورقه های فویل بپوشانید سپس روی فویل را چرب کرده و برروی آن سیب زمینی های ورقه شده را بچینید .
در مرحله بعد سطح روی سیب زمینی ها را هم چرب کنید و پس از آن فیله ماهی را روی سیب زمینی ها قرار دهید . با انجام دادن این ترفند شما از چسبیدن خوراک ماهی مجلسی به فویل جلوگیری می کنید . اکنون با الباقی روغن زیتون روی سطح ماهی را چرب نمایید .
در مرحله بعد و قبل از اینکه ماهی را درون فر قرار دهید چند عدد برگه لیمو ترش تازه داخل شکم ماهی قرار دهید اکنون سینی فر را روی طبقه وسط فر قرار داده و برای مدت زمان ۴۵ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد اجازه دهید تا خوراک ماهی شما پخته شود .
در مرحله بعد و پس از اینکه ماهی قزلآلا خوشمزه پخته شد سینی را از درون فر خارج نموده و اجازه دهید کمی سرد شود اکنون روی ماهی را با رب انار ملس بپوشانید و خوراک خود را همراه با سبزی تازه و پلوی ایرانی سرو نمایید .
برای تهیه کیک توت فرنگی خانگی ابتدا یک کاسه را فراهم کرده سپس آرد و شکر قهوه ای را درون کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید ، سپس کره را آب کنید و همراه با گردو به آرد و شکر اضافه نمایید . حالا مایه را درون ظرف مخصوص فر بریزید .
فر را قبل از شروع آشپزی با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید و بعد از آماده شدن مایه کیک ، برای مدت زمان ۱۵ الی ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا طلایی رنگ شود . در این مرحله مایه کیک را برای ۲ الی ۳ مرتبه مخلوط کنید .
در مرحله بعد ۱/۳ این مایه را برای رویه کیک کنار قرار دهید و الباقی آن را هنگامی که خنک شد درون ظرفی با ابعاد ۲۰×۲۰ بریزید ، تا لایه زیری کیک شکل بگیرد ، حالا درون یک کاسه تمیز سفیده تخممرغ را با شکر و توت فرنگی و آبلیمو مخلوط کنید .
در مرحله بعد مواد درون کاسه را با یک همزن برقی برای مدت زمان ۶ الی ۷ دقیقه هم بزنید تا حسابی نرم و رقیق شود . درون کاسه ای جداگانه خامه را ریخته و با هم زن مخلوط کنید تا فرم بگیرد ، حالا خامه را با مواد توت فرنگی مخلوط کرده و هم بزنید .
در این مرحله مخلوط توت فرنگی را به قالبی که مواد را درون آن ریخته بودید اضافه نمایید و سطح روی آن را صاف کنید سپس از همان لایه اولی که کنار گذاشته بودید بر روی مخلوط توت فرنگی ریخته و روی ظرف را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان ۶ الی ۷ ساعت درون یخچال قرار دهید .
خواص توت فرنگی : سدیم و کلسترول توت فرنگی بسیار پایین می باشد و اسیدهای چرب آن بسیار کم است این میوه دارای ویتامین های بسیار زیادی می باشد . از جمله ب ۱ و ب ۲ و ب ۳ و ب ۶ همچنین ویتامین کا ویتامین آ و ویتامین ای . شما می توانید این میوه را به صورت خام یا مربا و کیک و آبمیوه و بستنی مصرف کنید .
یکی از خواص مهم توت فرنگی تاثیر آن برای کاهش وزن می باشد . کالری آن بسیار پایین است چیزی حدود ۵۳ کالری دارد اما دارای فیبر زیادی می باشد ، همین امر باعث میشود شما را برای مدت طولانی سیر نگه دارد اگر شما قبل از مصرف غذا توت فرنگی مصرف کنید باعث کم اشتهایی شما خواهد شد . همچنین ویتامین c موجود در آن باعث میشود که بدن کالری بیشتری بسوزاند .
آنتی اکسیدان های موجود در این میوه و پتاسیم بالای آن باعث کاهش لخته های خون خطرناک در مغز میشود که همین امر باعث جلوگیری از سکته های مغزی خواهد شد با خوردن میوه ها از بیماریهای قلبی و دیابت و سرطان جلوگیری نمایید .
یکی دیگر از خواص شگفت انگیز این میوه وجود اسید فولیک در آن می باشد این میوه از نقایص مادرزادی نوزاد در زنان باردار جلوگیری مینماید و میزان اسپرم مردان را افزایش میدهد . همچنین مصرف آن باعث افزایش میل جنسی میشود .
رنگ این میوه به خاطر وجود ترکیباتی به اسم آنتوسیانین میباشد . مصرف آن برای سلامت قلب و عروق بسیار مفید می باشد و برای کاهش چربی و کلسترول خون مصرف آن را توصیه می کنیم . منبع بسیار خوب منگنز و پتاسیم و فولات و فیبر می باشد و برای رژیم های لاغری بسیار مناسب است .
یک میوه خون ساز می باشد و خاصیت ضد عفونی کنندگی بالایی دارد و باعث پاک شدن مواد مضری مانند اوره و اسید اوریک و چربی از خون میشود . مصرف آن برای درمان نقرس مفید است به خاطر وجود ویتامین آ یک تقویتی کننده چشم می باشد .