جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

جدیدترین اس ام اس های عاشقانه

زندگی باور آرزوهای قشنگه من برات آرزوهای قشنگ میکنم تو باور کن!

طرز تهیه ترشی بادمجان جدید

طرز تهیه ترشی بادمجان جدید

مرحله اول

برای تهیه ترشی بادمجان جدید پس از اینکه بادمجان ها را پوست گرفتید آنها را خرد کرده و درون قابلمه بریزید و سپس به آن دو لیوان سرکه را همراه با یک لیوان آب اضافه نمایید و بر روی اجاق گاز قرار دهید تا بادمجانها پخته شوند پس از انجام این کار آنها را آبکش کرده و اجازه دهید تا در دمای محیط سرد شوند در مرحله بعد بادمجان‌ها را درون مخلوط کن ریخته و با هم میکس نمایید .

مرحله دوم

سپس هویج ها را به همین شکل به صورت نیم پز آماده کنید آن ها را هم درون مخلوط کن ریخته و میکس نمایید ، سبزی ها را نیز همراه با فلفل و سیر مخلوط کرده و تمام مواد را اکنون میتوانید با هم میکس کنید ، نمک را به دلخواه به ترشی بادمجان اضافه کنید ، اکنون نوبت اضافه کردن ادویه ترشی بادمجان می‌باشد .

مرحله سوم

ادویه ترشی شما شامل سیاه دانه و گلپر میباشد پس از اضافه کردن ادویه و سبزی خشک را اضافه کنید و به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید ، حالا ترشی شما آماده شده و می توانید آن را درون شیشه بریزیم وقتی که شیشه پر شد مقداری سرکه بر روی آن بریزید تا هوا نکشد ، یک پلاستیک بر روی ظرف گذاشته و درب آن را محکم ببندید بعد از گذشت ۱۰ الی ۱۵ روز ترشی خوشمزه بادمجان شما آماده برای مصرف شده است .

آموزش فوت و فن خیارشور

آموزش فوت و فن خیارشور

مرحله اول

فوت و فن خیارشور خانگی به روش ونایی بروجرد ، پس از اینکه خیار های محلی یکدست و خوش قالب را انتخاب کردید آنها را همراه با سبزی های مخصوص خیارشور که شامل ترخون و شوید و سیر و فلفل می شود به خوبی بشورید و ضدعفونی کنید . سپس آنها را روی یک پارچه تمیز پهن کرده تا کاملاً خشک شوند .

مرحله دوم

در مرحله بعد درون یک قابلمه آب را با نمک مخلوط کنید و بر روی اجاق گاز قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند در لحظات پایانی و قبل از خاموش کردن اجاق گاز سرکه را به آب اضافه کنید . ظرف های شیشه ای را آماده کرده و آنها را کاملاً خشک نمایید حالا خیار ها را همراه با فلفل و سیر و سبزی ترخون به صورت لایه لایه درون شیشه قرار دهید .

مرحله سوم

پس از انجام این کار و در مرحله بعد آب و نمک جوش آمده را درون شیشه بریزید به صورتی که لب پر شود سپس درب آنها را محکم ببندید و به صورتی که هوا داخل شیشه ها جریان نداشته باشد . سعی کنید از شیشه های کوچک استفاده کنید تا در مدت زمان کمتری آنها را مصرف کنید . بعد از گذشت ۱۵ روز خیارشور شما آماده برای مصرف در کنار سالاد الویه و … می باشد .

سس کچاپ طرز تهیه سس گوجه فرنگی

سس کچاپ طرز تهیه سس گوجه فرنگی

مرحله اول

برای تهیه سس کچاپ گوجه فرنگی خوشمزه و خاص ابتدا قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید سپس روغن را اضافه کنید هنگامی که روغن داغ شد پیازهای خرد شده را درون روغن داغ ریخته تا طلایی رنگ شوند پس از انجام این کار پروژه های خرد شده را درون قابلمه بریزید و حرارت را کم کنید تا گوجه ها آب بیندازند .

مرحله دوم

در مرحله بعد و پس از اینکه گوجه را با پیاز به‌خوبی مخلوط کردیم آن را از درون یک صافی رد می کنیم تا تفاله های آن گرفته شود دوباره این سس خانگی را بر روی حرارت ملایم قرار می دهیم پس از انجام این کار شکر ها را همراه با ادویه جات به سس مخصوص اضافه میکنیم و برای دو دقیقه این مواد را با هم مخلوط کرده و تفت میدهیم اکنون نشاسته ذرت و سرکه را با هم مخلوط کرده و به سس اضافه میکنیم .

مرحله سوم

در مرحله و نوبت به واقعی کردن رب گوجه‌فرنگی می‌رسد مواد را مرتب هم می‌زنیم تا آب آن بخار شده و سس غلیظ شود اکنون سس آماده شده را درون ظرف دربسته ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم توجه داشته باشید که برای پخت سس حتما از حرارت ملایم و پایین استفاده کنید . چون اگر در هنگام پخت حرارت بالا باشد و ته بگیرد سس شما تلخ و بدمزه می‌شود . با اضافه کردن فلفل تند و یا شکر زیاد طعم سس خانگی مناسب برای انواع ساندویچ های خانگی را باب میل خود تهیه کنید .

طرز تهیه مربای انجیر زرد له شده

طرز تهیه مربای انجیر زرد له شده

مرحله اول

برای تهیه مربای انجیر زرد بهتر است که از انجیر های تازه و سفت استفاده کنیم پس از اینکه میوه ها را شستید آنها را درون آبکش ریخته و اجازه دهید تا کاملا خشک شوند ، سپس درون یک دیگ مسی آب و شکر را مخلوط کرده و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و مدام مواد را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود .

مرحله دوم

در مرحله بعدی میوه انجیر را اضافه کنید و زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید و لحظاتی بعد با استفاده از یک دم کنی درب دیگ را ببندید بعد از گذشت یک ساعت هل را به آن اضافه نمایید در طول این مدت به مربا سرزده و از سوختن آن جلوگیری کنید .

مرحله سوم

در مرحله بعد و زمانی که مربا به قوام دلخواه شما رسید نوبت به اضافه کردن جوهر لیمو و گلاب می‌رسد چند لحظه بعد از اضافه کردن این مواد اجاق گاز را خاموش نمایید . اجازه دهید تا مربا در همان ظرف دربسته برای چند ساعت بماند تا در پایان مربای انجیر خانگی شما خوشرنگ شود . برای بهتر شدن رنگ می توانید از مقداری زعفران استفاده کنید .

طرز تهیه مربای پوست پسته

طرز تهیه مربای پوست پسته

مرحله اول

اگر می‌خواهید یک مربای متفاوت را تجربه کنید به شما استفاده از مربای پوست پسته را پیشنهاد میکنیم ، برای تهیه آن پس از اینکه پسته تازه تهیه نمودید با چاقو بر روی آن ها شیار ایجاد نمایید و پسته را به صورتی جدا کنید که پوست آن صدمه نبیند .

مرحله دوم

در حرکت بعدی قابلمه را روی حرارت اجاق قرار داده و مقداری آب اضافه کنید و تا جوش آمدن آب صبر کنید ، حالا پوست ها را درون آب جوش بریزید و اجازه دهید تا برای دو دقیقه بجوشد سپس آنها را آبکشی کنید این کار را باید شما برای تهیه این مربای خانگی ۳ بار انجام دهید . این کار باعث گرفتن تلخی پوست پسته می شود . مراقب باشید پوست ها زیاد نجوشند چون باعث پاره شدن و له شدن آنها می شود .

مرحله سوم

حالا یک قابلمه لابدا را انتخاب کرده و آب را همراه با شکر درون آن بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید و اجازه دهید آب و شکر کاملاً حل شوند و شربت شما غلیظ شده و قوام بیاورد حالا نوبت اضافه کردن پوست پسته ها همراه با زعفران دم کرده می باشد پس از اضافه کردن این مواد اجازه دهید تا چند جوش بزند ‌.

مرحله چهارم

در این فاصله زمانی یک پیمانه پسته را آماده کرده و مغز آنها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و پوست روی آن را نیز جدا کنید حالا آنها را به مواد اضافه نمایید پس از انجام این مراحل اجاق گاز را خاموش کرده و اجازه دهید تا مربا در همان قابلمه و دمای محیط سرد شود . اکنون می توانید آن را درون شیشه های خشک و تمیز ریخته و در یخچال نگهداری نمایید . برای آشنایی با فوت و فن مربا این پست را چک کنید . مربای خوشمزه

طرز تهیه بلال آب پز با شیر

طرز تهیه بلال آب پز با شیر

بلال آب پز با شیر بر روی گاز ، ابتدا یک قابلمه مناسب را انتخاب کرده و بعد از آن پوست بلال ها را بگیرید و در کف قابلمه قرار دهید حالا بلال ها را دو تکه کنید و درون قابلمه قرار دهید ، پوست بلال بعد از اینکه بسوزد عطر و طعم خاصی را به خوراک شما خواهد داد .

مراحل پخت

در مرحله بعد تا نصف قابلمه را با آب پر کنید و روی اجاق گاز قرار دهید کمی که گرم شد یک لیوان شیر را برای آبدارتر شدن ذرت ها اضافه کنید و برای چرب تر شدن از نصف قالب کره استفاده نمایید ،درب ظرف را بسته و برای ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا بپزد .

مراحل پخت

در این فاصله زمانی که در اختیار دارید سس رومال مخصوص ذرت مکزیکی را آماده کنید برای این کار درون یک ماهیتابه کره ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید پس از اینکه کره آب شد پنیر پیتزا و پنیر گودا را اضافه کنید مواد را با هم تفت دهید تا کاملاً کشدار شود . بعد از اینکه خوراک شما پخته و آماده شد با نمک و فلفل و سس مخصوصی که آماده کرده بودید آن را مزه دار کرده و نوش جان نمایید

طرز تهیه خوراک نخود هندی

طرز تهیه خوراک نخود هندی

مرحله اول

برای تهیه خوراک نخود هندی اصل خوشمزه و مجلسی ابتدا روغن را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید پس از اینکه روغن داغ شد پیازها را خرد کرده و به آن اضافه کنید حالا پیاز ها را تا زمانی که سبک و شیشه‌ای شوند تفت دهید سپس ادویه ها و بعد از آن نوبت به اضافه کردن گوشت به خوراک می‌رسد .

مرحله دوم

در مرحله بعد گوشت را با مواد مخلوط کرده و به خوبی تفت دهید تا زمانی که تغییر رنگ ندهد حالا نوبت اضافه کردن رب گوجه فرنگی می باشد مواد را دوباره با قاشق با هم مخلوط کنید سپس آب را اضافه کنید مقدار آب در حدی باشد که روی خوراک نخود را بگیرد .

مرحله سوم

حالا باید درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم گوشت کاملاً مغز پخت شود در این فاصله زمانی که در اختیار دارید سیب زمینی ها را به صورت مکعبی خرد کرده و تفت دهید و در لحظات پایانی پخت خوراک ، سیب زمینی را همراه با نخود فرنگی و مقداری گشنیز به غذا اضافه کنید این غذا را می توانید همراه با برنج یا نان نوش جان کنید